Pluspunten
Ik heb uit de verenigde staten de avond voor mijn moeder der verjaardag, bloemen bestelt. De volgende ochtend heb ik even gebeld, en de geweldige bos bloemen waren al onderweg. Uitstekende service, vriendelijke mensen en een hele happy mam. Prachtig!
Pluspunten
Nu al een paar keer bloemen laten bezorgen. Steeds een mooie bos die ruim een week (een keer zelfs twee weken) mooi bleef.
Pluspunten
Snel, flexibel, responsive
Pluspunten
Practig boeket bloemen! Ontvanger was er erg blij mee, top service.
Pluspunten
Snelle levering, blije collega met het boeket
VerbeterpuntenBoeket oogt op de foto van collega een beetje rommelig.
Pluspunten
Prima, zelfde dag nog bezorgd, zeer verzorgd boeket! Prachtige combinatie, dank.
Pluspunten
VerbeterpuntenBoeket leek in de verre vertste niet op wat er online stond. Dat het iets afwijkt snap ik ivm beschikbaarheid van de bloemen maar dit leek er niet eens op..
Pluspunten
Verbeterpuntenzou het niet weten. prima bedrijf
Pluspunten
Professioneel, maar toch persoonlijk. Stipt. Flexibel en bovenal: Prachtige bloemen!
Pluspunten
Erg vriendelijk geholpen aan de telefoon, prachtig boeket bezorgd, op de afgesproken tijd!
Pluspunten
bezorgen zelfs op maandag
Pluspunten
Een prachtig bedrijf voor alle mogelijkheden, komt een klant binnen met zijn of haar vragen dan nemen ze de tijd om alle mogelijkheden voor te leggen, ze nemen alle tijd voor u. Zeer goede kwaliteit en een top service, wilt u in Breda wekelijkse bloemetje of voor een feest, trouwerij, begrafenis of heeft u een bedrijf ga dan in Breda naar van Bloemisterij van Gurp. Vele bloemisten in Breda zal hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Ze verdienen voor mij een GOUDEN PLUIM 2016 voor beste bloemist van Breda.
VerbeterpuntenWij wensen bloemisterij van Gurp alle goeds toe en ga zo door.
Pluspunten
Goede service en vlotte actie.
VerbeterpuntenWij ontvingen geen e-mail ter bevestiging van de bestelling. We hebben later per telefoon geïnformeerd of de bestelling was uitgevoerd. Dat bleek het geval. 'Men' zou direct het euvel verhelpen.
Pluspunten
Vriendelijke bediening en kwaliteitsbloemen voor een goede prijs
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Dit is de tweede keer dat ik bij Van Gurp bloemen bestel, en dat is omdat ik na de eerste keer al ontzettend positief was! Ontzettend mooie boekettenen handgeschreven kaartjes!
VerbeterpuntenMisschien iets aan jullie Google
Pluspunten
Goed verzorgd
Pluspunten
Zeer mooi bruidsboeket met corsages samengesteld. Flexibel met bezorgen (op meerdere adressen).
Pluspunten
Prachtige bos bloemen
Pluspunten
Vriendelijke mensen, er is veel mogelijk. Zeer goede kwaliteit bloemen. Ze staan altijd erg lang.
Pluspunten
Prachtig boeket grote rozen besteld, mooi op tijd afgeleverd, staan er nog prachtig bij. Nog even contact gehad, erg vriendelijk en denken met je mee!
Weerijssingel 64
4812AC Breda