Snel en goed

Gelukkig heeft Outdoor stunter nog beschermdoppen voor Nordic Walking stokken. De bestelling verliep snel en goed en ze werden binnen enkele dagen prima verpakt bezorgd.

Eerst twijfelen, maar goede ervaring

Marktplaats advertentie kan gevaren opleveren, dus eerst sceptisch. Gecontroleerd en inderdaad aangesloten bij thuiswinkel waarborg. Goede korte communicatie en correcte verzending.

Super service ook tijdens de verhuizing

Prima en kom zeker volgende keer terug bij julli.

Top service!

Snel geleverd ondanks verhuizing! Dank je wel Raymond! Mijn zoontje is erg blij met z’n step!

Zeer snelle levering

Goede product omschrijving en snelle levering

Zeer snelle levering

Vanuit België besteld de dag voor kerstavond en de dag erna werd het pakket al afgeleverd. Alles keurig verpakt. Zeer tevreden.

Voorbeeldig

Perfecte communicatie, service, nette voorwaarden en snelle keurige aflevering

Top, zoals beschreven

Het toestel is zoals omschreven, de levering was ok. Opgelet echter, onderstaande mail heb ik 2x ontvangen (maar ben er niet op ingegaan) UW PAKKET BE3428632-19 IS ONDERWEG UW PAKKET BE3428632-19 IS ONDERWEG STATUS: IN BEHANDELING - DISTRIBUTIE CENTRUM BRUSSEL €4.95 VERZENDKOSTEN ZIJN NIET BETAALD LEVERING VINDT PLAATS NA BETALING BETAAL VERZENDKOSTEN Met vriendelijke groet, Johan Dhondt

Overzichtelijke site en snelle levering!

Mijn bestelling was ondanks de kerstdrukte heel snel geleverd! Netjes verpakt. Super blij mee!

Vandaag besteld morgen in huis en op aangegeven tijd

Voor het eerst een bestelling gedaan en seer tevreden.

Snel geleverd en per mail op de hoogte gehouden betreft de bezorging.

Klasse werk

Super snelle levering en het product voldoet geheel aan zijn verwachting.

Zoals het hoort

Scherpe prijs (step) en de volgende dag al in huis!

deskundig, snelle levering en goed geprijsd!

Scherpe prijs en deskundig advies. (kreeg nog een tip betreffende het in elkaar zetten van de step, kijk dat is after sales! Klasse

Snelle en verzorgde levering , alles pikfijn in orde.

Eenvoudig en snel.

Snel, volledig, verzorgd

Snelle levering, alles netjes zoals het hoort!

Al meermaals bij de outdoorstunter besteld en elke keer top! Zo ook nu weer, snelle levering en goede producten

Mooie verrekijker gekocht voor weinig geld.

Snel en goed advies gekregen van Raymond.

Product totaal anders dan op de foto

Onlangs een Sea To Summit Ultra-Sil Daypack Groen besteld. Het geleverde product zag er geheel anders uit dan op de foto die werd getoond op hun website. Het verschil: Naast groen en zwart bevat deze rugzak ook opeens een groot grijs vlak. Het materiaal voelt en oogt anders. I.p.v. stof is het eerder richting een 'plastic tent stof'

Precies wat ik bedoelde

Snel grleverd

Perfecte levering jammer dat batterijen leeg waren

Jammer dat de batterijen leeg waren

Levering zoals afgesproken, product zoals besteld

Perfect!

prima ervaring

product zoals gedacht en snel geleverd

Uitstekend produkt

Super snelle verzending,netjes verpakt en voor een scherpe prijs

Tevreden over het bedrijf, maar niet over de bestelde produkten

Artikels waren heel snel geleverd. Op de service valt dus niets aan te merken. Maar de bestelde artikels vallen tegen. De universele dopjes voor mijn Nordic walking stokken blijken dan toch niet zo universeel want ze passen niet op de mijne. Oeps, ik had 5 paar besteld... En de ritsreparatieset werkt niet. Meerdere ritsen geprobeerd. Maar van zodra ik de glijder beweeg klikt hij gewoon weer open. Te duur om terug te sturen en te ver om terug te brengen.

46 Vuurdoornstraat

Opheusden 4043 NS