Snelle levering, alles tip top in orde

Prachtig product, makkelijk bestellen en afspraken helder en nagekomen.

Over het algemeen gewoon goed.

Pluspunten: Mogelijkheid om vooraf een verlanglijst te maken. Prijzen en voorraad staan duidelijk aangeven. Prijzen zijn zeer schappelijk. Binnen enkele dagen geleverd. Verbeterpunten: Sommige artikelen zijn vaak uitverkocht. Soms duurt het ook een tijd voordat ze weer op voorraad zijn. Het assortiment survival artikelen zou van mij nog uitgebreider mogen.

Snel en goed

De levering kwam zelfs nog sneller dan verwacht en ik werd netjes op de hoogte gehouden!

Na bestellen een super snelle levering!

Hele fijne snelle levering.

Fijne, vlotte service en prima product!

Fijne, vlotte service en prima product!

zeer goed

korte tijd geleverd

Geweldige service van Gearwulf, beste kwaliteit en prijs.

Twijfel je nog? Gewoon doen!

top

Goede 'griplaarzen' voor in de sneeuw.

Omdat ik zwaar ski-ongeval heb gehad, maar de sneeuw mijn passie is, keer ik toch regelmatig terug naar sneeuwgebieden. Ik heb dus goed gezocht naar leuke laarzen met zeer goede grip op deze witte ondergrond. Bezit nu 3 paar snowboots van Gearwulf en deze zijn perfect op een gladde ondergrond, meer dan tevreden!

Goed snel en keurig verpakt in huis

Zo hoort het

Superb

Correct

Woensdag een product besteld, donderdag in huis. Goede communicatie naar mij toe, dus erg tevreden. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik een product bij deze firma bestel

Zeer goede prijs en snel ontvangen! Hulde!

Prima, maar. . .

Goede mooi afgewerkte lamp (Nebo FL3000). De plek vd oplaad functie is verwarrend met die vd aan/uit schakelaar. Handiger was geweest deze een verder weg gelegen plek te geven, niet concurrerend met de aan/uit schakelaar. Het stijve en korte oplaadkabeltje verdient ook verbetering. Iig een lengte van 80cm. Graag ook een flexibel kabeltje. En een magnetisch stekkertje welke in en hoek van 90° aan de kabel is bevestigd. Dit ter voorkoming van te gemakkelijk losschieten, waarbij een sterkere magneet eveneens is aan te bevelen.

prijs is goed

Prijs is goed

Goede prijs kwaliteit verhouding

Top service.

Ik heb voor mijn kleinzoon een voetbal doel besteld. Dit doel met een bepaalde afmeting was zeer moeilijk verkrijgbaar en/of er zat een levertijd op. Verheugd dat Gearwulf hem op voorraad had en als prettige bijkomstigheid goedkoper dan elders. Na mijn bestelling kon hij de volgende dag al opgehaald worden.

Helemaal topie

Helemaal topie Kwaliteid en prijs zeer goed Levering ook zeer goed

Bestelling was naar verwachting goed. Bezorging viel zwaar tegen: duurde vier dagen

Als in eerste zin hierboven

Oplichters

Sinds 6 oktober al bezig mijn bestelling te ontvangen maar ze.acteren niet zelf. Op elke mail die ik stuur komt een onzinverhaal, verzoek om geld terug te storten wordt genegeerd en er gebeurt niets in de hoop dat je het vergeet. Oplichters zijn het, koop hier niet!

Goede info over de levering.

Had even gebeld met een vraag. Netjes en correct antwoord gekregen. Zou zo weer bestellen.

Vlot en soepel

Keurig

Goed geregeld

Goeie prijs, snel geleverd en kwaliteitsproducten.

Prima winkel

Zonder gedoe mijn nieuwe Fiskars X24 M besteld en thuis ontvangen. Op een vraag werd snel en vriendelijk gereageerd. Van andere producten weet ik het niet maar mijn aankoop was gunstig geprijsd. Vind deze winkel een aanrader.

Gewoon goed

Alles is goed verlopen, alleen het verzendtraject van mijn bestelling vanuit Nederland was wat onduidelijk en neemt wat meer tijd in beslag maar alles is in orde.

Vuurdoornstraat 46

4043 NS Opheusden