Pluspunten
Snelle levering en prachtig ingepakt ..kadootje op zich...
Pluspunten
Professionele uitleg, snelle levering, correct op alle vlakken en erg fijn om een handgeschreven nota bij de bestelling te vinden en enkele staaltjes.
Pluspunten
Zeer snelle levering en zelfgeschreven kaartje erbij om te bedanken voor de bestelling is leuk !
Pluspunten
snelle levering, kwaliteit en goeie verpakking. Top.
VerbeterpuntenDe verzendingskosten naar België zijn hoog waardoor het product heel wat duurder wordt.
Pluspunten
Snel geleverd, met een persoonlijk briefje erbij waarin mij veel plezier gewenst werd met het product. Daarnaast ook nog een extra proefproduct. Heel netjes!
Pluspunten
nette en snelle levering zelfs met een gerelateerd bonus item helemaal top
Pluspunten
Alle producten worden keurig netjes verpakt Ziet er keurig verzorgd uit. Een feestje om uit te pakken. Een persoonlijk kaartje erbij. Extra monstertjes om uit te proberen. Kortom: TOP!!!!
Pluspunten
A great shopping experience. Fast ordering process and super fast delivery!
Pluspunten
Super leuk pakketje ontvangen, ingepakt en met lekkere monstertjes en persoonlijk briefje!
Pluspunten
vlotte bestelling en vlotte afhandeling
Maak gebruik van PostNL als pakketbezorger, dan heb je als ontvanger meer opties om op te halen op locatie of op ander tijdstip te laten bezorgen.
Pluspunten
Ze weten zelfs een bezorging van wat haarmiddelen persoonlijk te maken. Heel leuk!!!
VerbeterpuntenVind de naam niet echt catching.
Positive
Great quality products, great selection of products, the site is easy to navigate, quick delivery. The packages the items are delivered in themselves are so nicely packaged and cute and personable, it feels like a special gift every time I receive my order.
SuggestionsDon't change, everything is great.
Pluspunten
Leuk persoonlijk briefje erbij! En ik werd direct gebeld nadat ik een vraag had gemaild, super netjes!
Pluspunten
een handgeschreven kaartje
Verbeterpuntengeen