Amazing Experience

Great supplaments, fast delivery. Everything was perfect

Duidelijk en correct!

Tevreden over de online toelichtingen in begrijpbare taal over de producten. Bestelling en levering (producten degelijk verpakt) is vlot verlopen.

Professioneel

Ze weten waar ze het over hebben. Vakkundig en een heel goed serviceteam. Al jaren klant!

Prettige afhandeling van bestelling

Prettige afhandeling van bestelling

erg prettig

Erg goede producten en spoedige verzending

Het bestellen was makkelijk. Uitleg van de supplementen heel duidelijk. En de levering zeer snel.

Mooi pakketje, blij mee

Ik heb het goed ontvangen & de communicatie was duidelijk. Alleen kreeg ik een wisselende bezorgtijd en was het aan de late kant. Dankjewel!

Snelle levering, topproduct!

Fijn dat er voedingssuplementen zijn zonder B6 en laaggedoseerd zodat het echt een aanvulling is op mijn voedingspatroon als sporter. De mogelijkheid voor persoonlijk advisgesprekken spreekt mij ook erg aan. Heb daar alleen nog geen ervaring mee.

goeie supplementen, prima levering.

fijn dat de supplementen dopingvrij zijn. helaas niet de lekkerste die er zijn maar dat is minder belangrijk. ze zijn goed en doen hun werk.

Perfect , makkelijke bestelling en snelle levering

Perfect , makkelijke bestelling en snelle levering

Alles is geweldig

Alles was perfect uitgelegd op de verpakking en ook heel nuttig om te gebruiken. Het was perfect, merci!

Toppie

Gemakkelijk en een snelle levering

Fijne ervaring

Jullie uitleg over het product is heel helder en onderbouwd. Ik ben nog in afwachting op een persoonlijk contact ( advies) Bestellen en leveren super. Groetjes Koos nijland

Kwaliteit met snelle levering.

Kwaliteit uitstekend, overzichtelijke informatie op de site met daarbij een snelle levering maakt Virtuoos uniek.

Jaren tevreden

Ik voel me er goed bij en al jaren.

Gewoon goed

Goed en snel geleverd

Duidelijk site en snelle bezorging. Prima product

Goede ervaring.

Erg goede kwaliteit, maar wel prijzig...

Ik heb een herstelshake aardbei gekocht. Die smaakt erg goed! Daarnaast heb ik magnesium tabletten. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Heel goed product

Snelle levering , goede resultaten en goede producten!!

Topproducten

Ik gebruik sinds kort de producten van virtuoos. Omdat het pure producten zijn zonder belastende toevoegingen. Ik merk al verschil in spieropbouw en uithoudingsvermogen. Een aanrader voor sporters op wat voor manier ook.

Via de revalidatiecentrum in contact gekomen met Virtuoos om producten te bestelen. Account aanmaken ging makkelijk , overzichtelijk product op te zoeken en de afhandeling was goed en je word netjes op de hoogte gehouden per mail.

Snel levering

Service & levering is snel. Goed product.

Vriendelijk, behulpzaam, Professioneel advies, snelle levering.

Aangezien ik nog maar 1 keer als buiten de grens van Nederland wonende geen enkel negatief oordeel kan opmerken is deze ervaring van Virtuoos zeer positief.

Tevreden

Snelle levering.