Eenvoudig theorie te leren

Fijne methode om de theorie te leren voor het examen

Goede duidelijke uitleg en niet te langdradig

Ik vindt het fijn om met wegrijden te leren omdat ik het en heel snel leer en de uitleg heet erg duidelijk is. De oefen vragen en oefen examens zijn ook heel erg fijn

Prima lesstof!

Voor het D-rijbewijs de E-learning van 1 maand gevolgd. Dit levert digitaal de 3 boeken: Verkeer, Techniek en Administratie in een leeromgeving aan. Daarnaast kent ieder hoofdstuk een oefentoetsje. Zo kun je direct zien wat nog niet helemaal duidelijk is. Vooral makkelijk is dat je kunt zoeken, zo kun je heel snel bijvoorbeeld terugvinden wat de regels omtrent de veerboot zijn. De examentraining is ook erg fijn. Je kunt per hoofdstuk meerdere oefentoetsen maken. Daarnaast heb je zo'n 10-20 oefenexamens. Hierin stellen ze je goed op de proef, hierdoor ben je erg alert op instinkers, die je op het echte examen ook kunt treffen. Mocht je iets toch niet helemaal begrijpen of je hebt toch een verbeterpuntje, krijg je ook altijd vlot een reactie vanuit Wegrijden. Dankzij de E-learning alle 3 de echte theorie-examens in 1x behaald.

Super bardzo pomocna usluga

Dopiero co poznałem was przez internet

• Poleciłbyś nas? Tak

Redelijk

Goeie vragen voor op het examen

Mega fijne oefenexamens

Mooie goeie examens om te oefenen

Top goed en leerzaam.

Te uitgebreid en te gecompliceerd

Ik heb de leerstof voor het Camperrijbewijs bij Wegrijden.nl als veel te uitgebreid en onnodig moeilijk ervaren. Met de leerstof die het NKC voor leden gratis aanbiedt en die ik heb bestudeerd, ben ik in één keer met maar vijf fouten geslaagd voor het theorie examen.

Heel erg goed

praktisch

zeer handig om mee te leren, divers in oefenmogelijkheden, ik kan alleen niet bij de oefeningen als ik aan het speedleren ben en overnieuw moet inloggen

Je kunt heel snel starten en het is zeer gebruiksvriendelijk!

Grote variatie in vragen, duidelijke vraagstelling, heel gebruiksvriendelijk. Uitleg van foute antwoorden is heel helder. Wij zijn positief!

Je kunt heel snel starten en het is zeer gebruiksvriendelijk!

Grote variatie in vragen, duidelijke vraagstelling, heel gebruiksvriendelijk. Wij zijn positief!

Best mooi

Ik heb er plezier van

Mooie programma leerzaam

Cursus incompleet en geen service

Ik heb voor mijn motor theorie gebruik gemaakt van de cursus van wegrijden.nl. Echter is deze cursus incompleet en verouderd, in het cbr examen krijg je vragen die niet in de cursus staan van wegrijden.nl. Vervolgens stuur je hier netjes een mail over en word je genegeerd. Weggegooid geld dus.

Very helpful

Very helpful for your exams, i recommended! And cheap also

ik vond het prima geregeld allemaal!

Had van te voren per mail uitgebreid informatie en uitleg gehad wat heel fijn is hoe het die dag van het examen gaat. De dag van het examen bij binnenkomst klopte alles, examen doen en fijn dat je meteen de uitslag hebt.

Goed en leuk

Ik vind het goed Leuk idee online theorie oefenen Ben erg blij mee

de beste website ooit

Heel fijn om te controleren of je de theorie kent en ook begrijpt

Gaat heel goed

Het werkt fijn Het werkt snel

Haparandadam 2

1013AK Amsterdam