Great supplaments, fast delivery. Everything was perfect
Hello Stavros, Thank you for this compliment!
Tevreden over de online toelichtingen in begrijpbare taal over de producten. Bestelling en levering (producten degelijk verpakt) is vlot verlopen.
Hallo Raf, Fijn dat je zo positief bent over de website en afhandeling van de order!
Ze weten waar ze het over hebben. Vakkundig en een heel goed serviceteam. Al jaren klant!
Hallo Esther, Bedankt voor dit mooie compliment!
Prettige afhandeling van bestelling
Hallo Joseph, Bedankt voor deze review Goed te horen dat je tevreden bent over de afhandeling van jouw bestelling!
Erg goede producten en spoedige verzending
Hallo Thom, Bedankt voor deze positieve beoordeling!
Het bestellen was makkelijk. Uitleg van de supplementen heel duidelijk. En de levering zeer snel.
Hallo Calvin, Fijn te horen dat je zo'n positieve webshopervaring hebt gehad. Een compliment is altijd fijn!
Ik heb het goed ontvangen & de communicatie was duidelijk. Alleen kreeg ik een wisselende bezorgtijd en was het aan de late kant. Dankjewel!
Hallo Tijn, Fijn dat je blij bent met het pakket, jammer dat PostNL niet op het juiste moment heeft geleverd. Ondanks dat wij daar weinig invloed op hebben toch onze excuses!
Fijn dat er voedingssuplementen zijn zonder B6 en laaggedoseerd zodat het echt een aanvulling is op mijn voedingspatroon als sporter. De mogelijkheid voor persoonlijk advisgesprekken spreekt mij ook erg aan. Heb daar alleen nog geen ervaring mee.
Hallo Chris, We hebben er voor gekozen om de B6 niet in onze multivitamines te doen. Vitamine B6 krijgt iedereen bij een normaal eetpatroon in voldoende mate binnen. Extra suppletie is dan ook onnodig en kan soms zelfs vervelende bijverschijnselen geven. Te hoge waarden aan vitamine B6 in het bloed kunnen namelijk leiden tot tinteling in handen en voeten en pijnlijke tanden, voetzolen en zenuwscheuten. Virtuoos heeft daarom op verzoek van de sportwereld besloten om Multi Health Support Gold te optimalieren naar een B6-lose variant. Voor zover wij weten is dit NZVT gekeurde supplement momenteel de enige multivitamine die zonder vitamine B6 wordt geleverd. We vinden advies erg belangrijk! Aan de hand van een adviesgesprek kunnen we nog beter aan de hand van jouw leefpatroon een goed en gedegen advies geven.
fijn dat de supplementen dopingvrij zijn. helaas niet de lekkerste die er zijn maar dat is minder belangrijk. ze zijn goed en doen hun werk.
Hallo Klaas Goed te horen dat je de werking van onze supplementen goed kunt merken. Dopingvrij; Al onze batches voldoen standaard aan de normen van NZVT en zijn getest op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. Behalve topkwaliteit zijn onze supplementen veilig en betrouwbaar.
Perfect , makkelijke bestelling en snelle levering
Hallo A, Bedankt voor jouw beoordeling! Goed om te lezen dat jij het bestelproces in onze webshop makkelijk vindt. We sturen bestellingen op werkdagen binnen 24 uur naar het opgegeven adres, Normaliter heb je binnen 48 uur jouw bestelling in huis.
Alles was perfect uitgelegd op de verpakking en ook heel nuttig om te gebruiken. Het was perfect, merci!
Hallo Babette, "Alles is geweldig!" - Dank je voor deze review. We proberen zo duidelijk mogelijk te zijn in onze informatie, fijn om te lezen dat dat gewaardeerd wordt!
Gemakkelijk en een snelle levering
Hallo Benny, Bedankt voor de positieve review!
