3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles, vooral het contact tussen Francois en Caroline !

Niks meer aan doen, het is prefect zo !!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Al 9 jaar bestellen we elk jaar een boeket bloemen voor mijn overleden zus en al 9 jaar worden de bloemen keurig bij de gedenkzuil bij het crematorium in Breda neergelegd,diverse keren hebben we gehoord dat het mooie boeketten zijn,deze bezorging waarderen we zeer!eigenlijk verdient dit een bloemetje!vandaag kregen we zelfs een mail met foto,geweldig!!!wat een service!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, ook buiten de stad behoort vanwege Fleurop tot de mogelijkheden. Van de ontvanger vernomen dat het een prachtig boeket was! Door de duidelijke site is goed te zien wat de ontvanger gaat krijgen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Had telefonisch contact opgenomen, netjes en snel geholpen!

Klein tipje, als het mogelijk is een foto van het boeket naar de klant (besteller) toesturen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

We hebben bloemen laten bezorgen in Breda en dat is prima gegaan, op tijd geleverd.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prachtig, goed gevuld rouwbloemstuk. Zeer verse bloemen. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Deskundig advies. Snelle service. Zeer behulpzame, aardige bediening.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, mooi boeket en telefonisch nog een wijziging kunnen doorgeven. Belde mij binnen paar minuten terug na geen gehoor. Super!

Was afzender vergeten erbij te zetten op het kaartje. Dit hadden jullie er zelf al bij gezet. Is super om mee te denken! Alleen als tip zou ik mee willen geven om dit te checken bij degene die het bloemetje wilt versturen, kan inderdaad zo zijn dat hij/zij het vergeten is zoals ik, maar het kan ook zo zijn dat zij/hij juist anoniem wilt blijven.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering ! kreeg van de persoon gelijk een bericht dat het een heel mooi boeket was !,

Zou misschien wel leuk zijn om van het werkelijk verstuurde boeket een foto te sturen naar de verzender . Zo zou je toch een beetje weten wat ze ontvangen hebben . Het zal altijd wel afweiken van foto de site denk . Maar dat zal wel enorm veel tijd in beslag nemen . Kan me voorstellen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super, heel mooie bos (hoorde ik van ontvanger), tevreden ontvangen en 's avonds besteld, 's ochtends geleverd, super! Ook heel handig dat er goede voorbeeld foto's op de website staan, dat maakt het heel makkelijk te bestellen en ook prettiger om hier dan ergens anders te bestellen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

I've ordered flowers several times and have only heard positive feedback from the people I sent them to. They have a lot of choice on their website, and I think it's fantastic that they have a minimum price, that you can choose to increase to give a bigger bunch/bouquet of flowers.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service, handige webshop & goede levertijd. Heel tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Service staat hier zeer hoog in het vaandel. De bloemen zijn van zeer hoge kwaliteit, zo niet de beste kwaliteit. Het personeel is uitermate vriendelijk, voorkomend en professioneel met een hoge dosis vakkennis. De klant (en zijn/haar wensen) staat centraal. Een absolute aanrader om deze bloemist de complete (bloemen-)decoratie van je bruiloft te laten doen, en dat zeg ik uit eigen ervaring!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wij bestellen al jaren bloemen via Bloemen van Gurp zolang wij in het buitenland wonen (San Diego). Wij hebben altijd een goede service gehad, prachtige bloemstukken en heel goed advies bij het samenstellen van boeketten.

Pluspunten

Ik ben erg te spreken over de flexibiliteit en het nakomen van gewenste levertijden. De boeketten worden altijd met enthousiasme ontvangen. Ook de samenstelling van de boeketten is net iets anders als wat je meestal ziet. Een boeket bevat in verhouding redelijk wat bloemen en niet, zoals je helaas ook weleens ziet, meer groen dan bloem.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik werd heel vriendelijk en direct te woord gestaan en geholpen in mijn keus

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Medewerkers zijn erg aardig & behulpzaam

Bij ging het betaalsysteem niet in één keer goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Weerijssingel 64