1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

alles

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Oefenen met gevarenherkenning en de methode van overhoren.

De timer komt niet overeen met hoe hij werkt bij het echte CBR examen, dit was voor mij hinderlijk. Bovendien haalde ik voor bijna alle examens een onvoldoende, maar bij CBR was ik ruim geslaagd. Ik denk niet dat dat toeval is.

Pluspunten

Ik heb alle 25 examens gedaan en de vragen zijn vergelijkbaar of hetzelfde als bij het echte CBR motor examen. Ik ben geslaagd met 2 fouten, dus dit is zeker de moeite waard geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website werkt goed, de examens zijn overzichtelijk, het is fijn dat je de antwoorden op een fijne manier kunt checken.

Er komen soms vragen in meerdere examens voor. Er komen soms vragen meerdere keren in één examen voor. Een aantal vragen zijn niet duidelijk. Op een aantal vragen hoeven we het antwoord niet te weten.

Pluspunten

Goede uitleg bij motivatie.

Zou fijn zijn als je de aangrkochte examens opnieuw kon maken aangezien je toch terug kan kijken.

Je kan de toetsen maar 1x maken dat is jammer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig, totale opzet van examens klopt

Veel vragen staan niet in het boek (welke medicijnen beïnvloeden de rijstijl)

Pluspunten

Wegrijden.nl heeft mij twee keer geholpen mijn theorie-examen voor de auto te halen. Ik had al eerder een pakketje bij ze genomen, laatst was mijn theorie echter verlopen en moest ik (met tijdgebrek!) voor het tweede theorie-examen leren. Dankzij wegrijden.nl heb ik deze ondanks zeer kort leren kunnen halen, omdat je door het veelvuldig oefenen weet hoe examenvragen eruit zien.

Het is bijna onmogelijk om een theorie-examen op wegrijden.nl te halen. De moeilijkheidsgraad op het echte examen ligt een stuk lager.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel toegang tot proefexamens

Ik vind sommige foto's heel onduidelijk, waardoor je niet goed weet vanuit welke auto op de foto je uit moet gaan, en daardoor kun je sommige vragen niet goed beantwoorden, ook vond ik de omschrijving bij sommige vragen erg onduidelijk. Het zou beter werken als de auto's waar het om gaat bijvoorbeeld als lesauto worden gefotografeert.

Pluspunten

Zeer goede examenvragen, lijken erg op het echte examen. Prima training dus.

Er is een demo training aanwezig op de site. Deze is natuurlijk gratis. Ik koos een pakket van 5 trainings, waarbij je willekeurige examens mag uitkiezen. Ik koos onwetend het demo examen.. die blijkbaar ook tussen de 50 examens zit waar je uit kan kiezen. Stom bedacht, want daar bedaal ik natuurlijk niet voor.

Pluspunten

Je kunt zelf bepalen hoeveel examens je wilt kopen, en kunt er makkelijk weer een aantal bij kopen. Examens hebben mij heel erg geholpen met het halen van het echte examen.

Pluspunten

Moeilijke vraagstelling, goede voorbereiding op het echte examen.

Pluspunten

Goede mogelijkheid om gelijkwaardige examens te oefenen

De examens waren moeilijker dan het echt examen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Toetsen werkten zoals beloofd.

Het zouden vragen zijn die uit het CBR kwamen. De vragen waren compleet anders.

Pluspunten

Bestellen, betalen en gereed voor gebruik. Lastige examens, maar goede voorbereiding voor het echte examen......en geslaagd!

Pluspunten

Praktijk gehaald door deze oefentoetsen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb mede dankzij deze site mijn examen in 1 keer gehaald

Als tip wil in meegeven dat het misschien een idee is om de examens iets meer gelijkt te maken aan de echte toets. Ik heb 5 examens gemaakt en was voor allemaal gezakt en op het theorie-examen had ik 8 fout in totaal

Pluspunten

De online oefeningen hebben mij heel erg geholpen en ik ben geslaagd voor de theorie examen. De vragen waren eigenlijk veel moeilijker dan die van de echte CBR examen en zo voelde ik me goed voorbereid.

Pluspunten

Vragen lijken precies op vragen die ze bij echte theorie zouden kunnen stellen.

Soms zijn bij verkaarherkenning dezelfde vragen. Dit is wel vervelend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede examens, moeilijk waardoor je meer leert en bijna gegarandeerd slaagt voor je theorie examen.

Soms overdreven gedetailleerde vragen die onnodig leken als voorbereiding voor het examen

Pluspunten

Helder communicatie op de site en probleemloos programma, samen met mijn zoon van 17 jaar verdeeld over 1 week in totaal 24 tentamens geoefend met een positief resultaat. Hij is geslaagd!

Haparandadam 2

1013AK Amsterdam