Goede prijs en razendsnelle verzending!

Uitermate tevreden over deze webshop!

Leuke shop

Rap geleverd en geen klachten .

Snel ontvangen enalles naar wens

alles zoals verwacht en snel in huis

alleen moest ik een review geven

Niks op aan te merken.

Niks op aan te merken.

Goede prijs kwaliteit en zeer snelle levering.

Bits & Parts hebben ook overzichtelijke site waardoor snel het benodigde kon worden gevonden.

Onnodig grote verpakking.

ik had alleen een variatie op de esp8266 besteld. Deze past prima in de brievenbus. echter deze zat in een te grote doos, die ik elders moest ophalen. Onnodige vervuiling.

Goede webshop

Snelle levering, goede prijs

Snel en efficient

Prima product, snelle levering maar communicatie kan beter

Heb enige onderdelen besteld als "gast" (geen account aangemaakt) Na betaling bleef het onduidelijk of mijn bestelling goed verwerkt was. Je verwacht een bevestigingsmail en eventueel een bericht dat e.e.a. verzonden is. Niets van dat alles. Gelukkig was het een brievenbus pakje dat de volgende dag al in de bus lag. Dus tevreden over product en de vlotte levering.

alles snel en goed geleverd

alles snel en goed geleverd

snelle levering en prima verpakt voor een uitstekende prijs

Twee Breadboards 830 pins MB102 en een voedingsmodule gekocht. Das leuk en handig spul om kleine schemaatjes ff snel na te bouwen zonder te hoeven solderen. Vooral de voedingsmodule is zeer handig. prima aankoop

Perfecte service & levering

Snelle service, en wat ik ook fijn vind is dat wanneer besellingen (qua volume) klein genoeg zijn er een brievenbuspakketje van gemaakt wordt.

Gewoon een goed bedrijf verzend ook heel snel

Top bedrijf lekker snelle verzending en goedkoop. Aanrader

Goedkoop en snel geleverd.

Voor het vervangen van de accu van mijn telefoon had ik isopropanol alcohol. Dit wordt gebruikt voor als een accu vast geplakt zit en daar ik geen liter nodig had en een spuitbusje handiger werk heb ik deze bij Bits & Parts besteld deze waren hiermee het goedkoopst.

Naar verwachting

Snelle levering, en extra goodies!

netjes en goede site, prima levering

onderelen makkelijk kunne vinden, prijs is ok. het is goed en snel verzonden. Prima

Alles wat ik nodig heb, snelle levering

Alles wat ik nodig heb, snelle levering

Snel geleverd en compleet

De onderdelen die ik zocht waren bij Bits & Parts snel gevonden en waren ook allemaal in voorraad. Snel geleverd en goed verpakt. Zeker een aanrader.

Snelle levering voor lage verzendkoosten.

Mijn eerste bestelling liep vlot, lage verzendkosten in een envelop.

Snelle levering van vaak moeilijk te vinden elektrotechnisch componenten

Snelle levering van vaak moeilijk te vinden elektro technische componenten

Snel en keurig geleverd

Een bestelling bij Bits & Parts gedaan. Bestelde werd snel en keurig verpakt geleverd. Top service.

Vlotte en goede bezorging.

Zie boven.

Prima club, een aanrader!

Bieden een uitgebreid assortiment voor een redelijk prijs. Tot nu toe steeds op tijd geleverd. Prima, houden zo.

bijna perfect.

bijna perfect gegaan, behalve een dag langer moeten wachten dan ik gewend ben van binnenlandse post. verder niks aan te merken.

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.