Heel blij met de Multi Health Support Gold (zonder B6)

Omdat ik B6 stapel, wat in alle multi vitamines zit, gebruik ik bovenstaande al een aantal jaar, en ik ben er heel blij mee! Het merendeel van de mensen die multi vitamine slikt heeft geen idee hoe gevaarlijk het stapelen van B6 kan zijn. Bij toeval kwam ik erachter na een bezoek aan de internist, ik moest direct stoppen met de multi die ik slikte, was overigens een heel goed merk, maar....met B6. Door het stapelen van B6 kun je neuropathie krijgen, wat omonkeerbaar is, dus verdiep je echt in wat je slikt!!

Duidelijke informatie op de site en snelle levering.

De voedingssupplementen helpen mij ter ondersteuning van mijn leer- en sportprestaties.

Laatste bestelling nog niet ontvangen.

Altijd een snelle en hoede service!

Makkelijk en snel te bestellen

Makkelijk te vinden wat je wil en makkelijk te bestellen. De producten ook snel ontvangen

Goede producten en snelle levering.

Heb Whey classic gold vanille gekocht. Let altijd op de toevoegingen bij producten. Eet koolhydraatarm. Deze shake past daar wat koolhydraten betreft goed in. Daarnaast is de smaak goed. Andere merken die ik heb geprobeerd waren of te zoet of heel poederig van smaak. Deze is precies goed. De snelle levering is perfect.

Mooie producten

Heb collageen gold besteld om te gebruiken voor herstel van mijn lopersknie. Nu eenmaal gebruikt dus nog geen idee hoe het zich de komende weken ontwikkelt.maat ik ga uit van een positief resultaat.

Gewoon weer goed

Snelle bezorging en in een mooi klein doosje. De producten zijn goed. Dopingvrij.

Top producten.

Gemakkelijk en een snelle levering. Maar mss eens nadenken over navulverpakking ipv telkens die grote potten van bv recovery gold. Het is maar een ideetje om de afval zo min mogelijk te houden.

Kwaliteit en service in één pakket

Ik heb recent mijn bestelling van Virtuoos ontvangen en ik ben positief verrast door de algehele ervaring! Het bestelproces verliep soepel en intuïtief. De website is overzichtelijk en biedt duidelijke informatie over de producten, inclusief ingrediënten en aanbevolen gebruik. Dit maakte het voor mij gemakkelijk om de juiste keuze te maken. De levering was snel, en de producten waren netjes verpakt. Ik raad Virtuoos zeker aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige voedingssupplementen.

Perfect op tijd geleverd. Producten werken goed.

Super, goede verpakking en snelle bezorging

Vertrouwd als altijd

Fijne producten en altijd snel en netjes geleverd! Leuk dat je soms een extra product krijgt bij een bepaalde bestelwaarde.

Correct een onduidelijkheid opgelost

Top kwaliteit - goede producten, snel geleverd

Betrouwbare kwaliteitsproducten voor de geinteresseerde/fanatieke sporters.

probleemloos bestellen en leveren

mis alleen een uitgebreidere omschrijving, bivoorbeeld of je de smullen kan openbreken en de inhoud tot je nemen

Snelle correcte levering maar.......

een paar dagen later krijg je weer een mail van VIRTUOOS met de mededeling -> Gratis multivitamine bij besteding vanaf 50 euro ! dit gebeurd mij teveel............ Vind het ook niet goed voor de klantenbinding!

Goed overzicht op de site en snelle levering.

snel en goede kwalitieit

Product snel geleverd, netjes verpakt en product voldoet aan de verwachtingen

Altijd topkwaliteit

Tevreden van de producten. Sporten op een hoger niveau is enorm moeilijk zonder de juiste voeding en bijbehorende supplementen. Zeer blij dat ik ze ooit heb ontdekt!

Gemakkelijk en snel

Top producten

Jammer dat de pillen ZO GROOT zijn daarom moeilijk te slikken!!

Geen fijne ervaring

Snel, gemakkelijk kortweg top

Heel duidelijke site met goede uitleg van de producten en hun ingrediënten. gecombineerd met top producten wat moet je meer hebben.

TOP producten van een TOP leverancier.

Ik ben zeer tevreden over Virtuoos. Bestellingen worden zeer snel en correct geleverd. Maar dat niet alleen. Mij spreekt, in tegenstelling tot andere merken, de transparantie over de herkomst van de grondstoffen en het productieproces erg aan. Van élk supplement is een uitgebreide factsheet te downloaden. De producten die ik gebruik zijn van hoge kwaliteit en bevallen me prima. Dit alles geeft mij voldoende vertrouwen om klant bij Virtuoos te blijven. Één minpuntje. Wat je ook besteld; in alle gevallen betaal je verzendkosten! Dat kan beter volgens mij.

Top producten

Een zeer vlotte afhandeling van de bestelling!!!!

Skrynmakker 11

8447 GH Heerenveen