Pluspunten
snelle levering van bestelde produkt
Pluspunten
Fijn mail contact
Onze excuses voor deze verlate levering. We hebben meteen navraag gedaan bij PostNL om het pakket te traceren. Mocht het pakket niet meer gevonden worden zullen we uiteraard een nieuw pakket aan u verzenden.
Pluspunten
snelle en perfecte levering
Pluspunten
delivered as promised on correct time.
Pluspunten
Sneller dan het geluid
VerbeterpuntenJe kunt niet sneller dan het geluid
Pluspunten
hele plezierige en toch persoonlijke manier van communiceren
Pluspunten
Alles is snel en netjes verpakt geleverd en de attentie die er bij zit is ook altijd leuk
Pluspunten
Elke bestelling is weer een cadeautje als het binnen komt.
VerbeterpuntenJullie vragen kennis en communicatie. Ik communiceer met een computer en niet met mensen voor mijn gevoel.
We vinden het jammer dat u het zo hebt ervaren. Bij elke vraag proberen zo snel en goed mogelijk te reageren. Hopelijk kunnen we u de volgende keer een betere ervaring bieden!
Pluspunten
Gelijk antwoord op mijn vraag in een mailtje dat ik had gestuurd.
Verbeterpuntenkijken naar omloopsnelheid van de voorraad. soms is een gevraagd product niet te verkrijgen.
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk!
Pluspunten
Snelle levering, leuke proefmonsters bij aankoop.
VerbeterpuntenNiet perse een verbeterpunt hoor, maar van het product dat ik wilde bestellen waren er maar drie op voorraad, terwijl ik er wel meer wilde bestellen
Pluspunten
Snelle reacties op vragen en goede producten!
Pluspunten
Zeer accurate service en verzending ; netjes en met zorg verpakt. Chapeau
Pluspunten
Super website!! En de producten worden mooi ingepakt en snel verzonden, voor mij echt op alle punten een 10
VerbeterpuntenBlijven zoals jullie zijn.
Pluspunten
Klantvriendelijkheeid en daadwerkelijke levering zoals beloofd
VerbeterpuntenDe voorraad mag wel wat ruimer zijn. Ik heb 3 producten willen bestellen. Van 1 product 2 stuks, hiervan was maar 1 stuk leverbaar. Het tweede product was ook niet in voorraad. Dat is erg jammer. Ik weet niet of dat komt door de aanbiedingen die op dit merk werd gegeven.
Bedankt voor uw beoordeling! Het klopt inderdaad dat niet alle producten van Alterna op voorraad zijn. Sommige producten worden maar weinig verkocht, dus vandaar. We gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren!