Snelle levering, scherp geprijst en goede kwaliteit

Heb je iets nodig qua electronica en ze hebben het. Bijna altijd binnen 24 uur geleverd. De producten zijn scherp geprijst.

Snelle levering, verpakken kan beter

De bestelling werd snel verstuurd. Maar er was in de doos niks gedaan om stuiteren te voorkomen. De 2 zakjes met electronica en 1 plastic doosje lagen los in de doos te rammelen. Ik had daar graag wat opgepropt papier oid in gezien. Gelukkig is er niks kapot gegaan onderweg

Snelle levering, verpakken kan beter

Snel geleverd, duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd, duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding

goede service

goede service

Snelle levering en goedkope verzendkosten

Alles wat ik heb besteld wordt over het algemeen de volgende dag afgeleverd.

Snelle en correcte levering!!

Ik had een aantal lagers besteld (608zz) Deze werden snel en correct geleverd! Uiteindelijk had ik niks aan de lagers omdat ze van té slechte kwaliteit zijn. Ik had ze geplaatst in een ventilatormotor, maar daar zijn ze absoluut niet geschikt voor! De ventilatoren maakt nog meer lawaai dan daarvoor..

Snelle en correcte levering!!

Een artikel mistte maar dit werd snel opgelost

Beetje ouderwets aanvoelende website maar wel een mooi ruim aanbod met nette prijzen. Het plaatsen van de bestelling verliep vloeiend. De verzending iets minder, er mistte namelijk een artikel. Ik heb hierover een bericht gestuurd, dezelfde dag kreeg ik antwoord en niet veel later lag het alsnog in de brievenbus :) Al met al heb ik een positieve ervaring en zal ik zeker nog eens overwegen hier elektronica te kopen.

Altijd goede ervaring

Goede snelle levering. Wel even aantal artikelen aanpassen op de website. Staan namelijk verkeerde fotos bij.

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.