Goedkoop en snel geleverd.

Voor het vervangen van de accu van mijn telefoon had ik isopropanol alcohol. Dit wordt gebruikt voor als een accu vast geplakt zit en daar ik geen liter nodig had en een spuitbusje handiger werk heb ik deze bij Bits & Parts besteld deze waren hiermee het goedkoopst.

Naar verwachting

Snelle levering, en extra goodies!

netjes en goede site, prima levering

onderelen makkelijk kunne vinden, prijs is ok. het is goed en snel verzonden. Prima

Alles wat ik nodig heb, snelle levering

Alles wat ik nodig heb, snelle levering

Snel geleverd en compleet

De onderdelen die ik zocht waren bij Bits & Parts snel gevonden en waren ook allemaal in voorraad. Snel geleverd en goed verpakt. Zeker een aanrader.

Snelle levering voor lage verzendkoosten.

Mijn eerste bestelling liep vlot, lage verzendkosten in een envelop.

Snelle levering van vaak moeilijk te vinden elektrotechnisch componenten

Snelle levering van vaak moeilijk te vinden elektro technische componenten

Snel en keurig geleverd

Een bestelling bij Bits & Parts gedaan. Bestelde werd snel en keurig verpakt geleverd. Top service.

Vlotte en goede bezorging.

Zie boven.

Prima club, een aanrader!

Bieden een uitgebreid assortiment voor een redelijk prijs. Tot nu toe steeds op tijd geleverd. Prima, houden zo.

bijna perfect.

bijna perfect gegaan, behalve een dag langer moeten wachten dan ik gewend ben van binnenlandse post. verder niks aan te merken.

Snel geleverd. Product voldoet aan de verwachting.

Uitstekende service

Snelle en foutloze levering.

Het onderdeeltje was snel binnen en was precies goed.

Altijd goede onderdelen op voorraad

Bits en Part heeft de meest vreemde dingen gewoon op voorraad en niet duur. Verzenden duurt helaas wel altijd langer dan verwacht, maar daar moet je even rekening mee houden.

Goede kwaliteit, scherpe prijs, lage verzendkosten en snel verzonden.

Deze webshop vult een gat in de markt op wat betreft het eenvoudig kopen van electronische componenten tegen een goede prijs en levertijd. Hiervoor zijn de meeste hobbyisten aangewezen op webshops in China waar de prijzen laag zijn maar de kwaliteit en levertijd niet altijd naar tevredenheid zijn.

Redelijk

Artikel was niet goed. Bij de omschrijving miste ik verdere details over het artikel bijv de grote (diameter of cm)van het artikel.

Snel en goed

Bestelling gedaan, welke snel en goed was afgeleverd aan huis. Prima duidelijke webshop.

Vriendelijk, snel en goedkoop.

Mijn bestelling was er veel sneller dan verwacht. Een handgeschreven bedankje erbij maakte het persoonlijk. Leuk.

snel geleverd

Goed snelle levering

Snel en goed

Heb een 3D nozzle voor mijn nano 3D printer besteld. Goed en degelijk verpakt. De nozzle is al geheel geassembleerd, dus kon het zo monteren.

Top snel.

Snel en goed@

Snel

Alles prima verpakt.

Gewoon zoals het hoort wat besteld is werd en netjes geleverd.

Oplichters zijn ze .dus nooit bij hun iets bestellen

Ik heb iets besteld maar is na 4 dagen niet aangekomen Contact via de mail aangezien ze geen telefoon.nr hebben (welk bedrijf heeft nu geen telefoon nr) Er wordt me verteld dat ze het 4 dagen geleden hebben verzonden .nou dikke middelvinger maar .niks via de app gezien van post.nl terwijl andere brieven en pakketten netjes worden aangegeven in de app ..met andere woorden het zijn gewoon oplichters die je geld afnemen en niks versturen .

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.