Goed assortement, snelle levering

Onderdelen via één adres te verkrijgen, per stuk en tegen schappelijke verzendkosten. Voorkomt shoppen op diverse plekken en oplopende verzending.

Perfecte service

Mijn onderdeel was tijdelijk niet beschikbaar, dit was op korte tijd in orde en ik werd hiervan verwittigd. Snel geleverd en prima in orde.

Keurig en snel!

Producten werden netjes en snel de volgende dag bezorgd, met een vriendelijke boodschap!

Supersnel geleverd

Snel geleverd!

Mijn bestelling kwam klein verpakt (kon door de brievenbus) en snel binnen. Elektronica componenten werken prima!

Goede prijs en ruim aanbod

Duidelijke website met een breed aanbod en met scherpe prijzen.Ook werden de goederen snel verzonden !!

Tevreden

Goede ervaring, snel service.thanks

Snel geleverd, 1e klas spullen en niet duur.

Snel, goed, niet duur.

een toppertje

makkelijk onderdelen te bestellen en bovendien snel ontvangen. Een toppie ervaring dus en ga zeker nog vake hier onderdelen bestellen.

prima,gewoon goed niks mis mee

idem

Goede producten en prima verzorging met stipte levering.

Alleen is de post met levering erg traag geworden .

Vriendelijke prijs en snelle levering, top!

Zeer tevreden !

Ben zeer tevreden over Bits and Parts ! Ze hebben een ruime keuze en de prijzen die ze hanteren zijn eerlijk. De spullen werden snel geleverd (zelfs via briefpost !) en er zat zelfs een vriendelijk kaartje met kleine attentie bij. Leuk ! Zal hier zeker nog dingen kopen als ik iets dergelijks nodig heb.

Keurige levering en goede kwaliteit / prijsverhouding

Snelle levering en leuk product...

gelukkig met het aanbod van elektronica componenten

Om de wereld van de elektronica beter te begrijpen dmv het bouwen van eenvoudige schakelingen ben ik blij dat er Bits en Parts is waar je lossen componenten kan kopen

Prima leverancier

Heel snel geleverd. Net voor tijd besteld en toch de volgende dag in huis. Prima zaak. En ondertussen heb ik al een heel arsenaal aan leds erbij gekregen :-)

Ik word blij van zulke ondernemers.

Een fijne online winkel, keurig verpakt met een Handgeschreven bedankje, klasse.

Alles goed verlopen. Verkoper heeft een breed assortiment voor een redelijke prijs! Levering op tijd

Op zoek naar “kleine onderdeeltjes” voor mijn project kwam ik bij Bits and parts terecht. Ik vond hier wat ik zocht voor een redelijke prijs en het bestelde werd snel geleverd!

goede en snelle levering

weer iets nodig? ga dan naar Bits & Parts

Goede en snelle

Goedkoop en snel

De Omron D2FC-F-7N microswitch bestel en goedkoop en snel verzonden. Mijn muis werkt weer als nieuw!

Zoals het hoort

Product netjes geleverd in verwachte tijd. Product voldoet aan de verwachting..

- Overzichtelijke site, goede simpele navigatie, inclusief handige Arduino programmeerlinks. - Goede prijzen voor wat ik nodig had. - Snelle verzending en logisch ingepakt. - Professionele reactie via e-mail. Als ik iets moet noemen: informatie van artikelen die (nog) niet op voorraad zijn kan misschien iets duidelijker. Of een mogelijkheid voor backorders plaatsen.

Good product and fast delivery

I ordered some microcontrollers to replace broken parts in my Razer mouse. The parts work very well. My mouse is as good as new :)

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.