Prima, fijn om er een mixbeker bij te ontvangen!
Hallo Anton, Bedankt voor deze customer review. Een shakebeker is wel zo handig bij jouw shake!! We laten met het oog op het milieu onze klanten kiezen om (indien nodig) een shakebeker bij de eiwit shake bezorgd te krijgen. Het liefst zien wij natuurlijk dat deze zo lang mogelijk gebruikt kan worden en daarna gerecycled wordt. De Virtuoos shaker kun je met een gerust hart in de vaatwasser stoppen (niet te hoge temperatuur). Ook met de hand is hij in een mum van tijd schoon (eenvoudig af te spoelen onder kraan).
Gaat zomaar door.
Hallo Randolph, Bedankt voor je positieve feedback. We doen er alles aan om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Succes met de bestelling!
Super snel binnen
Hallo Lin, De bestellingen worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd. Fijn dat je het kunt waarderen. Bedankt voor jouw review!
Bestelling gaat heel vlot. Ook een hele duidelijke site, waar je genoeg extra informatie vind.
Hallo Darline, Goed te horen dat jij onze site en onze verzending fantastisch vindt. Bedankt voor het compliment!
Hallo Eeke Bedankt voor deze beoordeling!
De klantenservice reageerde snel en duidelijk op mijn vraag. Ook nog een check naderhand of alles was gelukt. Producten werden snel geleverd en het is goede kwaliteit.
Hallo Yvette, Bedankt voor jouw positieve terugkoppeling! Indien er vragen zijn kunnen mensen altijd de chat-functie op onze website raadplegen. We proberen zo snel mogelijk te reageren op vragen. Fijn om te horen dat onze klantenservice jou goed heeft geholpen.
Het zijn goede suplementen
Hoi Michiel, Altijd leuk om dit soort reacties te krijgen. Fijn dat je tevreden bent over de producten en service van Virtuoos
Correcte levering en prima producten die een werkzame aanvulling zijn.
Hallo Gerard, Bedankt voor jouw positieve feedback! Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding maar wel een aanvulling.
Bestel jaren en ben heel tevreden…..
Hallo Evert, Bedankt voor je review en vertrouwen in ons!
Zeker een aanrader vandaag besteld morgen in huis
Hallo Jurgen Bedankt voor je positieve review. We proberen de producten zo spoedig mogelijk te verzenden. Goed te zien dat het gewaardeerd wordt!
Via de chat goed advies. Dat ook opgevolgd. Gelijk besteld. Wel bijzonder: het doosje gelletjes kon wel 6 x in de doos waarin het werd bezorgd. Dat zou toch anders moeten kunnen.
Hallo Kees, Blij dat wij de verwachtingen konden waarmaken. Het doosje met gelletjes is helaas groter dan onze verpakkingen normaliter zijn. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om in een grotere doos te versturen. Goed dat je via de chat hebt gesproken met onze adviseur Daan. Dit raden wij iedereen aan zodra er vragen en/ of onduidelijkheden zijn over suppletie gebruik. Veel succes!
Goed bedrijf. Goede kwaliteit van producten.
Hallo Gerard, Mooi om te horen dat je zo positief bent over Virtuoos. Bedankt
Slik al jaren de ijzer complex. Mega fijne producten als topsporter. Mijn sportdietiste is ook fan.
Hallo Merel Bedankt voor je feedback! Mooi om te horen dat jij en jouw sportdietiste onze producten kunnen waarderen! Veel succes!
Reeds geleverd een dag na de bestelling.
Bedankt Nicky We versturen alle bestellingen die voor 13.00 uur op werkdagen besteld zijn dezelfde dag nog. Dit betekent dat je pakket binnen 48 uur geleverd wordt. Fijn dat je hierover zo positief bent!
Hallo Arne Kort maar krachtig... Bedankt!
Goed. Helaas de bezorging duurde wat langer, maar verder zeer tevreden .
Hallo Marianne, Goed te horen dat je zeer tevreden bent. Qua bezorging; Wij verzenden elke werkdag de bestellingen tot 13.00 uur, deze worden de volgende dag geleverd. Jouw bestelling was vrijdagavond bij ons binnen, deze wordt dan maandagmiddag naar het gewenste adres verstuurd. Helaas zit er dan een compleet weekend tussen bestelling en verzending.
Heel makkelijk op gerichte producten aan te kopen met duidelijke informatie!
Hallo Nico Bedankt voor jouw positieve woorden. Fijn om te horen dat jij onze website duidelijk en informatief vindt.
De smaak van het product is lekker, het is een vanille smaak. Geen chemisch smaakje maar ik vind het echt lekker.
Hoi Lilian, Bedankt voor je positieve beoordeling, fijn om te horen dat je onze Whey lekker vindt
Super snelle levering top en goede supplementen uiteraard
Hallo Gerwin, Bedankt voor deze positieve review. We verzenden op werkdagen binnen 24 uur, goed te horen dat dit gewaardeerd wordt!
Jammer dat het zo duur is, verder alleen maar positief.
Hallo Jacqueline Geweldig dat je zo positief bent over onze supplementen. Wat betreft de prijs; Uitgangspunt is dat wij alleen hoogwaardige producten willen ontwikkelen. Kwaliteit is één van de drie kernwaarden van onze organisatie en waar het productontwikkeling betreft is kwaliteit dan ook leidend ten opzichte van prijs. Ons inziens is het bestaansrecht van een voedingssupplement direct gerelateerd aan de werkzaamheid er van. Dit heeft als gevolg dat onze eindproducten dure, effectieve en exclusieve extracten bevatten wat resulteert in een relatief hogere consumentenprijs. Daarnaast worden Virtuoos voedingssupplementen geproduceerd in een high-end productieomgeving (GMP) en laten wij al onze batches standaard keuren door de NZVT (Nederlandse dopingautoriteit). Dit betekent automatisch een relatief duur maar wel effectief, zuiver en veilig eindproduct.
Mooie aanvulling om mijn doel dit jaar te bereiken en als je wilt een persoonlijk advies
Hallo Geert, Top dat de bestelde producten snel geleverd zijn. Voedingssupplementen zijn inderdaad een aanvulling; Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Voeding en suppletie advies is pas nuttig als het aansluit bij je persoonlijke situatie. Daarom adviseren wij jou graag op basis van jouw vragen en persoonlijke situatie, waarbij onder andere je voeding, training, levensstijl en persoonlijke doelen belangrijk zijn. Mocht je nog vragen hebben omtrent jouw situatie: https://www.virtuoos.com/persoonlijk-advies/
Very good products and delivery method
Hello Alan, Thank you for this review about our products and our delivery. We do ship to most of the European countries and the United States. Good to hear that everyting works smoothly.
Fijne shop, goede producten. Beste tot nu toe!
Hallo Daniel Bedankt dat je zo lovend bent over de webshop en producten van Virtuoos! Succes met het bereiken van jouw doelen!
aangenaam en makkelijk
Hallo Bruno We zijn blij om te horen dat je het bestelproces aangenaam en makkelijk hebt ervaren.
Hallo Tom, Bedankt voor je korte maar krachtige beoordeling!
Skrynmakker 11
8447 GH Heerenveen