Pluspunten
Makkelijk online te bestellen. Overzichtelijke en duidelijke website. HANDGESCHREVEN KAARTJE :-)!!! 10+ Mooie bosbloemen voor mooie prijs!
VerbeterpuntenIk geef alles een tien omdat ik werkelijk niets heb aan te merken. Ik moest vanuit Amsterdam bloemen naar Breda verzenden en heb veel research gedaan. Na veel Bredaase bloemenwinkels gevonden te hebben, vond ik die van jullie het eerlijkst overkomen. Personeel weet ik dus niets vanaf maar doordat het kaartje met de hand is geschreven geef ik het een 10. De bos is ook net zo mooi als op de foto. Ik heb geen verbeterpunten. We een hele dikke dank jullie wel!
Pluspunten
mooi bloemstuk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettig contact per telefoon en mail
VerbeterpuntenKan ik niet zo direct aangeven
Pluspunten
Very easy and great service!
Pluspunten
Het werd netjes en heel verzorgd afgeleverd .het was een prachtig mooi bloemstuk
Pluspunten
We hebben het bezorgde boeket niet gezien, maar telefonisch is ons verzekerd dat het een mooi boeket was en tijdig bezorgd. En dat terwijl we een mailtje hebben gekregen dat het bedrijf vakantie had. Complimenten!
VerbeterpuntenVoor ons op afstand, op dit moment GEEN.
Pluspunten
Bijzonder vakkundig, uitmuntende kwaliteit van bloemen en planten.
Pluspunten
Bloemen telefonisch besteld voor levering zelfde dag. Prettige en professionele dienstverlening. Helemaal goed!
Pluspunten
Vanuit Haren (gn) online bloemstuk besteld bij van Gurp Breda voor een uitvaart in Breda.( ons tot dat moment niet bekend) Dus afwachten maar, hoe het bloemstuk er in werkelijkheid zou uitzien. Prachtig en boven onze verwachtingen.!
Pluspunten
Zeer snelle adequate hulp aan telefoon. Prima geregeld via internet
Pluspunten
Via het internet besteld prachtig rouwboeket dat in verhouding tot vele andere aanbieders een vriendelijke prijs had. Kwalitatief mooie bloemen in een goed samengestelde volle bos. En ook snel geleverd.
Pluspunten
De ontvangers van de bloemen - bloemstukjes zijn altijd positief over de kwaliteit. Omdat wij niet in Holland wonen, hebben we geen idee of de prijs goed is of niet. Maar we zijn zeer tevrede waardoor we iedere keer weer terug gaan.
VerbeterpuntenWat er geleverd wordt is niet altijd wat je denkt te bestellen. b.v. de laatste bestelling dacht ik een bos voorjaarsbloemen te hebben besteld, ik kreeg een foto van een artistiek, weliswaar heel mooi, bloemstukje. Wij zijn er nu aan gewend, maar op de website kun je niet altijd invullen wat de vragen zijn. b.v. telefoon nr kan geen buitenslands nummer zijn. Dit zou soms moeilijk kunnen zijn voor andere gebruikers. Het afgeleverde, alhoewel het altijd goed is
Pluspunten
Ik werd teruggebeld over een onduidelijkheid van het rouwstuk. Ze stelden zich flexibel op toen het niet zeker was dat de order doorging. De bloemen werden keurig op tijd geleverd ook al viel dit buiten de openingstijden van de winkel.
VerbeterpuntenOp de website is de tekst voor de linten door het korte tekstveld op de ipad niet helemaal goed leesbaar.
Pluspunten
Verse mooie bloemen.zowel voor verjaardagboeket enz , maar zekers graafboeketten. Vanuit Alphen aan den rijn doe ik dit al jaren. Ik kom uit Breda en weet welke kwaliteit ik kan verwachten.
Pluspunten
Persoonlijk geschreven kaart! Service perfect op tijd zoals aangegeven. Al met al top
VerbeterpuntenGraag keuze uit luxere bossen bloemen
Pluspunten
Vanuit Londen besteld, en binnen twee dagen had mijn moeder een prachtig boeket tulpen bij haar thuis. Dank!
Weerijssingel 64
4812AC Breda