Snelle levering super producten

Normaal koop ik de producten bij de kapper, maar door de lock-down nu toch via de website besteld. Super snelle levering. Producten zijn goed voor je haar.

Goede producten en levering

Z.one store heeft goede producten en levert zoals afgesproken. Prima verpakt met persoonlijk kaartje !

Snelle en correcte service

Goede producten en het wordt altijd geleverd met een persoonlijke touch inclusief monsters van producten.

Snelle levering, prima producten

Snelle levering Goede producten

Fijne producten en het was snel in huis!

Gevraagd of ik wat samples kon krijgen en dat hebben ze bij de bestelling gevoegd, samen met een handgeschreven kaart, hoe leuk!

Altijd leuke ervaring

Goede produkten, goeie service, snelle levering en altijd leuk om pakketje open te maken. Lijkt steeds alsof ik kadootje krijg.

Leuk het persoonlijke kaartje er even bij. Top

Prima.

Alles ging super easy, pakket volgende dag al bezorgd, met nog 3 samples erbij. Helemaal tevreden.

Heel leuk dat er een persoonlijk boodschap bij zit

Exact wat ik zocht

Snelle levering, heel goed verpakt en leuk kaartje meegestuurd gekregen.

Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen binnen

Snelle levering,fijne website

Snelle levering met persoonlijke benadering

Op zich een goede ervaring, alleen verwachtte ik een applicator bij de levering te ontvangen voor de Milshake SOS, die zat er helaas niet bij. Maar de verzending verder was snel en goed en een persoonlijke boodschap erbij maakt het af.

He,e fijne producten gebruik het al vele jaren via verkoop kapsalon.

Ruim aanbod en snelle levering

Zeer tevreden van de snelle levering en het ruime aanbod op de webshop. Ik heb ondertussen al verschillende producten van Milkshake en ben hier super tevreden over. De zilvershampoo van Milkshake is een echte aanrader, alleen jammer dat je ze niet in een grotere verpakking kan kopen met een pomp. Wat ik persoonlijk wel aangenaam zou vinden zijn meerdere staaltjes zodat je op die manier ook weer andere producten kan leren kennen, maar dat is slechts een klein detail. Ik bestel zeker nog producten van Milkshake!

Supersnelle levering

Ik was verrast door de snelle levering. Handgeschreven kaartje erbij en een monstertje van een van de andere producten. Top!

super

super producten en een correcte en snelle levering

Blij met de fijne producten èn de snelle correcte levering.

Duidelijk gesprek en voorlichting

Goede prijs en prettige klantenservice

Very satisfied

Delivery was prompt, and after only one wash my hair has never been this soft!

Snel geleverd, goede prijzen!

snelle levering,leuk monstertje erbij.fijne producten

Snelle levering met een persoonlijk tintje

Het pakketje werd eerder dan verwacht geleverd en er zat ook nog een handgeschreven kaartje bij. Wat wil je nog meer?

Alle producten ruiken fantastisch! + super leuke klantenservice en inpak van de producten met altijd een leuk handgeschreven kaartje erbij. Ik had een keer een flesje waarvan het pompje het niet deed, de volgende dag had ik al een nieuwe. Super! Ik kijk er altijd naar uit wanneer ik weer iets nieuws bestel :)

De Amert 162

5462 GH Veghel