Oplichters

Sinds 6 oktober al bezig mijn bestelling te ontvangen maar ze.acteren niet zelf. Op elke mail die ik stuur komt een onzinverhaal, verzoek om geld terug te storten wordt genegeerd en er gebeurt niets in de hoop dat je het vergeet. Oplichters zijn het, koop hier niet!

Goede info over de levering.

Had even gebeld met een vraag. Netjes en correct antwoord gekregen. Zou zo weer bestellen.

Vlot en soepel

Keurig

Goed geregeld

Goeie prijs, snel geleverd en kwaliteitsproducten.

Prima winkel

Zonder gedoe mijn nieuwe Fiskars X24 M besteld en thuis ontvangen. Op een vraag werd snel en vriendelijk gereageerd. Van andere producten weet ik het niet maar mijn aankoop was gunstig geprijsd. Vind deze winkel een aanrader.

Gewoon goed

Alles is goed verlopen, alleen het verzendtraject van mijn bestelling vanuit Nederland was wat onduidelijk en neemt wat meer tijd in beslag maar alles is in orde.

Goed product en zeer nette prijs. Fijne site om te bezoeken. Groot aanbod voor avontuurlijke mensen.

Afwachten…

Zaklamp besteld als kado 5/12. Na uitpakken deed de lamp niets, dus aan de oplader gehangen. Laad indicator gaf na enige tijd aan dat de accu vol was. Eén flits gezien, daarna niets meer. Retourlabel ontvangen om te retourneren, maar blijkt een label te zijn om de lamp naar een reparateur te sturen. Zaklamp maar opgestuurd (dag of 4 geleden) en niets meer van gehoord. Voelt niet goed. Volgende keer maar wat meer betalen bij bol.com, zodat dit soort dingen probleemloos en vlot worden afgehandeld.

Netjes geleverd wat ik besteld heb.

'Maat 41' is prima voor mijn maat 42. Deze lijken precies op de crampons die ik in IJsland heb uitgeprobeerd. Ben er heel enthousiast over.

Goed product

Goed product

Snel geleverd, duidelijke website

Beloofd wat er staat levering binnen … , is op andere website’s wel eens anders

Snelle levering en unieke producten

Was opzoek naar nijlon touw in donker groen voor in de tuin. In div tuincentra en bouwmarkten zijn die meestal in wit of oranje.

Ik heb besteld en binnen 2 dagen was de lamp die ik besteld heb geleverd

Goed!!!!

Good!

Vlot, goed product en voordelig

We zijn hei tevreden met deze aankoop.

Duidelijke webite en snel geleverd

Duidelijke website, heldere informatie, snelle levering.

Prima producten

Snel geleverde producten. Thermokleding waarvan 3 broeken 1 broek is groter als de maat aangeeft maar goed ik houd t toch maar. Verder happy ermee.

Goed assortiment en product snel verzonden

Ze reageren snel en is heel snel geleverd.

Mooi product

Een mooi product wat klopt met de omschrijving. De bezorging is uitbesteed en die hebben op het laatste moment de leverdatum uitgesteld met 1 dag. Dit kwam niet uit, vervolgens is het pakket op die dag nog bij post-nl afgeleverd waar ik het kon afhalen.

Snelle service en goede kwaliteit.

De bestelling was snel verstuurd.

Eindelijk een die wel op tijd levert

Er zijn een paar concurrenten die te wensen overlaten wat betreft afhandelen en leveren van Leatherman accessoires Dus ben ik naar Gearwulf gegaan. Tsjakka! mijn levering supersnel binnen en voorzien van de nodige info. Heel netjes!

Alles helemaal goed

Snel geleverd. Mooie jas!

Vlotte levering hoe product

Heel handig en degelijk . Ik bestelde er nog een