Filter

Artikelen niet naar wens, toch gehouden ivm retourkosten

Supersnelle levering: prettig! Helaas artikel niet helemaal naar wens (groter en minder handzaam dan verwacht). Retourkosten voor eigen rekening, dus dan toch maar gehouden.

Uitstekend produkt

Super snelle verzending,netjes verpakt en voor een scherpe prijs

Snel en goed

Ik kan iedereen aanbevelen om bij outdoorstunter iets te kopen. Ik heb een stunt step voor mijn zoon besteld, volgende dag keurig geleverd zoals beloofd. Bedankt outdoorstunter.

Snelle levering, goed product.

Aanrader!

Super snelle levering en mijn boodschappenwagentje werkt perfect?

alles is goed verlopen en ben tevreden

heel snel afgehandeld

Snel en duidelijk proces

Alles perfect en Zeer tevreden

Alles perfect.

Alles perfect.

Goede qualiteit

De palmboom is van uitstekende qualiteit en ook de levering verliep prettig. Men brengt de boom naar de plek van bestemming en geeft advies over hoe te planten.

Zeer snel geleverd en goede communicatie

Zeer tevreden.

Mijn artikel besteld en de dag nadien had ik dit al bij mij thuis geleverd. Ik ben zeer tevreden van de snelle service.

Let op retourkosten zijn voor eigen rekening.

Koop alleen bij webshops die een antwoordnummer hebben. Check product omschrijving en prijzen op andere websites. Zijn algemene aanbevelingen. En gelden zeer zeker ook voor deze webshop.

Perfecte afhandeling van onze bestelling!

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Outdoorstunter.nl. Bestelde artikel werd volgens voorwaarden op tijd afgeleverd op het door ons aangegeven adres.

Alles volgens afspraak en kwaliteit. Zover ik dat kan zien na een keer gebrui

Snelle goede levering

Voor de vakantie wil je graag een snelle levering die ook op tijd is. Geen enkel probleem, ook 5% extra welkomstkorting was direct meegenomen.

Snelle levering van twee prima schaduwdoeken

Makkelijke website, waarop producten goed te vinden zijn. Goed verpakt en zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

goede stokken en snel geleverd

Geen probleem tot nu toe

Goede eerste ervaring

We hadden 2 flightbags besteld. Kreeg ook gelijke 5% korting via de mail bij inschrijving. Is netje de volgende dag bezorgd.

Snelle en goede service

Ik ben zeer tevreden over de service en de duidelijkheid van het afhandelen van mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden.

Snel en netjes geleverd.

Dit was een goede eerste ervaring met dit bedrijf.

Snel, goedkoop en goed

Makkelijk bestellen. Geleverd binnen een dag zoals beloofd en ook nog eens de goedkoopste

Snelle levering, redelijke prijs-kwaliteit

De tentharingen die ik had besteld werden netjes op de aangekondigde dag bezorgd. De kwaliteit van de tentharingen vind ik wat minder, maar daar is de prijs ook naar (een stuk goedkoper dan concurrenten).

Geweldig goede service en vlotte afhandeling van geplaatste order.l

Regelmatig worden er door mij Nordic Walking pads besteld voor onze sportvereniging en doordat dit een betrouwbare firma (Thuiswinkel waarborg) is wordt alles netjes en voorspoedig afgewikkeld.

zeer tevreden

goeie dag ben zeer vlot geholpen spullen waren de volgende dag netjes op de afgesproken tijd bezorgt

Zeer goede en supersnelle service. TOP!

Wij wilden een maand geleden 2 slaapzakken bestellen, maar die waren helaas uitverkocht. Zoals beloofd, kreeg ik begin juni te horen dat de slaapzakken weer te bestellen waren tegen dezelfde voorwaarden. Dus gelijk de bestelling geplaatst. Binnen 3 dagen waren de slaapzakken geleverd dit in tegenstelling tot de 5 werkdagen die gemeld staan. Supersnel dus. Helaas was van een slaapzak de tas gescheurd. Ik heb dezelfde avond een mail gestuurd met foto´s. Dezelfde avond kwam er een bericht terug van de klantenservice dat een nieuwe slaapzak al onderweg was. Zeer verrast waren wij over de supersnelle positieve reactie. Deze slaapzak is prima in orde. Wij zijn dus zeer tevreden en meer dan verrast van de goede service van Outdoorstunter.nl. Dank jullie wel, Outdoorstunter.nl! Vriendelijke groeten, Rianne vd Dobbelsteen

46 Vuurdoornstraat

Opheusden 4043 NS