Alleen positieve ervaringen. Bestelling werd dag later geleverd als gepland maar op zondagavond besteld dus dat kan ik begrijpen.
Beste Pieter, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat u heeft genoten van dat alles volgens afspraak geregeld is en de levering één dag later geleverd werd. Het klopt ook inderdaad, want zondagavond wordt maandag verstuurd en op het uiterste dinsdag. Onze excuses! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Modula loopvlakketingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Hier kunnen een aantal webshops een voorbeeld aan nemen. Voor 16.00 besteld is ook echt de volgende dag in huis.
Beste Arnold, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering, duidelijke webshop en prijs. Bedankt voor het compliment! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Zeer compleet met rubberstrips ter voorkoming van windgeruis. Duidelijke gebruiksaanwijzingen. Prima prijs-kwaliteits verhouding. Originele Opel dakdragers zijn ruim €130 duurder.
Beste Klaas, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering, duidelijke webshop en prijs. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Zeer snelle levering
Beste Roland, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering. Hopelijk heeft u ook genoten van de overzichtelijke webshop en betaalmethoden. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Nordrive Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Artikel was niet op voorraad, keurig geïnformeerd toen het weer op voorraad was. Tussentijds op klantgerichte wijze desgevraagd informatie verkregen. Na bestelling spoedige aflevering.
Beste Wil, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een uitstekende klantenservice en afhandelingen van de bestelling. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Modula Loopvlakketingen. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
goed afgehandeld!
Beste Adrie, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een prima service, snelle levering en goede afhandeling. Als wij mogelijk iets kunnen verbeteren om een 10 te scoren, mag u dit gerust laten weten. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Originele beoordeling
goed afgehandeld!
Ik had een paar vragen en die werden vlot en na tevredenheid beantwoord.
Beste Marco, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat u een aantal vragen had en deze snel en naar tevredenheid beantwoord. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Mont Blanc Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Dakdragers en dakkoffer snel geleverd en paste goed op mijn auto.
Na het uitproberen van de dakdrager kwam ik tot de conclusie, dat de achster drager maar weinig grip had op de dakrand. Dus besloten om deze terug tegeven. dat was geen probleem. echter er waren gebruiksporen te zien, bij de bevestiging, ja dat is logisch, maar er was ook een kleine lakbeschading aan de bovenzijde van de dakdrager, hoe deze is onstaan is mij onduidelijk. natuurlijk kunnen dze dan deze dakdrager niet meer oor nieuw verkopen, dus dat je dan het volledige bedrag niet terug krijgt OK, maar bij deze firma is dat meteen 50%. Schandalig veel. maar je hebt dan weinig keus?
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 3. Ik wil via deze manier op een eerlijke manier communiceren. Ten eerste heeft u een dakdrager gekocht op 10 december, daarbij heeft u het product 13 á 14 december ontvangen/opgehaald. Het betekent dat u buiten het retourtermijn zat, daarvoor hebben wij u de uitzondering van twijfel gegeven. U geeft aan in de mail en in de showroom dat u het product 'NIET gebruikt' heeft, tevergeefs geeft u nu aan dat u ze wel geprobeerd en gebruikt hebt. Ten tweede zijn wij dus uiterst coulant geweest dat u het product mag komen retourneren in de showroom. Tot onze verbazing heeft u het product gebruikt. De gebruikssporen zaten op: - Dakdragers (bovenkant) - Dakdragers (onderkant) met vastdraaien - Bevestingsklemmen beschadigd Tot slot zijn wij nogmaals uiterst coulant door een 50% vergoeding te geven, dit omdat de dakdragers verre van nieuw te verkopen zijn. Vervolgens gaat u onderhandelen met ons in de showroom en blijven wij bij het standpunt dat de dakdragers wel degelijk gebruikt zijn. Vervolgens wordt u helaas boos en schrijft u een geïrriteerde review. Wij vinden het evenals u niet leuk dat het op deze manier moet. Echter hanteren wij onze retourvoorwaarden, zeker omdat wij geen (amper) uitzondering maken. Wij vinden het alsnog prettig dat u u heeft geuit over deze situatie. Hopelijk kan dit de volgende keer op een formeler afgerond worden. Prettig weekend! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Een webshop die goed in elkaar zit. Snel en goed contact per mail. Vriendelijk geholpen bij het afhalen van mijn bestelling. En bovendien ook nog bereid om iets om te ruilen / retourneren terwijl ik daar eigenlijk te laat mee was. Kortom. Een fijne webshop !
