Filter

Netjes op tijd zoals beloofd en mooi product zoals was beschreven

Snelle levering, prima product.

Product snel en zonder problemen geleverd. Prima product, kabel presies wat ik ervan verwacht.

Super bomberjack

Ik heb vaker van deze jassen gehad. Helaas ging bij de vorige bomberjack de rits van kapot en heb nu bij Outdoorstunter een nieuwe jack gekocht.

Snelle levering, kwaliteit product

Schoentjes voor Nordic Walking stokken. Goede kwaliteit en niet duur

Oke

Pakket was er snel ed. Dat was prima. Besloten om t terug te sturen ondat t materiaal stugger was dan ik had gehoopt. Dus regels gelezen op de site en laten weten dat ik het retour stuur ter info. Positief: vlot reactie Negatief: wordt alleen in reactie gezegd dat gebruikte artikelen niet retour gestuurd kunnen worden. Pakket had ik net n dag. Voor mij is het logisch dat je iets niet gebruikt en dan retour stuurt. En t mag best gezegd worden, want blijkbaar niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Maar dan had t iets klantvriendelijker gebracht kunnen worden..

De goedkoopste en snelle levering

Prijs van het artikel vergeleken met andere aanbieders en de Outdoorstunter is echt de goedkoopste

Goede matriaal.

Betaalbaar en redelijk snel in huis

Duidelijke site, en goed assortiment

Snelle levering en zoals omschreven is geleverd.

netjes geregeld

helaas geen montage instructie ingesloten. verder alles goed en snel geregeld

Mijn eerste aankoop bij Outdoorstunter. Super snelle verzending, blij ermee!

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

snel en correct .

Goed product en snel geleverd voor een lage prijs

Goed product en snel geleverd voor een lage prijs

4 slaapzakken besteld en snel bezorgd. Goeie producten. Zeer tevreden

Mooi op tijd geleverd product zoals gewenst

Mooi op tijd geleverd product zoals gewenst

Goede producten voor goede prijs.

Besteld vlot geleverd alles ok. Helaas geen vvv bon mogelijk meer.

Snel bezorgd

Bestelde artikel was conform verwachting

Goede prijzen, snelle levering

Met een beetje (zoek)geluk kwam ik uit bij outdoorstunter en daar vond ik wat ik zocht tegen een goede prijs.

Zeer goeie kwaliteit

De pannendrager is van hele goeie kwaliteit. Gemakkelijk te bestellen en levering na 2 dagen. Heel tevreden van

correct - vlot

Ruim aanbod en binnen 1 dag geleverd! Product was zoals omschreven, erg blij mee.

snel

snel en goed

Snel bezorgd

Binnen een dag geleverd.

Prima product, ik heb er al één versleten!! Fijn dat bij jullie dezelfde nog verkrijgbaar is!!

Zie boven!! Besteld en binnen een paar dagen in huis, het zou zelfs als brievenbuspakketje verzonden kunnen worden!!

Zeer goede ervaring!

Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling. Prima product.

46 Vuurdoornstraat

Opheusden 4043 NS