Pluspunten
pakket mooi ingepakt en vooral de geschreven kaart vond ik erg attent!
Pluspunten
Goede prizen en pakket was keurig ingepakt
Pluspunten
Na bestellen via online. Keurig verpakt heel snel ontvangen. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenZal het op dit moment niet weten. Gaat zeker vaker bij jullie bestellen.
Pluspunten
Zeer attente communicatie
Beste Mevrouw, Jammer dat de bestelling niet geheel volgens wens was. Wij hebben geen vast aantal samples wat we meesturen, dit verschilt per bestelling. In onze bevestigingsmail staat duidelijk wanneer wij de bestelling verzenden. Helaas kan het voorkomen dat er door drukte vertraging is bij PostNL en daarom het pakket later bezorgd wordt. Hopelijk kunnen we de volgende keer wel voldoen aan uw verwachtingen!
Pluspunten
Een persoonlijk kaartje wat bij de bestelling in zit. Top.
Pluspunten
Snelheid van leveren en goede prijzen.
VerbeterpuntenHELAAS !! Ik heb verleden week 2 producten besteld waaronder sebastian potion 9 lite (spray) Helaas kreeg ik sebastian potion 9 styling was
Pluspunten
Tot nu toe nog zonder problemen gehad en altijd een snelle levering. Ik vind de extra kleinigheidjes in de pakketjes ook erg leuk.
Pluspunten
Super dat het pakje laat op de dag werd geleverd! Eindelijk thuis om het zelf in ontvangst te nemen. En zo fijn ingepakt met het persoonlijk geschreven kaartje en de testertjes gratis. Leuk!!!
Pluspunten
N.v.t
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Persoonlijke benadering
VerbeterpuntenVoor particulier lager te besteden bedrag voor gratis verzendkosten. Ik zou anders eerder een bestelling doen.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Snelle reactie. Vriendelijk en snel geleverd.
VerbeterpuntenIk stelde vraag voor staaltje v bepaald product. Heb dit niet gekregen wel een andere product , die totaal anders was dan de vraa. Ook geen kleine communicatie dat ze dit niet hadden. Zou deze teleurstelling tegengegaan zijn. Betalen lukte voor mij (belgie) enkel via overschrijving. Misschien lag het probleem aan mij dat ik niet onmiddellijk kon betalen. Jammer anders had ik ze eerder ontvangen (voor weekend) een bewijs van betaling was niet voldoende. Kan ik klein beetje begrijpen. Maar iets van wederzijds vertrouwen zou leuk zijn. Zeker omdat je bewijs kon voorleggen dat betaling uitgevoerd was.
Helaas hebben we maar een beperkt aanbod in samples. Vandaar dat er een ander sample bij zat anders dan u gevraagd had. We hadden dit inderdaad beter van te voren kunnen communiceren met u. Vanuit België kan er ook betaald worden met Mistercash, helaas werkte dit bij u niet goed. Veel plezier met de producten!