doen wat gevraagd is

prima zaken mee te doen

Komen afspraken na zoals het hoort

Slecht

Adapter voor dakdragers nodig verkopen jullie niet, doen ook niet de moeite om dit te regelen, moet de adapters maar bij ander bedrijf kopen

Enorm dienstverlenend

De bestelling was zoek bij de vervoerder en dakdragerland heeft zonder enige moeite direct een nieuw pakket toegezonden. Super bedankt voor deze service.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering en duidelijke handleiding. Dakdrager past perfect

Product klopt met omschrijving

Contact per mail. Product conform aan omschrijving Donderdag besteld en betaal, dinsdag geleverd. Super tevreden klant.

Snelle levering, goed verpakt.

Producten snel geleverd en zoals verwacht. Website zou wel iets netter en overzichtelijker kunnen. Doet wat oubollig aan.

Goed product snelle levering

Snel te monteren

zeer tevreden

snelle levering van de dakdragers bestelling goet te volgen en werd op tijd geleverd

goede snelle service, artikel zoals omschrijving

Nette dakdragers zoals omschreven.

Snelle nette levering

Dakdragers besteld voor m'n nieuwe Kia e-niro. Geleverd zonder omdoos maar is wat mij betreft geen probleem. Uiteraard zaten de dakdragers wel in een retaildoos.

Prima Website!

Prima Website!

Duidelijke site, snelle levering en goede prijs.

Deze site gaf heel duidelijk aan wat de specificaties van de producten waren. Heel duidelijk en fijn.

slecht

Mijn vrouw had per ongeluk de dozen weg gegooid omdat ze dacht dat het oud papier was. (stom van haar) de dakdragers waren dus niet goed en ik wilde de dakdragers retour sturen maar dat moest dus in de originele doos die ik dus niet meer had. Ik zou alles wel netjes verpakken zodat het wel goed bij Dakdragerland aan zou komen. Ik hoefde niet eens al mijn geld terug al zouden ze maar een beetje korting geven op die andere dakdragers. Maar dat kon dus volgens hun niet. Nieuwe had ik al besteld voor mijn bus en met de oude zit ik nog opgezadeld. Mijn advies eerst goed kijken of het past en de originele doos goed bewaren.

Snelle levering correct ingepakt

Uitstekende aankoop!

De dakkoffer die ik besteld heb is netjes geleverd binnen de aangegeven levertijd en voldeed aan de omschrijving. Bij montage bleek 1 onderdeel niet helemaal goed en na 1 mailtje naar de klantenservice binnen 2 dagen het juiste onderdeel in huis. Goede service!!

Top geregeld

De site is zeer toegankelijk en het bestellen ging eenvoudig. Ik kreeg het zelfs eerder dan aangegeven!

snel en op tijd geleverd

Een volgende keer zou ik als de prijs goed is, weer daar bestellen.

simpel, duidelijk en geleverd wat was beloofd!

Prima levering

Prima levering

Goed product

Handleiding was niet zo duidelijk. Dat kan veel beter lijkt mij. Verder goed product

Snel geholpen, alles keurig geregeld.

Na bestelling van een trekhaakkoffer via de site zijn wij super snel geholpen. De zelfde dag nog kregen we via de mail al antwoord dat alles klaar stond. Want wij hadden gevraagd of we hem zelf konden ophalen, dat was dus geen probleem. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam zeker een aanrader.

Snel verzonden, prima product!

Prima dakdragers, past op de auto(seat ibiza 5deurs hatchback 2020). Alleen het instellen de eerste keer is wat tijdrovend, maar als dat eenmaal gebeurd is hoef je dat nooit meer te doen.

Snel geleverd, goede prijs

Snel geleverd, goede prijs

Snel en volgens afspraak geleverd

Ik heb op de internet site mijn product snel gevonden en volgens afspraak is het ook geleverd en met de goedkoopste prijs

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch