Goede service en snelle levering

Mijn bestelling worden altijd snel en goed afgeleverd. Service altijd top! Mocht je vragen gebeente over producten dan wordt je vriendelijk geholpen via de chat

Fijn dat er geen beker en schuim meer wordt meegestuurd

Misschien mogelijk de plastic bussen te hergebruiken?

Aanrader

Overzichtlijke en makkelijk te doorlopen website. Alle producten duidelijk omschreven per doelgroep. Vandaag besteld morgen in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Fijn contact

Na een telefonisch contact zijn de supplementen snel geleverd. De supplementen zijn fijn in gebruik.

Great vegan protein

Great vegan protein, taste good, doesn’t stick or clunk in shaker, next day delivery.

fantastische producten!

Perfecte service!

Verzekerd van hoge kwaliteit!

Ik heb veel verschillende merken supplementen gebruikt waar ik soms gekke bijverschijnselen kreeg. Zweten tijdens slaap en vieze nasmaak. Gebruik vitamine D3, magnesium, beta alenine en omega 3. Sinds ik deze producten gebruik heb geen bijverschijnselen. Zeker een aanrader!

Kwaliteit. Lekker. Sportief geprijsd

Top product. Niet voor niets ook supplier voor toptalent, top atleten waaronder Olympiërs

Goede omschrijving over het product op de site. Gemakkelijk bestellen Snel geleverd

Maatwerk

Mijn bestelling is correct en zorgvuldig opgepakt. Snelle service. Goed bereikbaar via mail en chat functie. Daarnaast staat mijn open voor tips wat ten goede van de ontwikkeling en duurzaamheid staat.

Super producten en goede service

Snelle service en goede kwaliteit van producten. Duidelijk adviezen over juist gebruik.

Prima hersteldrank

Gemakkelijk in gebruik, met vanille smaak. Je verneemt het snel, en is licht verteerbaar

goed en snel

producten zijn goed. bestelling en afhandeling bij virtuoos gaat makkelijk en snel. Levering van producten is snel. Zeer tevreden!

Perfect !

Zeer gemakkelijk om te bestellen en snelle levering .

perfect

Alles heel snel verstuurd en ontvangen, tabletten helpen mij hel goed om gezond te blijven.

Soms gaat er iets mis, maar ze lossen het op!

Er was even wat vertraging met de levering maar gelukkig blijven ze goed communiceren en wordt alles uiteindelijk opgelost!

Duidelijke omschrijving en goede kwaliteit van het product en snelgeleverd

Prima! Maaaar….

Het zou fijn zijn als je vanuit je oude bestelling direct weer kan bestellen en niet eerst terug hoeft naar het product hoeft te gaan om te bestellen. Dan kan je snel je standaard producten weer bestellen.

Eenvoudige website, duidelijk uitleg en snelle levering

Bij Virtuoos hebben ze een overzichtelijke en makkelijke website waarbij een duidelijke uitleg over alle producten. Dank jullie wel voor snelle levering van mijn supplementen.

Verliep heel vlot.

nieuw leren kennen door trainer

Nieuwe producten leren kennen door trainer. Vlug geleverd en we merken al verschil. We gaan dus blijven bestellen

Mooie verbetering

Geen standaard beker meer en geen onnodig vulmateriaal in de doos. Zou eigenlijk mooi zijn als plastic bussen gerecycled kunnen worden

Skrynmakker 11

8447 GH Heerenveen