Dakdrager voor Renault Scenic III is van goede kwaliteit en op tijd verstuurd

13 juli 2022 de dakdragers Renault Scenic III besteld en netjes bezorgd op tijd. Kwaliteit van de dragers zelf zijn prima en de meegeleverde omschrijving was ook helder.

Perfect en netjes verzorgd

Past perfect op mijn auto,en goed verzorgd en snel verstuurd.

Vlotte levering en goed product

Succes product vandaag bestellen ,morgen thuis

Prima dakdragers. En super snelle service

Gewoon goed.

Goed product, binnen dag geleverd!

Top! Product goed, levering snel en goede updates mbt levering.

Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, snelle levering, goed product

Kwalitatief materiaal

Bestelling was vlug geleverd. Beetje handige Harry is wel noodzakelijk. Maar alles mooi geïllustreerd en na een tijdje zaten de dakdragers in elkaar. En ze passen op mijn auto. Bedankt

Product goed, service minder

Het product voldoet aan de verwachtingen, de aflevering werd zonder aankondiging een dag later wat zeer vervelend was aangezien we beide moesten werken.

Goed en op tijd geleverd

Menabo dakdrager voor een Yaris xp130 besteld, pasvorm is goed. Afwerking gezien de prijs vond ik maar matig, geen ervaring met andere merken maar mijn inziens kan dit echt beter. En als je een grote klant bent zoals dakdragerland zou ik persoonlijk inzetten op een beter afwerkings niveau bij de producent van menabo dakdragers. Hopelijk kunnen jullie daar iets mee.

Top service!!

Letterlijk vandaag besteld, morgen in huis! We hadden nogal wat gedoe gehad met een andere leverancier. Dus moesten we stel op sprong nog ergens anders dakdragers zien te vinden... Uiteindelijk zijn we hier terecht gekomen. Voor 16.00 uur besteld en de volgende dag kwamen ze idd bezorgen!! Wauw echt super!!

prima service

het artikel was beschadigd na 1 mailtje binnen 2 dagen een nieuwe artikel ontvangen!

Kwaliteit product zeer matig

Service is normaal. Prijs-kwaliteitverhouding is niet oke. Teveel geld voor een amper afgewerkt product met een gebrekkige montage handleiding. Ik zou aanraden om meer geld te besteden en een A-merk te kopen.

Op het 1e oog een prima kwaliteit voor een prima prijs. conform afspraak snel geleverd.

Snel en goede kwaliteit

Product voldoet volledig aan de verwachting en werd snel geleverd

Prima snelle levering.

Klanteservice moeilijk te bereiken via mail. Een telefoon nummer zou voor mij wenselijk zijn.

In een woord, Top!!

De dakdragers die ik had besteld paste precies goed. De keuze mogelijkheden op de website is groot en makkelijk te navigeren. De levering is ook echt snel. Heel netjes!

Goed verpakt

De levering en op de hoogte houden van levering was prima. De dakdragers en de dakkoffer waren, en dit is het nadeel dat mensen het binnen 14 dagen mogen retourneren, beschadigd. Het is cosmetisch waardoor ik de producten wel heb gehouden maar toch. Hier mag iets meer op gelet worden.

Gewoon goed!!!

Goed en op tijd!

Niet goed

Had dakkoffer en dakdragers besteld. Kreeg op dag van levering te horen dat koffer niet leverbaar is. Zeer vervelend na een zeer moeizaam e-mail contact. Een andere koffer gevonden. Dus besteld maar nu moeten wij weer bezorgkosten betalen!! Zeer vreemd niet netjes. Het was jullie fout niet de onze toch? Hoop op reactie van Julien

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snelle levering - wel wat complex systeem omdat het ontworpen is voor veel verschillende types auto

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch