Snel en goede service

Last minute besteld en mooi op tijd geleverd zoals gehoopt

productie fout in fietstas

Outdoor een prima partij om zaken mee te doen onderstaande is keurig opgelost. Wel een opmerking over de tassen, de klittenband sluiting is minder handig dan verwacht, de tassen waaien open tijdens het fietsen. Vooral wanneer de tassen leeg zijn. Eerste beoordeling: Mooie tassen snel en keurig geleverd. Jammer genoeg zat er een productie foutje in 1 van de 2 tassen. E.a. gemeld bij outdoor stunter. De afhandeling gaat minder snel, ik hoop dat eind van de week e.a. is geregeld. Dan mag de 5 naar een 10

Mijn bestelling is goed en snel afgehandeld.

Mijn bestelling is goed en snel afgehandeld.

Goede en snelle service

Klasse

Snelle levering en product zoals vermeld op de site

Ik heb een rugzak besteld en deze werd de volgende dag al geleverd! Ook de rugzak voldeed aan de omschrijving zoals op de website. Ik kom nog zeker terug om nog meer koopjes te scoren!

goede ervaring

Onze bestelling was stuk. Het artikel is niet meer leverbaar en ons geld is retour. Ondanks dat we een artikel hebben ontvangen dat niet aan onze verwachtingen voldoet zijn we tevreden met de oplossing.

Geweldig product

Een hele coole longboard

vlotte bestelling en levering.

Vlotte afhandeling van de bestelling en aan een scherpe prijs!

100% in orde

Alles oké!!!

Mijn bestelling kwam gedeeltelijk beschadigd aan. Dit hebben ze snel en correct opgelost. Super

Dikke prima!

snel geleverd

Alles snellen correct geleverd

Snel en compleet

Snel en goed

Prima product en snel geleverd

Snelle levering, tevreden klant!

De goederen die we nodig hadden sneller dan aangegeven en geleverd in België!

De goederen die we nodig hadden sneller dan aangegeven en geleverd in België!

Super !

Product naar verwachting. Super snelle levering.

Goed proces van website tot levering. Top

Van raadplegen website tot bestelling tot aflevering snel en probleemloos

zie boven

Snel, correct en gekregen wat ik besteld heb

Goede duidelijke communicatie, afbeelding op de site komt overeen met het geleverde. Netjes verpakt geen overbodige verpakking om te verzenden.

goede service

een mooie personalised advertentie gekregen, product in de aanbieding, betaling verliep soepel, geen account nodig, product werdt maandag ook overgebracht bij postNL zoals verwacht, track&trace code gekregen wat zeer mooi is, maaar.... PostNL had de verwachte levertijd uitgesteld met circa 24 uur op de dag van de geplande levering. Dus de één dag bezorging ''belofte'' vermeldt op de webshop was niet van toepassing. Maar volgensmij heeft u daar weinig invloed op. kan gebeuren, niet erg.

snelle levering en goed product

Te laat

Hallo Ik heb vrijdag wat besteld en dat zou ik met Vaderdag binnen hebben maar ik heb het nog steeds niet binnen Terwijl het dan de volgende dag binnen zou zijn ,??

Snel geleverd prima product

Top geregeld

Snelle en goede service, product heel goed en stevig, zoals omschreven. Zeker aan te raden. Als ik weer wat zoek eerst even hier kijken.

46 Vuurdoornstraat

Opheusden 4043 NS