Pluspunten
Mooie bloemen, goede kwaliteit
VerbeterpuntenKwaliteit kost
Pluspunten
Ik kreeg een te hoge aanslag voor de verzending omdat ik een verkeerde postcode had gebruikt. Een email was voldoende en de compensatie was wat extra bloemen in het boeket. Prima oplossing.
Pluspunten
Creatief, prijsvriendeijke en snel
Pluspunten
We hadden rouwbloemen nodig en benaderde van Gurp telefonisch. De wjnkel was gesloten, ze waren (online) bestellingen aan het gereed maken. We kwamen niet uit de regio en wilden toch graag die dag bloemen uitzoeken en bestellen. We mochten toch komen en ze zijn ons erg behulpzaam geweest en bovendien waren de stukken ook nog fantastisch uitgevoerd.
Pluspunten
op juiste tijd en plaats geleverd
VerbeterpuntenGewoon leveren wat wordt besteld. Ik bestelde een grafstuk met witte rozen en maakte het extra duur, denkende dan krijg je dus meer witte rozen. Nee hoor, vol met lelies en gerbera's die ik helemaal niet wilde, noch besteld had :( Ik wil het gauw vergeten, anders blijft het maar op m'n netvlies. Maar nee hoor, daarna maar zeuren over beoordeling, nou, hier hebben jullie 'm. Klaar ermee.
Het bloemstuk is met uiterste zorg samengesteld en is absoluut het luxe-rouwbloemstuk zoals u het online in onze webshop besteld hebt. De verwarring bij u zit in rouwbloemstuk 05, waar wel alleen witte rozen in verwerkt zijn. Dit bloemstuk was wellicht een betere keuze voor u geweest. Wij betreuren daarom uw reactie op het geleverde rouwbloemstuk.
Pluspunten
Heel erg snel een mooie bos bloemen afgeleverd. Vriendelijke medewerker die me netjes te wordt heeft gestaan en nette communicatie per mail. Super bedankt!!
Pluspunten
snelle levering, mooie boeketten tegen een redelijke prijs
Pluspunten
Goed geholpen, de prachtige bos bloemen werd zoals beloofd dezelfde dag nog geleverd!
Pluspunten
Supergoede service en hele goede kwaliteit van bloemen!
Pluspunten
Vriendelijk, kwaliteit, snelle levering
Pluspunten
Goede en snelle service, erg tevreden! Boeket is mooier dan op de foto.
VerbeterpuntenDank, zo doorgaan!
Pluspunten
Duidelijke webshop, snelle respons op mailcontact, order keurig afgewerkt, bezorgd op tijd. Zeer blij mee!!
Pluspunten
Boeket werd op gewenste tijdstip geleverd, vriendelijke medewerkers, boeket met uitstraling en kwaliteit!
Pluspunten
Zeer goed contact, ook vanuit het buitenland. Ook bestellingen voor het buitenland worden probleemloos verzorgd.
Pluspunten
Keurige snelle bezorging Boeket zag er mooi uit. Tekst op het kaartje prima overgenomen.
Weerijssingel 64
4812AC Breda