Beschrijving voor montage is gemakkelijk te lezen. Alles past precies.
Prima ervaring!
alles volgens afspraak
Goed geholpen en snel bezorgd . Top
T-Adapter Hakr set van 4 stuks besteld en is snel geleverd. Ik heb het set nog niet gebruikt. De verzendkosten is wel hoog. 9,95 euro voor een doosje van 14,5 cm X 8 cm X 4,5 cm L X B X D
Beste Rene, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 7. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering. De verzendkosten zijn inderdaad altijd hetzelfde, dit komt omdat wij geen onderscheid maken tussen verschillende pakketjes. Echter nemen wij het wel mee om er mogelijk iets aan te veranderen! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw T-Adapter Hakr. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Wel veel onderdelen nog in elkaar zetten maar het is gelukt.
Beste Esther, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering. De fietsendrager op achterklep vergt inderdaad dat tijd, gelukkig is het u gelukt! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Menabo Fietsendragers op achterklep. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Product prima, levering prima, tevreden klant.
Beste Andre, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Goed om te horen dat u heeft genoten van een snelle levering en dat u ook zeer tevreden bent over het product. Het is dus al met al fijn dat u een tevreden klant bent! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Farad Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
website handig om de correcte dakdragers te vinden voor je auto. snel geleverd.
Beste P.T, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Prettig om te horen dat u de webshop fijn vindt werken en u de filters heeft toegepast. Ook doen wij ons uiterste best om de bestelling zo snel en goed mogelijk te leveren, dat is wederom gelukt! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Menabo Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Maandag besteld, woensdag in huis. Goede omschrijving en perfecte pasvorm. Helemaal top!
Beste Peter, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Bedankt dat u ons als helemaal top beschouwd. U heeft genoten van een snelle webshop en pasvorm van het product. Daarnaast bent u tevreden over de handleiding. Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Green Valley Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
altijd snel en goede spullen .
Beste Carel, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Bedankt dat u ons beoordeeld met 'super bedrijf'. Wij doen ons uiterste best om u op alle vlakken (webshop, levering en product) zo perfect mogelijk te voorzien. Zo te lezen heeft u genoten! Als wij mogelijk nog iets kunnen verbeteren om een 10 te scoren en u de volgende keer nog beter te helpen, mag u dit gerust laten weten! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Nordrive Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Vandaag besteld morgen ophalen in Den Bosch.
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Fijn om te horen dat u heeft genoten van een snelle service, goede voorraad en de afhaalmethode in onze showroom. Als wij mogelijk u nog beter kunnen helpen en een 10 ervaring te behalen, mag u dit gerust laten weten! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Hapro Cronos Dakdragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Super snelle levering Dakdragers en koffer zitten goed op de auto handig dat je hierop kan filteren
Beste Sanne, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Het is fijn om een terugkoppeling te ontvangen over onze handelingen en onze producten. Hierbij zijn wij dus blij dat u zeer tevreden bent over de snelle levering en de filter opties op de site! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Farad Dakdragers en Dakkoffer (430L). Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Nadat ik mijn sneeuwkettingen besteld had lagen ze snel klaar. Prima service.
Beste Luuk, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 9. Fijn om te horen dat u heeft genoten van de snelle service en de producten die snel klaar lagen voor u! Bedankt! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Veriga Sneeuwketting. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Met aangekomen in de Franse Alpen met de ski's op het dak van een 22 jaar jonge Daimler. Is prima gegaan. Top product
Beste Klaas, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 10. Fijn om te horen dat wij een systeem hebben kunnen leveren die op uw prachtige Daimler kan. Tevens is het ook super dat u zeer tevreden bent over het systeem en over het algemeen zeer tevreden bent over alles. Wij hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Himalaya magnetische skidragers. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
+++
Beste Ad, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft ons beoordeeld met een 8. Bedankt! Wij wensen u veel plezier en gebruiksgemak met uw Azuga kofferbakbescherming. Mocht u nog vragen of een opmerking hebben, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail contacteren. Wij staan altijd klaar voor u! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Dakdragerland
Kasteleinenkampweg 10
5222 AX 's-Hertogenbosch