Lastig dus heel goed

Goeie examens om te leren voor motorrijbewijs. Waren veel instinkers erbij net zoals het CBR altijd doet, helaas door corona werd mijn theorie steeds geannuleerd dus ik kon lang genoeg oefenen.

Goede overzichtelijke site en proefexamens

Ik vind de site en proef examens van wegrijden.nl erg overzichtelijk en het is super fijn dat er bij alle antwoorden een uitleg staat waarom iets zo is!

Ik kan nu 93 dagen online leren SUPER dank u wel

Heldere bruikbare examens

Je krijgt waar voor je geld en de Proef examens zijn goed Samen gesteld

Het geeft me vertrouwen en traint m'n inzicht vermogen.

Het is een handige manier om de theorie op een praktische manier te leren begrijpen. Door de oefenvragen en testen kan ik mijn inzicht vermogen trainen, in plaats van alleen maar de theorie uit het boek te leren. Het geeft me vertrouwen.

Heel fijn theorie boek

Het werkt heel fijn en je hebt genoeg tijd.

Prima training

Functionaliteit van de site was eerst even zoeken en inlogpagina is niet heel goed te vinden. Inhoud van de examens is prima.

Goede theorie uitleg

Goede theorie uitleg, alleen beetje oude examen vragen

verkeerde antwoorden

Ik heb de toetsen gemaakt en bij sommige vragen ingevuld zoals het zou moeten zijn en gaf die aan dat het fout was. dit later nog na gevraagd en was dus goed. hier door gezakt met mijn eerste examen.

Heldere lesstof

De voorbeelden zijn goed. Bij fout antwoord voldoende aanvullende en begrijpbare uitleg.

Toppieee makkelijk leren :)

niets te verbeteren!!! TOP.

Zeer vergelijkbaar met het echte CBR examen

Na super veel oefenvragen geoefend te hebben via de CBR app. Raadde mijn vriend aan het via deze site nog nog een paar keer te oefenen. Ik heb toen een aantal oefen examens gedaan en raakte gelijk in paniek. Ik was niet gewend aan de tijdsdruk en de manier van vragen stellen. In tegenstelling tot de cbr app van het CBR zelf, kwamen de oefenexamens van Wegrijden.NL veel meer overeen met het daadwerkelijk cbr theorie examen. Ik ben geslaagd en heb inmiddels ook mn praktijk gehaald. Ik kan en zal het iedereen die nog dat rotte theorie cbr examen moet halen jullie oefenexamens aanbevelen! Bedankt.

1e keer mijn examen gehaald

De stof is duidelijk uitgelegd en er zijn gelukkig genoeg relevante oefenexamens, daardoor heb ik mijn theorie in 1x gehaald!

Snel en goed geleerd met gelijke vragen

Ik heb al mijn examen gehaald met behulp van wegrijden.nl

Realistische examenvragen, erg handig bij het leren

De omgeving werkt prima, de vragen zijn ook goed vergelijkbaar met wat je op het examen krijgt. Een prima keuze waar ik in één keer mijn motortheorie heb gehaald met slechts één fout.

Dit helpt echt om in 1 keer te slagen

Eerst het boek doornemen en dan oefenen tot je geen of nauwelijks een fout maakt.

Duidelijk makkelijk te leren

Ik heb veel baat bij het leren

Een super fijne website om je theorie op te oefenen ik had die van de scootertheorie en en was vrijwel hetzelfde als het echte examen.

Prima mee kunnen oefenen!

Heel fijn en uitgebreid!

Ik vond de theorie van wegrijden.nl erg fijn! Ik heb gemerkt dat je zo veel mogelijk vragen moet maken en goed je fouten moeten terug lezen om zo inzicht te krijgen in de vragen. De uitleg van de gemaakte fouten was erg fijn en duidelijk. Ik zou wegrijden.nl zeker aanbevelen!

Ervaring is oke met de site

Ik vind de site duidelijk alleen begrijp ik niet dat als ik veel fouten maak ik toch geslaagd ben. Hoe kan dat?

Dat ze goed zijn

Inschrijven was betalen en aan de slag ze zijn goed

Goede leermethode

Met wegrijden theorie ben ik in 1 keer geslaagd bij het CBR 19 November 2020 heb ik mijn rijbewijs ook in 1 keer gehaald. Goede uitleg en in je eigen tempo leren heeft bij mij een prettige ervaring op gedaan ook is het les matriaal gelijk aan de CBR theorie. Voor de gene die nog bezig zijn Wegrijden.nl online theorie oefeningen en uitleg van vragen hiermee kan jij ook in 1 keer slagen. Groet Carla

Haparandadam 2

1013AK Amsterdam