Altijd goede ervaring

Goede snelle levering. Wel even aantal artikelen aanpassen op de website. Staan namelijk verkeerde fotos bij.

Kan niet beter

Snel verwerkte bestelling, fijne terugkoppeling, levering de volgende dag ontvangen met een begeleidend visitekaartje voorzien van persoonlijke tekst. Dat alles heet tegenwoordig in één woord: TOP.

uitstekend

Snel op de hoogte gebracht over actuele voorraad. En snel geleverd.

uitstekend

Snel op de hoogte gebracht over actuele voorraad. En snel geleverd.

Prima materialen, een ruim assortiment, een snelle levering in een goede verpakking

SuperService !!

Een heel goede prijszetting. De extra documentatie i.v.m Arduino die wordt vermeld op de website is fenomenaal!

Prima winkel, ook met naleveren

Ik heb al eerder bij deze winkel gekocht en snel geleverd en netjes verpakt, heeft een uitgebreide sortering

Snel en goedkoop

Makkelijk bestellen en betalen en goedkoop. Zeer vlotte levering binnen 1 werkdag

Prima verpakking en leuke extra attentie !

Prima zoals altijd.

Precies wat ik zocht en vlotte levertijd en goed werkende site.

geweldig

niets dan lof problemen met levering prima opgelost

Ruime keuze

Zelfs wat meer exotische onderdelen kon ik hier vinden

Snelle levering en goede prijs.

Snel en kwaliteit

Alle produkten van goede kwaliteit en altijd snel bezorgd!!

snelle levering,

Snelle levering tegen nette tarief. Onderdeel paste door de brievenbus en werdt als brievenbus pakket verstuurd tegen brievenbus pakket tarief. Netjes. Hier kan die uit onderneming uit Oldenzaal wat van leren.

Goeie snelle kwalitatieve service!

De eigenaar van dit bedrijf reageert snel op zijn email/klanten, ik had per ongeluk de verkeerde sensor voor mijn 3D printer besteld, dit op een zaterdag of zondag, en direct er heen gemaild, dit aangegeven en of deze dan vervangen kon worden voor de juiste, de eigenaar mailde maandag direct terug met de juiste oplossing en zo herstelde hij zeer snel mijn fout. Daarna alles opgestuurd gekregen en de dag erna al binnen! Prachtig, goeie service tegen over de juiste prijzen! Keep the good work up.

Satisfied

Good products, normal prices, quick and cheap shipping cost. For Netherlands is the best shop in electronics and not only. Bigger collection of products would be nice.

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.