Snel en goed

duidelijke website

producten goed vindbaar op de site, snelle en correcte verzending

supersnel

supersnel en correcte levering

prima spul en snel geleverd

prima spul en snel geleverd

Tevreden

- Duidelijke website - eenvoudig bestelproces - snelle levering goed werk!

Helemaal TOP!

Verkeerd component in de levering, maar super snel het juiste geleverd.

Snelle levering !

Zo af en toe en steeds vaker heb ik toch componentjes nodig, vroeger ging je om de hoek naar de electronica zaak, maar deze zijn bijna niet meer te vinden. Kreeg leuk kaartje erbij met Ledje erop ! Leuke attentie.

Goed geregeld

Het bedrijf heeft een prima website. Het bestelling gaat gemakkelijk en de levering is snel. Kortom: top!

Goede kwaliteit, super netjes geleverd.

Heel netjes en snel geleverde spullen. Kwaliteit is super! Ik ben blij met Bits & Parts.

Goede service snel geleverd

Goede service netjes verpakt en verzonden. Zeer tevreden.

geweldig

snelle levering van top producten

Zeer snelle service,meestal goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben erg blij met de snelheid waarmee Bits en Parts verzend, met vrij lagen verzendkosten vaak gewoon in envelopje. de meeste reguliere onderdelen voor hobbyisten zijn gewoon te krijgen. groeit je hobby uit tot grootverbruik (zoals bij mij), dan worden ze soms een iets duurdere optie, maar ik blijf er tot nu toe graag komen. Enige puntje, stoppen alles bij voorkeur in één klein zakje, dus je moet thuis uitzoeken en soms wat pinnetjes rechtbuigen. maar steeds vaker gebruiken ze kartonnen doosjes die toch in de brievenbus passen. Toppie!

Dik tevreden

Het was maar een klein en goedkoop dingetje, Maar netjes verstuurd en zelfs nog een kaartje erbij!

Top bedrijf.

Alles gaat altijd goed daar, van bestelling tot levering. Zeker een aanrader…

Fijn dat er toch een plek is waar je losse onderdelen kunt kopen.

Nu en dan heb je iets kleins nodig, of even een onderdeeltje, of... Vroeger ging je om de hoek naar de electronica zaak, maar dat is er niet meer bij. Die zijn zeldzaam geworden. Andere bronnen verkopen alleen in grootverpakking, dus dit is een hele fijne webshop voor de simpele knutselaar die ik ben.

Goede site , en alles altijd keurig verzonden

gewoon goed

Goede prijzen en snel geleverd.

Bestelling niet helemaal juist

Mail ontbreekt na aanmelden van bestelling account. Voelermaat half juist, maten kloppen niet met productomschrijving. Mail gestuurd. Dupoint kabeltjes besteld. I.p.v. 2x. Ontvang ik 1x M/f en f/f Beetje gek omdat ik ook 2x expansie bordjes bestel die ik wel 2x ontvang. Usb c kabel en de 2 bordjes kloppen dus. De rest is fout.

Snelle goede levering mooie prijzen

Website overzichtelijk , producten goed geordend , maakt snel en gericht zoeken mogelijk

Goed, prima,

Tevreden over service

Zeer snelle levering van de gewenste artikelen, perfect

Zeer snelle levering van de gewenste artikelen, perfect

Onvolledige levering

Snelle levering, echter onvolledig. Op melding geen enkele reactie. Dus voortaan maar andere leverancier.

prima producten

Prachtig dat ze zo'n kleine vlotter verkopen. En fijn, een snelle verzending met track en trace optie

Goede service, competatieve prijzen en snelle levering

Sommige artikelen ontbreken we in het gamma wat andere dan wel weer aanbieden. Al bij al zeer tevreden met mijn aankopen bij jullie.

Helaas zat er een foutje in de levering, maar dit werd snel opgelost.

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.