3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en aardig personeel Advies aan personeel om alle examens zelf eens te maken! En de fouten eruit te halen

Theorie summier. Je kan niet meer dan 50 examens doen Vragen, waar je in de theorie nergens de antwoorden kunt vinden bijv : afstand borden naar overweg, 80 160 240

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede service, snelle reactie op vragen/op- en aanmerkingen. Zeer redelijk beleid.

Blijf problemen zo oplossen of probeer het te voorkomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

representatieve vragen

Bij het echte examen krijg je veel minder tijd voor de gevaarinschattingsvragen - deze worden daar niet voorgelezen. Voor deze prijs zou ik het ook wenselijk vinden als de examens vaker dan 1 maal geoefend kunnen worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg nadat je de vragen hebt gemaakt. Meteen kunnen inloggen na aanmelding.

Een knop om te veranderen van antwoord en dat je nadat je antwoord hebt gegeven nog even kunt nadenken en dus ook veranderen. Bij het echte examen was dat wel zo en dat maakte het een stuk makkelijker en rustiger.

• Kwaliteit

Pluspunten

Overzichtelijk, stapsgewijs, gedwongen toetsen voor volgende hoofdstukken, site werkt soepel.

Geen zoekfunctie voor in de materie (snel een bepaalde passage vinden), graag een overzichtsblad/spiekbrief met alle verplicht te weten getallen (afmetingen/gewicht aanhanger, maximumsnelheden, profiel banden, etc). Veel examens bevatten (logischerwijs) in hoge mate dezelfde vragen. Liever minder examens, min minder dubbele vragen, dan 50 examen waar telkens maar een aantal vragen verschillen.

• Kwaliteit

Pluspunten

goede examen vragen. ik leer er veel van

de motivatie spreek soms het antwoord tegen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijk uitleg over aanbod. mooi vormgegeven. heldere navigatie binnen de applicatie.

website techniek/usability is op sommige punten erg. Als ik het venster per ongeluk sluit, en dan weer open kan ik niets doen en krijg ik de melding dat ik al ingelogd ben in een ander venster. Is mijn tijd ondertussen door aan het lopen? De gebrek aan communicatie over wat er gebeurt is erg frustrerend.

• Kwaliteit

Pluspunten

Was heel overzichtelijk,duidelijk, ik heb er veel van opgestoken en 't was nog gratis ook, maar wil je er echt voor gaan dan zou je ook het studie materiaal aan moeten schaffen dat is een tip van mijn kant. Met vriendelijke groeten, Fred stam

Ik zou 't niet weten.

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk, heel gebruiksvriendelijk. Perfecte site!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Test per hoofdstuk

Verschillende tests per hoofdstuk Makkelijker terugbladeren naar andere hoofdstukken

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Weggehaald op verzoek van bedrijf.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

G