Filtre

Snelle levering perfect ....hele mooi warme capuchon muts ...

snel en goedkoop

een zeer snelle levering en goedkoop

Goede service!

Goede verrekijker, zeer compleet

Goed, snelle service

Super snelle service

mijn bestelling correct uitgevoerd

Mijn ervaring is goed. Van een normaal bedrijf mag je niet anders verwachten dan dat het goed is. Zo niet dan is het geen goed bedrijf.

Heel blij met de vuurschaal

Erg tevreden over de vuurschaal alleen qua bezorging erg onduidelijk. Ik had gevraagd om levering bij een Post.NL punt omdat ik niet thuis zou zijn om de bezorging aan te nemen. Toen ik het daar ging ophalen was het toch bij mijn buren afgegeven. Maar goed ik ben heel blij met de mooie vuurschaal!

Als volgends zoals het hoort!

Goede ervaring

Snel geleverd en producten als beschreven

product ziet er goed uit en is heel snel geleverd. Het enige wat lastig was is dat er niet vermeld stond dat 1 x betekende dat er 2 rubber doppen in een zakje zaten. ik heb nu dus voldoende doppen voor een lange periode.

Klasse

Ga zo door , goede reclame!

Hele goede klantenservice

Bestelde tang was verbogen bij verzending. Bij melding na 5 mins een mail terug: oude hoefden we niet te gaan terugzenden, er werd direct een nieuwe gestuurd. Geen gedoe; goede service

Duidelijke site en netjes afgehandeld.

Ondanks corona tóch mooi op tijd bezorgd. Prima service

Vlotte en eerlijke service

top

Snelle afhandeling

Goed product geleverd tegen een mooie prijs

Snelle en correcte afhandeling

Geen negatieve opmerkingen

Vlotte levering.

Geen klachten.

Mooie kwaliteit en goede service

Enkel Post NL heeft me drie dagen telkens gestuurd om te leveren en deden het niet. Nu eindelijk geleverd, ik weet het zijn moeilijke tijden, maar stuur de mensen dan geen mail dat het onderweg is. Van Uw bedrijf heel tevreden

Goed product maar slecht verpakt

Dank je, de rugzak is prima ! En op zich goed aangekomen, alleen de doos was heel summier dichtgeplakt. Een plakbandje over de lengte en breedte! De doos was helemaal open aan de bovenzijde. Gelukkig zaten er geen extra spullen in. Misschien een punt van aandacht ? Gr G Schippers

100% goed

Top!!!!!zeer goed

Doen wat je beloofd

Gewoon nakomen wat er beloofd wordt. Hier kun je gewoon op bouwen. En snel geleverd.

Product als omschreven, goedkoop, en perfect op tijd verzonden.

Precies zoals omschreven. Snel verstuurd. Snel ontvangen. TOP.

Waren zijn goed aangekomen

Om de winkel een 10 te geven zou ik mijn product nog wat langer moeten gebruiken maar tot dus ver ben ik goed tevreden.

46 Vuurdoornstraat

Opheusden 4043 NS