Pluspunten

Kwalitatief goede examens

Meer variatie in vragen

Pluspunten

Vekabest examens zijn gelijk aan het CBR examen! Geeft uitgebreide uitleg bij de antwoorden en is veel beter dan andere oefenexamens die ik heb gemaakt. De site is duidelijk en werkt prima.

Pluspunten

Het heeft me echt goed geholpen

Soms mag de uitleg iets uitgebreider verder Toppie

Pluspunten

De site bereidt goed voor op het theorie examen motor. Boek van de rijschool gelezen en daarna bijna 7 uren geoefend op de site en daarna in 1 keer geslaagd ! Bravo!

Ga zo door!

Pluspunten

ik heb het motor online pakket L gekocht voor €34.95,- heb sindsdien mn boek niet meer open gedaan en alleen maar op de site geleerd. eerst alle theorie hoofdstukken geleerd, daarna alle oefenvragen gemaakt en toen als afsluiting alle theorie examens met als eindresultaat; vandaag het theorie examen bij het CBR met 0 fout gemaakt!!!!!!! *de lesstof leest makkelijk weg en de theorie examens lijken heel erg op die van het CBR

Pluspunten

- Heeft veel verschillende examens - Overzichtelijke website - Er werden over het algemeen wat moeilijkere vragen gesteld dan in het echte theorie examen voorkomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg bij fouten

Zorg ervoor dat er geen dubbele vragen in de toets zitten

Pluspunten

Super handige site on je examens te testen

Pluspunten

de vragen leken heel erg op die van het cbr, dus het was een goede oefening!

de tijd die je krijgt voor de vragen op jullie site is veeeel langer dan op het echte examen het zou misschien een idee zijn om dit aan te passen zodat je met oefenen een beter beeld krijgt van hoe je ervoor staat.

Pluspunten

Juiste vragen om goed te leren

Pluspunten

Je fouten worden uitgelegd

Pluspunten

Vergelijkbaar met het echte examen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk. Een van de betere oefenplatforms.

Oefenexamens zijn over het algemeen "te moeilijk". Ik heb mijn theorie examen in een keer gehaald en het viel mij mee. Ik krijg de indruk dat oefenplatforms de vragen opzettelijk moeilijker maken zodat klanten oefenexamens blijven aanvragen. Ik geef jullie site daarom 3 steren i.p.v. 5.

Pluspunten

Goede toetsen met vergelijkbare vragen (en soms dezelfde!) als het echte examen :) Ik had moeite met het vinden van een site met goede toetsen en die heb ik bij wegrijden.nl gevonden! Het heeft mij zeker geholpen met slagen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Goede prijs/kwaliteit verhouding - Heldere afspraken/pakketten - Snelle, goede, online service

- Examens lijken moeilijker dan het officiele CBR examen.

Pluspunten

Dankzij 5 examens, heb ik mijn theorie (eindelijk) gehaald! Top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik ben de 2e keer geslaagd

Een aantal vragen is onduidelijk De website was niet bereikbaar de dag voordat ik mijn examen had hierdoor kon ik niet nog even oefenen Dit vond ik erg naar

Pluspunten

Goede examens, mede hierdoor in een keer geslaagd!

De gevaarherkenning vragen en bijbehorende afbeeldingen werden op een gegeven moment eentonig. Ipv ter plekke antwoorden, dacht ik terug aan het juiste antwoord bij een ander examen.

Pluspunten

Ik ben in 1 keer voor het theorie examen geslaagd dankzij jullie ! Thanks

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs is in verhouding met andere sites is prima Veel beter ga je het niet vinden, alle oefensites lijken op elkaar. Vervelende / verouderde geldklopperij. Toch is het aan te raden om veel van deze toetsen te maken, je haalt het er wel mee. Al geeft het format je een nare nasmaak.

Het format van de oefentoetsen is slecht / niet vergelijkbaar met de huidige toets. Enorm veel vragen komen terug Heel irritant dat je toetsen niet nogmaals kan maken

Haparandadam 2

1013AK Amsterdam