uitstekende service

Mijn geleverde dakdrager bleek niet te passen. verschil in modellen van mijn auto. Na overleg met leverancier is alles geretourneerd. Geen problemen, niet moeilijk doen. Gewoon zoals het hoort. erg netjes. pluspunt

Goede info op site. Snel verzonden.

Sneller levering

Dakkoffer en dakdrager besteld, snelle levering, duidelijke tijdslijnen, uitstekende prijs verhouding,

Snelle afhandeling, vriendelijk contact.

Na contact gezocht te hebben over een los onderdeel, is dit snel opgepakt en had ik het de volgende dag al in huis. Super service.

Snel bezorgd, snelle reactie op vragen!

Bezorging was snel en op vragen per mail werd dezelfde dag geantwoord.

Prima service en matreaal

Prima service en matreaal

product was defect, kan gebeuren, bij retour werd getracht het op de fabricant te schuiven, jammer

Stuurde defect product retour (binnen de 14 dagen), valt onder frabrieksgarantie werd gemeld dus met de fabricant regelen, ik snap het wel hoor, dan ligt de bal bij mij maar daar hou ik niet van. Niet in meegaan dus. Wel snel geld terug. (update) Na review contact met dakdragerland met excuus en uitleg dat het om een misverstand zou gaan en dit niet procedure is. Dat kan natuurlijk maar wel opletten.

Goed, alleen de track en tracé kan beter

Goed, Alleen de track en tracé kan beter. Dat ligt aan de vervoerder niet aan dakdragerland.

vriendelijke telefoon overleg en snelle afhandeling

Perfecte snelle afhandeling

Onzeker

Door 2x per mail geïnformeerd te zijn dat ik nog niet betaald zou hebben (wat ik wel middels iDeal had gedaan) werd ik in het ongewisse gehouden of de order wel zou aankomen. Na heen en weer gemaild te hebben is de order uiteindelijk wel geleverd, maar hier zit je als klant niet op te wachten. Aftersales is goed, men heeft excuses gemaakt voor de omstaande situatie. Een cadeaubon aangeboden van 10% korting op volgende aankoop.

Snel, voordelig en leuke telefoniste

Prima advies gekregen van een Menabo stand up 2 fietsendrager voor mijn VW passat variant. Tevens de beste prijs van Nederland. Bestelprocedure loopt super en de bestelling is de volgende dag geleverd. Uurtje werk voor de montage van de drager maar past perfect.

Snelle levering en tevreden

Correct verlopen

Alles vlot en coreect verlopen en goede informatie

Zeer ontevreden

Zoals eerder beschreven dakdragers besteld die volgens de site op mijn (leen)auto zouden passen. Door een defecte auto moest ik nieuwe dragers en ging de volgende dag op vakantie. Na ontvangst in elkaar gezet en blijkt de adapter niet op de reling van mijn auto te passen. Dit viel nog op te lossen door een langere bout te gebruiken als noodoplossing. Dan blijkt de tweede drager langer te zijn als de andere en die is veel breder als mijn auto en past er dus onmogelijk op. Bericht gehad van het bedrijf dat het opgelost zou worden. Dan krijg je een link naar het retourproces en dan blijkt dus dat de verzendkosten van het retourneren voor mij zijn. Ook krijg ik maar 75% vergoed omdat ik de dragers gemonteerd heb. Waardeloze service

Erg goede service!

Product was niet wat ik dacht nodig te hebben, en ik kreeg gewoon geld terug.

Snelle reactie en levering prima product.

Vlot en correct

De afwikkeling van de aankoop verliep soepel. De levering kwam ook op de afgesproken datum ondanks het feit dat de transporteur op bepaald moment verwarrende info zond over de verwachtte afleveringsdatum.

Dakdragers paste niet

Mijn type auto opgezocht op de site en de dakdragers besteld die geschikt zouden zijn voor mijn auto. Helaas paste deze dragers niet op mijn auto.

Supersnel

Alles volgens verwachting

Voor herhaling vatbaar

Goede prijs kwaliteit met een zeer snelle en correcte levering

Behoorlijke snelle levering. Prima

Bevestiging van order verloopt iets wat traag. Contact info en bestellgeschiedenis is lastig of niet weergegeven. De laatste is niet od niet duidelijk zichtbaar na inloggen persoonlijke account. Bij zoeken van producten , bijvoorbeeld een dakkoffer, worden er geen automatische suggesties gegeven zoals tips & tricks of producten gerelateerd aan het geselecteerde product in de winkelmand.

levering prima, kwaliteit product matig

Geleverde dakdragers zijn erg fragiel op de plastic delen. Zelfs bij het conform instructieboekje voorgeschreven aandraaimoment vind er vervorming van plastic voeten plaats. Tijd moet uitwijzen of dit het begeeft.

Goed kwaliteit en de tassen zijn ruim

Goed kwaliteit en de tassen zijn ruim