Geweldig om mijn zoon (met beperking) te zien oefenen

Het is voor mijn zoon de ideale manier om te toetsen hoe het is gesteld met zijn verkeerskennis. Het voor laten lezen van de vraag/antwoorden is daarbij ideaal. Hij kan met zijn koptelefoon zonder gestoord te worden de toets doorlopen. Daarna kunnen we de foute antwoorden samen doorlopen zodat hij hiervan leren

Het heeft me heel erg geholpen met mijn rijbewijs examens.

Wegrijden heeft me heel erg geholpen met mijn theorie examen.

Kloppend, betrouwbaar en veelzijdig

Ik heb allerlei gratis proefexamens gemaakt en kwam erachter dat sommige examens misleidend waren of me verkeerde informatie aanleerde. Wegrijden.nl kwam als beste bij mij uit de bus en durfde ik wel te vertrouwen voor mijn scooterexamen. Ik heb nu dus ook weer 20 examens gekocht voor mijn auto examen. Ben zeer tevreden ook over het feit dat je een aantal examens koopt wat voor onbeperkt de tijd geldig blijft. Ik leer nog wel eens ver vooruit en als je dan elke keer vast zit en termijnen waarbij je tegoed verloopt dan is dat heel vervelend. Gelukkig heeft wegrijden.nl dat niet.

• Poleciłbyś nas? Tak

Ik weet het niet

Ik heb net begonnen en ik heb geen code

Dit is een perfect programma.

Alles komt aan de orde echt een fijne voorbereiding

bedankt

goede oefenexamens, heb er veel aangehad om te kunnen oefenen, ik ben geslaagd,

Zeer gebruiksvriendelijk en voldoet aan verwachting.

Binnen 5 minuten kun je los in je eigen omgeving online wat zeer duidelijk en overzichtelijk is voor iedereen die hier gebruik van wil maken.

Prettig en duidelijk.

Fijn leren zo

Te weinig voor je geld en kunt het niet over doen..

Jammer niet geslaagd terwijl ik eerder mijn theorie heb gehaald maar is verlopen dus hoopte dat een programma van een paar voldoende was

Fijne ervaring

Is goed en duidelijk

Goed en alles duidelijk

Alles wat aangeboden word is duidelijk en goed overzichtig. Het is prettig om zo mijn opleiding te volgen.

Met 10 oefenexamens optimaal voorbereid voor CBR examen

Met 10 oefenexamens tegen een laag tarief geoefend voor het examen, met succes!

heel fijn

ij vind het zelf handig want de uit leg van de foute vragen zijn duidelijk uitgeschreven

Goed ervaring

Het is super goed.

Ge-weldig

Goeie examens, duidelijke vragen.

Zo zo

Niet slecht

Fijn

Theorie toetsen zijn goed gemaakt en goede uitleg op wat je kan en niet kan

Is goede website

Mijn ervaring was goed met de website

Snel en duidelijk

Je krijgt snel waar je voor betaald

Deze website is the beste in Nederland

Tevredenheid met examens bij wegrijden

Na oefeningen met online examens bij wegrijden gelijk geslaagd voor theorie taxi examen! Ik moedig iedereen aan om hier te oefenen als je je theorie wilt halen...

Heel handig

De slagingspercentages van theorie-examens had ik op internet opgezocht en die zijn vrij slecht te noemen. Vandaar dat ik proefexamens ben gaan maken en dat raad ik iedereen aan!

Haparandadam 2

1013AK Amsterdam