Respuesta del dueño del negocio
Beste,
Wij betreuren uw negatieve ervaring. Echter waren hier meerdere externe zaken waar wij geen invloed op hebben. Vanuit beleidsoverwegingen en misbruik van coulanceregelingen bij schade of vermissing tijdens transport hebben wij vanuit de vervoerder bevestiging nodig dat iets daadwerkelijk beschadigd of niet geleverd is, dit duurt helaas soms enige tijd. Jammer genoeg zat er tussen uw melding en uw vertrek naar uw vakantie adres nog geen week, wij kunnen op onze tenen gaan staan maar vervoerders reageren wanneer ze reageren en het is niet mogelijk om daar spoed achter te zetten. U was dus al op vakantie toen het groene licht kwam. De leverancier zou u het vervangende onderdeel opsturen gezien wij niet over losse onderdelen beschikken. Echter u was inmiddels voor 3 weken op vakantie, dus dat was nog niet direct mogelijk. Hierom stond uw case dus i.d.d. gepauzeerd. U verzocht tijdens uw vakantie om een update welke wij u gegeven hebben. Wij hebben de leverancier geïnformeerd over uw terugkomst waarna zij het vervangende onderdeel op zouden sturen. We begrijpen goed dat u dit graag sneller opgelost gehad had willen hebben, echter viel dit precies rond uw vakantie en hebben de betrokken externe partijen ook hun tijd nodig waardoor dit simpelweg niet sneller opgelost kon worden helaas.
We hopen dat nu dit opgelost is u alsnog plezier aan uw bestelling zult beleven.
Vriendelijke groet,
Ralf,