snel en correct geleverd

OK

Perfect!

Een snelle en pefecte levering.

Perfect.

Goede levering

Zelfs bij een bestelling van onder de €10 kreeg ik een handgeschreven bedankbriefje. Ik zal m'n elektronica niet zo snel meer uit China importeren.

Groot aanbod, altijd snel een redelijk goedkoop

Deze website was echt een goudmijntje voor mij toen ik m vond. Een heel ruim assortiment goedkope kwaliteitsonderdelen. De zoekfunctie op de website zelfs kan misschien nog wat verbeterd worden

Chinese dozenschuivers

Zoals de meeste elektronica onderdelen websites tegenwoordig, verkoopt met inferieure Chinese rommel. Chassisdeel connector die niet tegen de hitten kan van het solderen en dus onbetrouwbaar werkt. Ik ga voortaan liever weer voor de data sheet leverende en daardoor controleerbare herkomst van onderdelen, leveranciers als Conrad. Goedkoop is duurkoop.

Goede indruk gekregen v/d leverancier. Netjes afgehandeld. Top.

Dubbel

Bits and parts prima, maar vervolgens heeft PostNL 5 dagen nodig om het te bezorgen. Dit was heel vervelend, want te laat binnen voor practicum. Alsnog in een winkel moeten kopen.

Voor het eerst een order geplaatst

Voor de eerste keer een order geplaatst. Perfect verpakt en de volgende dag thuis afgeleverd. Ik bestel hier zeker vaker.

Leuk assortiment en prima verzending!

Als ik even wat kleine onderdeeltjes nodig heb, wordt er snel en goedkoop geleverd!

goede site prima service

Veel keus goede prijzen. Foutjes worden prompt hersteld.

Zoals het moet en gaat.

Goede prijs snel geleverd via brievenbuspost.

Snel verzonden, goed verpakt, Top!

Duidelijke webshop, veel keus. Blij mee!

Netje verpakt goede kwaliteit

Pakketje goed verpakt en zeer tevreden over wat ik heb gekocht.

Snelle verzending

Producten zoals omschreven

Service is optimaal, ook voor na bestelingen

Spijtig dat de info over het component niet strookt met de data-sheet. Vandaar dat de component (radar sensor) geen lang leven beschoren was. Op de sites van BBparts vermelde men een voedingsspanning tussen 5 en 30V aan. Echter is de component niet geschikt om met zo'n hoge voedingsspanning te functioneren. Heb hun een contact formulier gestuurd maar tot op heden geen antwoord ontvangen. Spijtig dat dit verkeerd is gelopen. Voor de rest is hun aanbod ruim en service bij het (na)_bestellen ok.

Snelle en goede service

Snelle levering, goed verpakt, in 1 woord "super!"

snelle en accurate levering

Très bien

Produits conformes, expéditions rapide.

Bits & Parts gewoon goed.

Onderdelen in goede orde ontvangen. In elkaar gezet, werkt perfect.

Goed, snelle levering

Eerste keer hier wat besteld. Snelle levering en prima product, ook verzendkosten waren prima.

Snel en goed verpakt afgeleverd.

Top top top

Top service, was duidelijk vermeld op de site wanneer de order verwerkt zou worden..

Snel goed betrouwbaar

Zie titel

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.