pakje was snel geleverd

de snoertjes werken en dit was goede dienst verlening.

Winkelervaring uitstekend, maar product bevat fake component

3x DC-DC boost/buck converter XL6009 besteld. Op productfoto in de webshop is duidelijk zichtbaar dat de originele XLSEMI XL6009 erop zou zitten. De geleverde items bevatten echter een fake-versie met opdruk XLEMSI XL6009. De switchfrequentie bij deze fake-versie blijkt 150 kHz te zijn ipv 400 kHz, dus het betreft geen XL6009. De regelstabiliteit blijkt ook niet de XL6009 specs te behalen en een elco op één van de converters werd kokend heet.

Vrij moeilijk te vinden onderdeel hier goedkoop gevonden en een paar dagen later in de bus. Perfect.

Thermokoppel gekocht met twee-aansluitingen. Werkt perfect.

Snel en Nauwkeurig

Kwam heel snel

Goed, snel, behulpzaam, niet te duur

Zie boven. Vragen worden snel en goed beantwoord. Foutjes worden snel hersteld

Makkelijke site, uitgebreid assortiment, goed verpakt, snelle levering. Er stond advies over de levering over bij te bestellen onderdelen, handig.

prettige site werkt makkelijk en snel

Uitbreiding van het assortiment.

super snelle levering en dat voor een fijne prijs!

super snelle levering en dat voor een fijne prijs! dus wat wil je nog meer ?

Snel en voor een nette prijs

Snelle en correcte levering.

Vriendelijk,nemen de tijd voor je met een vraag.

Snelle levering van bestelling.

Snelle levering door de brievenbus en prima prijs

Hiervoor kocht ik alles in bulk op Amazon, maar hier kan je individuele onderdelen kan kopen tegen een normale prijs en wordt alles in een zending geleverd. Daardoor geef ik niet meer geld uit dan nodig. Verder bieden ze ook de optie om het pakketje in de brievenbus te doen waardoor ik niet thuis hoef te zijn wat ook handig uitkomt.

xxx

xxx

het goede produkt en een heel nette prijs

het goede produkt en een heel nette prijs

Top service en kwaliteit!

Ik raad deze webshop blind aan bij elke vriend en kennis. "Gewoon" super. Bestelling geplaatst, betaald en onmiddelijk een mail van deze shop ontvangen met bevestiging, en daarna spoedig bezorgd. Bovendien een nette e overzichtelijke website.

tot op heden prima service

goede service en prijs is bij vergelijk vaak goed, voor onderdelen in kleine oplagen.

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Uitgebreid assortiment en lage verzendkosten. Levering ook snel.

zeer goed , spijtig van de dure verzendkosten

De kleine elektronische componenten worden duur door de verzendkosten, spijtig de service is uitstekend.

Keurig op tijd het juiste geleverd.

Ik heb keurig op tijd het juiste geleverd gekregen. Wat het grote pluspunt is van Bits & Parts is dat zij kleine bestelling tegen een redelijke vergoeding in een envelop versturen. Kom daar bij anderen maar eens om. Zonder blikken of blozen vragen anderen 6,95 voor het versturen van een klein schakelaartje. Bits & Parts kan ik alleen al om die reden warm aanbevelen.

Levering snel en volgens afspraak.

Met de duidelijke omschrijving en foto’s op de website is het eenvoudig het juiste component te selecteren en vervolgens te bestellen. De levering was snel en volgens afspraak.

Goed materiaal voor een normale prijs.

Je krijgt hier goede producten tegen een normale prijs en zeker geen woekerprijzen zoals elders. Ook mooi op tijd geleverd. Voor mijn toekomstige hobbyprojecten zal ik hier zeker vaker winkelen.

,...

Verkeerde items ontvangen maar goede klantenservice

Ondanks dat ik verkeerde items heb ontvangen toch tevreden met de klantenservice, snelle reactie gekregen. Wel groot assortiment en mooie prijzen dus volgende keer weer hier bestellen.

Makkelijk besteld en snel in huis

Onderdelen makkelijk te vinden via de website. Ook de levering via post zeer snel gekregen. Kleine onderdelen handig op visitekaartje geplakt met een handgeschreven berichtje.

Prima bedrijf goede communicatie!

Prima bedrijf goede communicatie

Makkelijke bestellen en snelle levering

Makkelijke bestellen en snelle levering

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.