Pluspunten
precies het product dat ik zocht. Goede prijs, snel geleverd.
Pluspunten
schnelle Lieferung
Op de site weet je niet hoe de afhandeling zal gaan. Wanneer en hoe wordt er geleverd? Zelf contact opgenomen om duidelijkheid te krijgen.
Pluspunten
Een kleine bestelling, maar niet minder dienstverlening. Top!
Pluspunten
Mooie tuinmeubelen. Topkwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk en aangenaam informeel
Pluspunten
Goede kwaliteit producten; snelle levering;
VerbeterpuntenDienstverlening iets lager beoordeeld: Ik kan nergens een factuur vinden. Heeft u mij de factuur apart toegezonden?
Pluspunten
Denken met je mee, geven goed advies en leveren absoluut TOP kwaliteit. Ja en dan betaal je wat meer :-)
Pluspunten
25 jaar geleden een tuindet met kussens gekocht. Nu de kussens (na nb 25 jaar!!!) versleten zijn dezelfde kussens nog steeds leverbaar. Top! Snelle levering in Spanje.
Pluspunten
Perfecte service, zelfs aan huis gebracht. Dank u!
Pluspunten
Goed adequate afhandeling + communicatie. Door mij bestelde artikelen bleken toch niet op voorraad, is netjes afgehandeld.
VerbeterpuntenMoest onverwacht toch tijdje wachten (artikelen stonden in shop wel op voorraad, zou dus beter zijn als shop met daadwerkelijke voorraad 1:1 matcht).