Pluspunten

Beantwoorden van emails is erg moeilijk voor deze organisatie. Probleem met geluid. Wacht nog steeds op een oplossing.

• Kwaliteit

Pluspunten

Recente examens en stof

• Kwaliteit

Pluspunten

examen komt grotendeels overeen met het echte examen duidelijke uitleg

bij de laatste 40 vragen zit in het echte examen een tijdslimiet per vraag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werkt goed, snelle levering.

De prijs is veel te hoog...

• Kwaliteit

Pluspunten

Vragen die ook daadwerkelijk in het theorieexamen voorkomen.

Prijs mag iets omlaag

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede vragen voor het theorie examen

Niets

• Kwaliteit

Pluspunten

- De vragen zijn op hetzelfde niveau als het echte theorie examen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke vragen. Vragen komen ook terug op echte examen. Mogelijkheid tot terugkijken van je gemaakte examen ook al heb je geen tegoed meer. Uiteindelijke theorie in 1 keer gehaald met 2 fouten. (domme van mijn kant want deze waren in de proef examens behandeld). Ik heb het volledige pakket van 20 examens gekozen.

Er komen naar mijn idee te vaak dezelfde vragen voor. Herhaling is goed maar op een gegeven moment weet je het wel. Nadat je tegoed is verlopen krijg je telkens dat je iets doet de melding dat je nieuwe dingen moet kopen. Een timer of alleen in het hoofdscherm was prima geweest. Examen 20 is dezelfde is als het proefexamen. Dit mocht wel duidelijker zijn zodat je niet of bewust deze kiest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

deze site is makkelijk te bereikbaar .helemaal prima .

niks op aan te merken .

• Prijs

Pluspunten

Een super goeie site dankzij de oefen examens van jullie ben ik in een keer geslaagd voor mijn motor theorie gewoon top

• Kwaliteit

Pluspunten

1. Keurig nette site met heldere vragen 2. Voldoet aan de kwaliteit van het CBR examen 3. Terugkijken van foute en goede antwoorden inclusief omschrijving

1. Examens die je gemaakt hebt later nog kunnen terugkijken. 2. Meer afwisseling tussen de verschillende examens. 3. Beschikbaar maken voor iPad

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

makkelijk website

gevaarherkennig beoordeling klopt niet met de officiël theorie examen

Pluspunten

Foto's waarop de verlichting van achter zou zichtbaar moeten zijn, zijn vaak nogal vaag . Vooral als het erom gaat remlicht en richting aanwijzer. Zowel bij slecht weer als ook bij mooi weer.

• Kwaliteit

Gekochte examens moeten toegankelijk blijven ook als er geen saldo meer is

• Kwaliteit

Pluspunten

In 1 keer geslaagd voor mijn theorie examen! Veel opdrachten van het cbr herkende ik van de wegrijden opdrachten: het heeft me erg geholpen!

De vragen hadden wat meer gehusseld kunnen zijn bij de theorie opdrachten voor rijbewijs B, de eerste 5 examens leken op elkaar en de laatste 5 ook.

• Kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke vragen en uitleg! En het heeft geholpen, ik ben vanochtend geslaagd voor het theorie examen.

Soms kwamen dezelfde vragen heel vaak terug, ik zou het fijner vinden als het originele vragen waren, anders had ik ook minder examens kunnen kopen als het allemaal dezelfde vragen zijn. Ik had het idee dat de kennisvragen van het ene examen meer gericht waren op de auto, anderen meer op verkeersborden, is het misschien handig dit aan te geven bij de examens, zodat je weet waar je mee gaat oefenen?

• Kwaliteit

Pluspunten

Heel gemakkelijk te gebruik. Slagingspercentage word verhoogd. En heb me theorie gehaald ;)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De website ziet er goed uit!

De foto's bij gevaarherkenning zijn vaak onduidelijk. De vragen in het theorie-gedeelte zijn vaak bijzonder onduidelijk geformuleerd. Ik heb niets aan deze examens gehad!

Pluspunten

Je betaalt 7€ voor vijf examens en dan mag je er niet 1 over doen dan kost dat er 1 yoooman. En die zinnen in de motivatie zijn heel krom

Haparandadam 2

1013AK Amsterdam