Vertrouwd als altijd
Fijne producten en altijd snel en netjes geleverd! Leuk dat je soms een extra product krijgt bij een bepaalde bestelwaarde.
Hi Selma, Fijn om te horen dat de producten (en de levering) naar wens zijn!! We wensen je veel succes met het behalen van je doelen :)
Correct een onduidelijkheid opgelost
Hi Jopie, Fijn om te horen dat we jou goed hebben kunnen helpen. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen zodat zij snel verder kunnen werken aan hun doelen :)
Betrouwbare kwaliteitsproducten voor de geinteresseerde/fanatieke sporters.
Hi Tom, Bedankt voor deze positieve woorden! We hopen je nog lang te kunnen ondersteunen met het behalen van je doelen :)
mis alleen een uitgebreidere omschrijving, bivoorbeeld of je de smullen kan openbreken en de inhoud tot je nemen
Hi Delphine, Onze klantenservice staat via de chat, mail en telefonisch voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Om jouw vraag te beantwoorden, het is mogelijk om onze capsules te openen en de inhoud van de capsule op te lossen in water (of eventueel yoghurt). Enkel bij de Omega-3 supplementen is dit niet mogelijk. We hopen je zo voldoende te hebben geholpen :)
een paar dagen later krijg je weer een mail van VIRTUOOS met de mededeling -> Gratis multivitamine bij besteding vanaf 50 euro ! dit gebeurd mij teveel............ Vind het ook niet goed voor de klantenbinding!
Hi Gijs, We zijn blij te horen dat onze levering als positief wordt ervaren! Hier werken wij hard voor :) Daarnaast hebben we gelukkig samen ervoor kunnen zorgen dat jij alsnog je gratis Multi Health Support Gold hebt ontvangen. We hopen je nog lang te kunnen ondersteunen met het behalen van je doelen!
Goed overzicht op de site en snelle levering.
Hi Ron, Bedankt voor deze positieve beoordeling! We streven altijd naar een duidelijk overzicht zodat jij de beste keuze kan maken.
Product snel geleverd, netjes verpakt en product voldoet aan de verwachtingen
Hi ArieJannet, Bedankt voor de positieve review! We hopen je nog lang te kunnen ondersteunen in het behalen van je doelen.
Tevreden van de producten. Sporten op een hoger niveau is enorm moeilijk zonder de juiste voeding en bijbehorende supplementen. Zeer blij dat ik ze ooit heb ontdekt!
Hi Jeff, We zijn blij te horen dat wij jou kunnen ondersteunen in jouw sport carrière!
Top producten
Hi Benny, Fijn om te horen dat onze producten jou positief bevallen! We wensen je heel veel succes met het behalen van je doelen!
Geen fijne ervaring
Hi Anne, Vervelend dat je geen goede ervaring hebt met de capsules. Wij hebben om meerdere redenen voor capsules gekozen, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit een betere kwaliteit biedt. En kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Helaas kunnen we niet veel doen aan de grootte van de capsules. Het ene product vereist namelijk een hogere dosering dan het andere product, en hier horen ook andere capsules bij.
Heel duidelijke site met goede uitleg van de producten en hun ingrediënten. gecombineerd met top producten wat moet je meer hebben.
Hi Kenneth, Bedankt voor jouw positieve review!! We wensen je veel succes met het behalen van jouw doelen.
Ik ben zeer tevreden over Virtuoos. Bestellingen worden zeer snel en correct geleverd. Maar dat niet alleen. Mij spreekt, in tegenstelling tot andere merken, de transparantie over de herkomst van de grondstoffen en het productieproces erg aan. Van élk supplement is een uitgebreide factsheet te downloaden. De producten die ik gebruik zijn van hoge kwaliteit en bevallen me prima. Dit alles geeft mij voldoende vertrouwen om klant bij Virtuoos te blijven. Één minpuntje. Wat je ook besteld; in alle gevallen betaal je verzendkosten! Dat kan beter volgens mij.
Hi Kees, Bedankt voor deze lovende woorden. Dit is waar we met z'n allen hard voor werken, het zo goed mogelijk helpen van onze klant en het streven naar kwaliteit! M.b.t. jouw feedback omtrent de verzendkosten, op dit moment is de verzending gratis vanaf €100,-. We zijn constant in ontwikkeling en zullen jouw opmerking daar zeker in meenemen, dank daarvoor!
