Pluspunten
Zeer vriendelijk en servicegericht
Pluspunten
Neemt direct contact op waanneer iets niet duidelijk is.
VerbeterpuntenKeuze veld 1: Waar bloemstuk naar toe: b.v. naar DELA. DELA opgeven is niet voldoende, meer keuze naar welke DELA ws er niet dus. . DELA was niet voldoende en daar werd daarom over gebeld. Voor mij was duidelijk in DELA in BREDA maar het bedrijf, daar had ik DELA BREDA op moeten geven. . Met vriendelijke groet.
Pluspunten
Mooi bouquets , op tijd
Pluspunten
Bloemen vers, prijs/kwaliteit zeer goed. Bezorgen, indien op tijd besteld ook op tijd bezorgt, dik in orde!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Alles klopte met datgene wat afgesproken was. Prima geregeld.
VerbeterpuntenService behouden!
Tekst op kaartje was niet helemaal goed overgenomen. In het bijzonder werd de naam van afzender niet goed vermeld. Alleen de eerste drie letters ipv hele naam (9 letters). Dus ontvanger wist niet van wie de bos was.
Pluspunten
Bijzonder mooi rouwbloemstuk!
Pluspunten
Zeer positief. Na een telefoontje werd mij op de mogelijkheid van de site gewezen. Precies wat ik nodig had om te bestellen vanuit het buitenland.
Betere beschrijving van de boeket samenstelling en omvang geven.
Pluspunten
Telefonisch wordt contact opgenomen met opdrachtgever om de wensen na te vragen
Eerlijk gezegd had ik meer rozen verwacht. Voor de verzorging is het tehuis verantwoordelijk en die is niet al te best. Dus over de oorspronkelijke kwaliteit kan ik niet oordelen, ik zag ze gisteren pas, 6 dagen later en ze zagen er niet echt fris uit.
Pluspunten
Love it! On time & always available
Pluspunten
Prachtige bos bloemen
Pluspunten
Daar wij een overlijdens kaart van een overleden vriend niet op tijd in het buitenland ontvingen , belden wij een aantal bloemen zaken af in Breda , om te vragen of zij een bestelling hadden gekregen , als laatste belde wij van Gurp bloemen , ook zij hadden geen bestelling gekregen , maar ik zal voor u informeren , de volgende dag belde ik terug , zonder resultaat , plm. een uur later werden wij gebeld door dhr. Francois van van Gurp bloemen uit Breda en vertelde dat hij zojuist een bestelling door had gekregen met alle gegevens , wij hebben dan ook gelijk bloemen besteld en deze zijn keurig op tijd afgeleverd . Wat een goede service , eerst informeren en daarna worden wij in het buitenland terug gebeld . Nogmaals super service !
Pluspunten
Makkelijk en laagdrempelig bereikbaar, ze doen wat ze zeggen te doen, werken zeer klantgericht. Een voorbeeld voor velen !! En dit is al jaren zo.
VerbeterpuntenGa zo door !!
Pluspunten
Leveren altijd prachtig boeket Op tijd
Pluspunten
Via het internet een keuze kunnen maken, nog iets te vragen telefonisch erg vriendelijk te woord gestaan. Het betrof hier een rouwstuk die bijzonder mooi was opgemaakt.
Weerijssingel 64
4812AC Breda