De Fiat dealer kon geen dakdragers leveren voor mijn fiat 500 x. Even contact zoeken met dakdragersland en ik wist welke ik kon bestellen. Door leveringsproblemen was de bezorging vertraagd, maar ik werd prima op de hoogte gesteld.
Beste Eelco, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fantastisch fijn om te horen dat u goed geholpen bent. Wij proberen altijd in oplossingen te denken en u zo goed mogelijk te helpen. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Menabo Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Ik heb Menabo dakdragers besteld en ik vind de prijs/kwaliteit erg goed. Ze werden snel geleverd dus een tevreden klant!
Beste Patrick, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Goed om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering en tevreden bent over de dakdragers. Als wij mogelijk nog meer kunnen doen om een 10 te scoren, laat het ons dan weten! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Menabo dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Originele beoordeling
Het hondenrek is deugdelijk en eenvoudig te monteren. Prijs/kwaliteit is prima
Beste Bert, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u het product van goede kwaliteit vindt en de levering snel was. Ook is het goed om te horen dat het een makkelijk rek is om te monteren. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hondenrek. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Werd geleverd met GLS en niet daags na het plaatsen van de bestelling. Op maandag besteld en pas vrijdag geleverd. Als ik geweten had dat het met GLS bezorgd werd had ik elders besteld. Die zijn heel vaak enkele dagen later dan ze opgeven. Daar kan dakdragerland verder niks aan doen, want die hadden de bestelling op tijd overgedragen. Bestelling verder gewoon prima in orde. Wellicht een andere transporteur kiezen. =edit= Score aangepast na verontschuldigen van dakdragerland over verlate levering. Hadden ze niet hoeven doen, dus dat vond ik wel erg netjes.
Beste S, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 5. Wij vinden het ontzettend vervelend om te horen dat deze verzending zo lang geduurd heeft, daarvoor onze excuses. Ondanks dat wij er weinig aan kunnen doen is het toch de koeriersdienst waar wij mee werken, dus het is toch onze verantwoording. Zo als u zegt is het product maandag direct meegegaan met GLS. Wel is het fijn om te horen dat het product en de bestelling (proces) goed gegaan is. Nogmaals onze excuses. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Originele beoordeling
Snel geleverd en vriendelijk geholpen in de winkel
Beste Paul, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u snel en juist geadviseerd bent over het product wat een mooie prijs heeft. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Aguri dakdragers besteld en ontvangen voor mijn Volkswagen caddy maxi. Kreeg 2 verschillende lengtes binnen met een maximum breedte van 99 en 105cm waarvan die van 99 te kort is voor mijn dakrails en die van 105 de juiste breedte heeft voor zowel voor als achter. Toen ik hierover belde werd mij verteld dat dit toch echt de goede set was en het dus moest passen. Ik gaf wederom aan dat dit toch echt niet het geval was maar als ze mij extra dakdrager van 105 konden sturen en ik de te korte zou retourneren het probleem verder opgelost zou zijn. Dit behoorde helaas niet tot de mogelijkheden. Retourneren en ergens anders bestellen was de enige oplossing die mij werd geboden.
Beste Joris, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 2. Helaas is dit de set die wij hebben, wij hebben hier gaan extra dakdragers voor of andere varianten. Het is enorm vervelend dat het niet past, maar het zou inderdaad wel moeten passen zo als geopperd is door de klantenservice. Zo hadden wij dus ook geen oplossing of andere variant die mogelijk zou passen en dan is het inderdaad waar dat retourneren de enige optie was. Nogmaals onze excuses. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Goed produkt, ben er heel blij mee, toppie
Beste Alex, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snelle en correct levering. Het is goed om te horen dat u er heel blij mee bent, daar doen wij het voor! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Aguri fietsendrager. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
In de middag besteld en de volgende dag al in huis.
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Top om te horen dat u zeer tevreden bent over de snelle levering. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Picoya Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Makkelijk te vinden wat ik zocht voor onze auto
Beste D.F, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is bezorgd en dat u het makkelijk via onze site heeft weten te bestellen! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Azuga kofferbakmat bescherming. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Ik heb een hondenrek voor de Renault Talisman besteld. Helaas is er bij de laatste facelift van de Talisman ook gekozen voor een ander type hoofdsteun. Dit zorgt ervoor dat de manier van monteren niet meer past. Dit is niet aangegeven bij Dakdragerland. Ze hadden hier moeten plaatsen dat het hondenrek alleen past op de Talismans van voor de facelift.
Beste Jelle, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 4. Het is vervelend om te horen dat het hondenrek niet past in het nieuwe model talisman. Helaas krijgen wij vanuit onze fabrikant ook bepaalde modellen door waar het zou moeten passen, dit is voor ons ook nieuw. Excuses voor het ongemak en wij gaan dit toevoegen! Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Ik heb dakdragers besteld voor een Citroën C6 deze werden per ommegaande geleverd. Er bleek echter een rubber strip te missen dus ik mailen. Direct antwoord, werd nieuwe opgestuurd. Helaas kwijtgeraakt bij de post. Weer gemaild antwoord wederom direct, kreeg opnieuw nieuwe strip. Deze keer wel goed gegaan. Dus zeg ik perfecte service ook achteraf!
Dragers zien er goed uit mis alleen lakbeschermers om ijzerlip. En zag telaat dat je de sloten erbij moest bestellen.
goed en snel
Wat ik besteld had was wat ik verwachte,goede spullen tegen een redelijke prijs,niks mis mee.
Goed geregeld mooie dakdragers
Het is tegenwoordig heel populair om te adverteren dat je bestelling de volgende werkdag wordt bezorgd. Voor een enorme dakkoffer is dat een hele luxe service. Maar helaas bleek de levering toch een dagje langer te duren. Na een mailtje te hebben verstuurd, werd ik wel netjes teruggebeld en vriendelijk te woord gestaan. Blijkbaar lag het probleem bij de bezorgdienst, maarja, dat is ook de verantwoordelijkheid van de verkoper.
Snelle levering en kwaliteit voldoet aan de verwachting.
Snelle levering, goed product
Goed en snel geleverd.
alles zoals omschreven
Goed. Snelle levering.
Hi, I have purchase a Bike rack and there are few missing items. There is missing 2 screw and square bold that holds the bike wheel and 2 plastic round stopper for the green line. How will i get those missing items? I couldn't fix the 2nd rack because of the missing screws and bolts.
Product was wat ik verwacht had. Het boutje dat niet werkte werd zonder problemen een dag later verzonden. Mijn dakdrager heeft ondertussen zijn dienst bewezen.
Snelle levering en goed produckt
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch