Pluspunten
zeer klantvriendelijke behandeling en zeer betrouwbare uitstraling
Verbeterpuntengeen, gaat goed zo
Pluspunten
Wat een geduld hebben ze
VerbeterpuntenBeter de mails lezen...
Pluspunten
Prettige, snelle afhandeling Ook telefonisch behulpzaam Web shop is ok
VerbeterpuntenHet item dat ik zocht (onderdeel) stond niet op de web shop. Na telefonisch contact werd het er meteen opgezet. Wel kreeg ik 25 euro shipping voor mijn kiezen. Dat werd na telefonisch contact ook snel opgelost. Fouten komen voor -- het gaat om de manier en snelheid waarmee ze worden aangepakt. Dat deed T&G hier goed.
NACHSORGE, GARANTIE KANN ICH NICHT BEURTEILEN, DA GERADE ERST GEKAUFT
Pluspunten
Vriendelijke, behulpzame eigenaar
VerbeterpuntenLigging (vooral voor bedrijf zelf), maar daar wordt al aangewerkt
Pluspunten
NVT
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Ik heb al jaren tuinmeubelen van teak en garden. Positief vind ik dat ik nog steeds onderdelen (bouten en moeren) kan bestellen die bij de stoelen passen waardoor zij nog jaren mee kunnen. Echte duurzaamheid dus.
Pluspunten
vriendelijk, behulpzaam, informatief
Pluspunten
Ik heb vanuit het buitenland besteld, alles prima verzorgd en bezorgd in Spanje ! Mooie kwaliteit !
Pluspunten
De informatieve medewerking en snelle levertijd zijn voor ons, als aannemer zijnde, belangrijke punten, waar "Teak & Garden" zeker in voldoet.
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden met de aflevering van onze nieuwe kussens in Frankrijk. Goed geregeld en perfect verpakt, Chapeau.
Pluspunten
Mooi materiaal
VerbeterpuntenTe kleine showroom in Driebergen. Meer kenbaarheid aan geven; ligt afgelegen.
Pluspunten
Leveren een mooi product