Een zeer vlotte afhandeling van de bestelling!!!!
Hi Peter, Bedankt voor deze positieve review!! We zijn benieuwd naar je ervaringen met onze producten na langere tijd.
De service is prima. Snelle levering en goed - niets op aan te merken. Het product wat ikzelf gekozen heb val wat tegen. De smaak is wel heel erg zoet :) Had beter eerst een proefpakket kunnen nemen. Weer wat wijzer geworden dus...
Hi Ed, Fijn om te horen dat onze service je goed is bevallen! Vervelend om te horen dat de smaak naar jouw mening te zoet is. Wij hebben inderdaad een sachet van onze Whey Classic Gold - Vanille, deze is ideaal als test voordat je de volledige pot aanschaft. We willen je bedanken voor je feedback en wensen je veel succes met het behalen van je doelen!
Ik merk dat de vermoeidheid die bij mij toesloeg doordat ik 4 tot 5 keer per week train nu minder is . Ik zit op atletiek dus duurlopen is mijn ding verder spieronderhoud doe ik aan krachttraining in de sportschool Daarnaast doe ik sinds een jaar aan kickboksen . Het viel niet mee om de juiste supplementen te kiezen die voor mij geschikt waren. Maar met de test ben ik een eind gekomen.
Hi Henk, Bedankt voor jouw review! We zijn blij te horen dat onze supplemententest jouw heeft geholpen in het vinden van de juiste supplementen. Mocht je verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!
Goede kwaliteit van vitaminen. heel blij met alle Virtuoos producten, die ik bestel. Snelle service.
Hi Bibi, Bedankt voor deze review!! Wij zijn blij te horen dat zowel de kwaliteit als de levering als positief wordt ervaren. :)
Na een keuze wijzer te hebben ingevuld heb ik een product besteld. Je ontvangt naast het product een gratis Shakebeker of in een ander geval zelfs nog een ander product. Erg tevreden over de levering en kwaliteit.
Hi Marc, Bedankt voor je lovende worden! Fijn om te lezen dat onze supplemententest je goed heeft geholpen en dat het extra product in de smaak valt.
Bestelling snel binnen gekregen en van goede kwaliteit!
Hi Wouter, Bedankt voor deze review! We versturen op werkdagen binnen 24 uur, meestal heb je de bestelling binnen 48 uur op het door jouw gewenste adres.
Prima producten na jaren een ander merk gehad te hebben ben ik blij dat ik voor Virtuoos heb gekozen. Was dit merk al langere tijd aan het volgen.
Hi Willem, Wat fijn om te horen dat de keuze voor onze producten als positief wordt ervaren! We hopen je nog lang te kunnen ondersteunen.
Bestellen gaat makkelijk, snel en bestelling werd snel geleverd. Paar keer een vraag per mail gestuurd en hier ook snelle reply op gehad. En goed geholpen met m’n vragen dus ook nog eens top service, Dank!!
Hi Bob, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met Virtuoos! We zijn blij je te kunnen ondersteunen met het behalen van je doelen :)
Snelle levering producten netjes verpakt een extra leaflet erbij.
Hi Hans, Fijn om te horen dat de levering naar wens is! We vinden het belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen en daarom is de leaflet met extra informatie een mooie toevoeging!
Makkelijk te bestellen, goede leverservice. Erg fijne producten van hoge kwaliteit. Een vaste klant erbij.
Hi Rob, Bedankt voor deze positieve woorden! We hopen je voor langere tijd te kunnen ondersteunen op het gebied van prestatie & herstel! :)
Niks om te klagen snell binnen en goede producten
Hi J., Bedankt voor de positieve review! We ondersteunen je graag bij het behalen van je doelen.
Producten waren heel snel binnen en zijn van goede kwaliteit. De transparante en duidelijke informatie op de site worden ook erg gewaardeerd, en de klantenservice is behulpzaam en vriendelijk. Al met al geen verbeterpunten te benoemen, ik zal hier zeker nogmaals bestellen.
Hi Isabelle, Wat fijn om te horen dat zowel de producten als de service als positief worden ervaren!! We staan graag voor je klaar in de toekomst :)
Skrynmakker 11
8447 GH Heerenveen