Pluspunten

Duidelijk en effectief

veel speelfouten

Pluspunten

Eerste keer gezakt, tweede keer dmv wegrijden Veel proef examens gedaan en ik was goed voorbereid op het examen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-ik heb gebruik gemaakt van de online motorexamens, deze zijn erg realistisch en vergelijkbaar met CBR examens. Ook de inzage achteraf en uitleg over de vragen zijn prima. - Ik had 5 online motor examens besteld, betaald via ideal, bedrag werd ook afgeschreven, kreeg ook een bevestigingsmail, maar geen mail met de inlogcode. Dus wel betaald geen code!. Hierna opnieuw 5 examens besteld en nu ging het prima. Na sturen van 1 mail, direct geld terug gekregen. Prima geregeld!

1) Ik had 5 examens van 50 vragen besteld.(er zijn er 25) Je krijgt dan 5 credits. elke keer als je een examen hebt gedaan gaat er een credit af en kun je deze nog lang inzien, alleen je kan een BETAALD examen niet nog een keer doen, dan kost het je weer een credit!. TIP: betaalde examens mogen nog een keer gedaan worden zonder dat het een credit kost 2) De motor online oefen examens goed doorkijken: ik had een examen waarbij er een paar vragen 2 x voorbij kwamen in 1 examen. Dit hoort natuurlijk niet!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vragen op niveau, goede voorbereiding

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Examens zijn zeer duidelijk neer gezet. Ik beveel deze site klanten aan omdat het op de laptop wel goed werkt, maar vertel de klanten er wel bij dat ze problemen kunnen ondervinden met smartphones

Inlogscherm moeilijk te vinden op de homepagina. Als je de S7 of s6 edge heeft kun je problemen onder vinden met een aantal vragen waar je het goede antwoord naar toe moet slepen. Wanneer je dit aangeeft, zeggen ze dat het aan je toestel ligt. Vreemd 2 verschillende toestellen. Ze willen je wel 2 gratis examens geven. Leuk als ze het doen (niet dus) maar je hebt gewoon niets aan de examens als je 2a3 vragen niet kunt beantwoorden. Let op! Op de computer (laptop) werkt alles perfect.

Pluspunten

De examens lijken heel erg op die van de echte examens, hierdoor vond ik het echte examen niet moeilijk en ben ik geslaagd met 2 fout!

Eventueel de gemaakt de examens later overnieuw kunnen maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel handig om mee te oefenen. Je leert heel veel door de examens te maken. Ik had een pakket van 20 euro gekocht, wat ik wel vrij duur vond. Maar heb wel hierdoor mijn theorie behaald.

Ik vind het wel aan de dure kant..

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het heeft me goed geholpen het theorie examen te halen. De vragen komen goed overeen met het cbr

Bij verschillende toetsen komen er wel vaak de zelfde vragen voor

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De toetsen lijken heel erg op het echte theorie-examen

Bij mij liep de site 1 keer tijdens een oefen examen vast en moest ik de browser verversen waardoor ik de hele toets over moest doen maar de tijd wel gewoon door was gegaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, goede examens en niet al te duur.

Pluspunten

Vult aan op de rijschool waar ik leer

NVT

Pluspunten

Goede, realistische oefenexamens met goede feedback. Je ziet meteen wat je fout hebt en waarom. Je kunt examens ook meerdere malen maken

Constante popups om meer examens te kopen als je ze allemaal gedaan hebt. Lastig als je later je antwoorden opnieuw wilt bekijken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte vragen, komen niet overeen met de cbr, alleen gevaarherkenning.

Kom met betere vragen en vooral verschillende vragen. Jullie hebben 40 examens, waarbij ik 5 examens heb gemaakt en soms 1 vraag wel 3x is voorgekomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werkt erg prettig goede vragen goed overzichtbaar en goede uitleg bij foute vragen

Sneller de plaatjes laden vragen waren er al en werd al voorgelezen en de plaatjes waren er nog niet. En sommige vragen was geen geluid bij

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke lay/out.

De gekochte examens zouden gratis opnieuw gemaakt moeten kunnen worden, om te kijken of je de stof wel beheerst na studie.

Pluspunten

Leert goed en er is uitleg bij de vragen

Gratis

Pluspunten

iets moeilijker dan het echte auto theorie examen, dit zorgt ervoor dat het echte examen heel erg meevalt top!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goeie examens

Continu examens kunnen ook herhalingen zodat het niet meteen van je tegoed af gaat.

Pluspunten

snelle reactie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet duur wisselvallige vragen

Niet waardig aan het CBR examen hier heb je veelste veel tijd voor de vragen en dat is op het echte examen niet vandaag examen gehad en gezakt op tijd ik EIS mijn geld terug

Pluspunten

Lage prijs en goede manier om te oefenen.

Het zou fijn zijn als je een examen dat je hebt gemaakt meerdere keren opnieuw kan doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het helemaal goed behalve dat ik de examens waarvoor ik heb betaald niet opnieuw kon maken.

Ik wil graag de examens waarvoor ik heb betaald meerdere keren opnieuw kunnen maken. Dat had ik ook verwacht dat ik dat zou kunnen en het valt mij tegen dat dat niet kon.

Haparandadam 2

1013AK Amsterdam