Jullie uitleg over het product is heel helder en onderbouwd. Ik ben nog in afwachting op een persoonlijk contact ( advies) Bestellen en leveren super. Groetjes Koos nijland
Hallo Jj, Goed te horen jij een persoonlijk adviesgesprek met onze performance nutritionist hebt aangevraagd. Voeding en suppletie advies is pas nuttig als het aansluit bij jouw persoonlijke situatie, jouw voeding, training, levensstijl en persoonlijke doelen zijn hierin erg belangrijk.
Kwaliteit uitstekend, overzichtelijke informatie op de site met daarbij een snelle levering maakt Virtuoos uniek.
Hallo Thom, Heel fijn om te lezen dat jij Virtuoos uniek vindt! We doen ons best, zo'n compliment wordt dan zeker gewaardeerd!
Ik voel me er goed bij en al jaren.
Hallo Evert, Fijn om te horen dat jij (als trouwe klant) zo tevreden bent met onze producten!
Goed en snel geleverd
Hallo Walter Bedankt voor jouw beoordeling. We versturen bestellingen op werkdagen binnen 24 uur, dit betekent normaliter dat jouw bestelling binnen 48 uur geleverd wordt.
Goede ervaring.
Hallo Gerard, Bedankt voor jouw positieve review!
Ik heb een herstelshake aardbei gekocht. Die smaakt erg goed! Daarnaast heb ik magnesium tabletten. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Hallo Adriaan, Allereerst bedankt voor jouw review! Kwaliteit is één van de drie kernwaarden van onze organisatie en waar het productontwikkeling betreft is kwaliteit dan ook leidend ten opzichte van prijs. Ons inziens is het bestaansrecht van een voedingssupplement direct gerelateerd aan de werkzaamheid er van. Ook worden Virtuoos voedingssupplementen geproduceerd in een high-end productieomgeving (GMP) en laten wij al onze batches standaard keuren door de NZVT (Nederlandse dopingautoriteit). Dit betekent automatisch een relatief duurder maar wel effectief, zuiver en veilig eindproduct.
Snelle levering , goede resultaten en goede producten!!
Hallo Christel, Bedankt voor deze positieve woorden!
Ik gebruik sinds kort de producten van virtuoos. Omdat het pure producten zijn zonder belastende toevoegingen. Ik merk al verschil in spieropbouw en uithoudingsvermogen. Een aanrader voor sporters op wat voor manier ook.
Hallo Evaliena, Bedankt voor deze review, fijn dat je de kwaliteit van onze supplementen kunt waarderen. Kwaliteit staat bij Virtuoos altijd voorop. Dit betekent dat wij enkel ingrediënten gebruiken die voldoende wetenschappelijk onderbouwd zijn. De recepturen van onze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken met de focus op innovatieve extracten en branded ingredients. Uitgangpunt hierbij blijft altijd hoogwaardigheid en toegevoegde waarde voor het product.
Via de revalidatiecentrum in contact gekomen met Virtuoos om producten te bestelen. Account aanmaken ging makkelijk , overzichtelijk product op te zoeken en de afhandeling was goed en je word netjes op de hoogte gehouden per mail.
Hallo Mark, Bedankt voor deze beoordeling! Altijd fijn om te horen dat je ons orderproces positief ervaren hebt!
Service & levering is snel. Goed product.
Hallo Cynthia, Bedankt voor jouw positieve review!
Aangezien ik nog maar 1 keer als buiten de grens van Nederland wonende geen enkel negatief oordeel kan opmerken is deze ervaring van Virtuoos zeer positief.
Hallo Albert, Bedankt voor jouw beoordeling. We hebben even contact gehad over de zending naar het buitenland, goed om te horen dat alles naar wens is gegaan.
Snelle levering.
Hallo Arthur, Bedankt voor jouw beoordeling!
Snelle levering ook
Hallo Jan, Bedankt voor deze beoordeling! Het is altijd fijn om zulke positieve berichten te lezen
Skrynmakker 11
8447 GH Heerenveen