Onderwerp: Verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van jullie online leerplatform
Beste Wegrijden,
Bedankt voor de mogelijkheid om feedback te geven. Ik wil graag mijn ervaring delen over het gebruik van jullie website voor het leren van theorie via een online taxicursus. Ondanks dat ik de cursus heb aangeschaft, vond ik het moeilijk om toegang te krijgen tot de leeromgeving. Ook was het voor mij niet mogelijk om opnieuw een account aan te maken en in te loggen. Dit maakte het leerproces erg ingewikkeld.
Ik heb gemerkt dat jullie website niet erg gebruiksvriendelijk is, en dat dit probleem zich herhaaldelijk voordoet. Daarnaast vind ik dat de beschikbare studietijd voor de theoriecursus te kort is in verhouding tot de prijs.
Mijn suggesties zijn: 1. Verbeter de toegankelijkheid van de leeromgeving, zodat gebruikers eenvoudig kunnen inloggen en studeren zonder technische problemen. 2. Maak de website gebruiksvriendelijker, zodat het navigeren en leren soepel verloopt. 3. Verleng de beschikbare studietijd voor een redelijke prijs, zodat cursisten voldoende tijd hebben om de theorie goed te begrijpen.
Ik hoop dat jullie deze punten in overweging nemen om de leerervaring te verbeteren.
Met vriendelijke groet,
Ilxat Cadir