Betrouwbaar

Ik had een vraag en ben via whatsapp de vraag gesteld daar kwam heel snel duidelijk antwoord naar voren, en idd snelle levering, volgende dag was het binnen

Excelllent

Mooie production en zeer snel verstuurd ,en ontvangen. Erg bij mee!

Product goed verpakt en snel ontvangen.

perfect

Product ziet er goed en degelijk uit.

Besteld en volgende dag geleverd

Maandag besteld en dinsdagmiddag geleverd

Met in Opinelleke

Altijd al willen hebben en nu zomaar besteld: nr 5, precies handig voor mijn appeltjes voor de dorst voor onderweg

Uitstekende en snelle levering

Besteld en de volgende dag al in huis. Goed verpakt en producten geleverd zoals besteld. Aanrader

Gewoon tevreden,

Alles naar wens.

Komt zijn afspraken na

Goede communicatie

Uitstekend, volgende dag in huis!

Uitstekend, volgende dag in huis!

Alles was naar zo ik het verhoopt had, volledig naar wens fijn afgewerkt, mooi. En snel en verzorgd afgeleverd.

Snelle levering, goed product!

Prima webwinkel, mooie prijzen, snelle verzending

Na nu mijn tweede bestelling te hebben gedaan, tevreden. 1e bestelling waren er wat strubbelingen maar die zijn na contact te hebben gehad via chat en daarna telefonisch uitstekend opgelost. Daarom deze aangepaste review op mijn verzoek. Blij met de producten (zeer uitgebreid) en tevreden met de klantenservice. Aanbod is erg ruim, en prijzen zijn goed

Gewoon goed

Makkelijk bestellen, keurige bevestiging van bestellen en koerier en de dag na het bestellen al geleverd. Erg prettig dat er met Post.NL wordt gewerkt.

Helder

Duidelijke communicatie en scherpe prijs.

Fijne fles, ook voor de kids om melk mee naar school te nemen.

Koud en warm goed te gebruiken. Goed schoon te maken, helaas wordt op het kaartje dat aan de fles hangt vermeld dat de fles niet in de vaatwasser kan. Die informatie heb ik niet op de site kunnen vinden. Kortom schoonmaken met flessenrager, iets meer werk, maar lukt goed.

Snelle levering , makkelijk te bestellen, werkt goed

Op een vraag van mij werd zeer snel gereageerd en kon ik de skillet direct bestellen, waarna ik deze bijzonder snel heb ontvangen. Niets dan tevredenheid van mijn kant, vandaar de 10.

Met 2 dagen had ik alles binnen. Netjes mail gekregen voor de status update. Ga daarzeker meer bestellen.

Prima webwinkel

Heb goede ervaring gehad met deze winkel. Product op beloofde tijd afgeleverd. Voor de rest geen op en aanmerking erover.

Uitstekend. Vlot verstuurd en netjes verpakt.

Uitstekend. Vlot verstuurd en netjes verpakt.

Goed en netjes!

Goed product en snel geleverd voor niet teveel geld.

Snel geleverd.

Snelle levering en hele goede prijs/kwaliteit verhouding!

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd

Heel tevreden

2 vragen gesteld via mail over een artikel en kreeg gelijk antwoord. Daarna bestelling geplaatst. Ging vanzelf.

46 Vuurdoornstraat

Opheusden 4043 NS