3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel toetsen

Te moeilijke toetsen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De inlog-flow was goed op orde en ik kon duidelijk zien wat ik bestelde.

Het lijkt een goed idee, maar dit bedrijf en alle gelieerde bedrijven hebben hun leerstof helaas niet op orde. Ik heb het hele boek van Vekabest (hoofdbedrijf achter wegrijden.nl, theorieleren.nl, etc) voor rijbewijs B gelezen en deze was onvolledig up to date met alle verkeersregels. Ik weet dit, omdat ik ook 10 proefexamens via de ANWB site heb gedaan en daar dingen genoemd en bevraagd werden die simpelweg in niet behandeld worden in het Vekabest theorie boek. Hierdoor heb ik dus 300 pagina's gelezen en moest ik vervolgens hopen dat ik via de ANWB theorie examens de volledige voorbereiding voor mijn theorie examen heb gehad. Ik heb mijn theorie examen vanmorgen gehaald, maar door te rekenen op de volledigheid in de het lesmateriaal van wegrijden.nl/theorieleren.nl/Vekabest wel onnodige stress ervaren. Terugkijkend had ik liever het lesboek en de proefexamens van ANWB afgenomen (40 euro in totaal). Die gaven mij veel meer zekerheid.

Pluspunten

Examens zijn bijna identiek aan die van het cbr echt top!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Betaalbare theorie-examens, goede uitleg bij situaties.

Veel afbeeldingen bij oefenexamens zijn van zeer slechte kwaliteit, waardoor je vragen vaak niet goed kan beantwoorden. Ook komen er zeer regelmatig dezelfde vragen terug in de examens.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Teveel dezelfde vragen in de oefenexamens.

Pluspunten

Precies zoals het cbr

2 sterren: slechter dan verwacht

De toetsen zijn goed maar betalen per examen i.p.v. onbeperkt voor periode is eeg slecht

Pluspunten

Mooie overzichtelijke site, in 1 keer geslaagd voor mijn AM theorie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Oefenexamens geven een goed beeld van het echte examens. Je gaat hierdoor goed voorbereid je examen in.

Aan het einde van een oefenexamen krijg je gelijk een overzicht te zien. Op het echte examen werkt het niet zo. Dan moet je zelf op het knop: 'overzicht' klikken. Misschien kan dit bij de oefenexamens ook zo...

Pluspunten

Duidelijke les die op een leuke manier wordt overgebracht. Goeie balans tussen lol en leren wat voor veel mensen erg belangrijk is! In 1 keer geslaagd voor mijn theorie dus zeker een aanrader!

Pluspunten

Duidelijke site

Soms staat de knop over de uitleg bovenop de antwoorden. Die kun je dan niet meer lezen

Pluspunten

Duidelijke examens en motivatie

Hetzelfde examen meerdere keren kunnen maken zonder dat het van het tegoed afgaat

2 sterren: slechter dan verwacht

Slecht foto en terugkoppeling antwoorden erg vaag,

Pluspunten

Veel examenmogelijkheden. Vlotte helpdesk.

Pluspunten

Site met oefenexamens werkt perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel oefenmateriaal

sommige vragen zijn gek geformuleerd moeilijker dan het echte cbr examen

Pluspunten

Coach - !!!!!! Simply the best!

Pluspunten

Werkt super!!

Pluspunten

Ik heb het rijden goed kunnen leren

Geluid en een beetje makelijker Nederlands

Pluspunten

Goede voorbereiding op het examen! Gehaald, dus zeer tevreden.

Pluspunten

Deze examens zijn heel erg realistisch in vergelijking met de offiecele van het CBR, daarom zijn deze oefenexamens echt een must om te hebben en te maken! Met het boek samenvatten/leren en deze examens maken ben ik in één keer geslaagd voor het bromfietsexamen! Zeker weten een aanraders, want ze hebbben gewoon de beste oefenenexamems vergeleken met andere sites!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb er vrij weinig aan gehad. Ik heb een pakket genomen van 5 examens en er kwamen op mn beeld 40 examens. Ik klik op de eerste en het is precies dezelfze als het “gratis” examen op hun site. Heb dus betaald voor 4 examens. En heb er vrij weinig aan gehad...

Pluspunten

De vragen lijken veel op het echte examen, makkelijk in het gebruik, directe feedback is heel fijn, en natuurlijk lekker goedkoop. Het heeft heel erg geholpen met het behalen van mijn theorie!

Soms staat de toelichting van een antwoord midden in de vraag, waardoor je deze niet meer kunt lezen.

Haparandadam 2

1013AK Amsterdam