Super snelle levering top en goede supplementen uiteraard
Hallo Gerwin, Bedankt voor deze positieve review. We verzenden op werkdagen binnen 24 uur, goed te horen dat dit gewaardeerd wordt!
Jammer dat het zo duur is, verder alleen maar positief.
Hallo Jacqueline Geweldig dat je zo positief bent over onze supplementen. Wat betreft de prijs; Uitgangspunt is dat wij alleen hoogwaardige producten willen ontwikkelen. Kwaliteit is één van de drie kernwaarden van onze organisatie en waar het productontwikkeling betreft is kwaliteit dan ook leidend ten opzichte van prijs. Ons inziens is het bestaansrecht van een voedingssupplement direct gerelateerd aan de werkzaamheid er van. Dit heeft als gevolg dat onze eindproducten dure, effectieve en exclusieve extracten bevatten wat resulteert in een relatief hogere consumentenprijs. Daarnaast worden Virtuoos voedingssupplementen geproduceerd in een high-end productieomgeving (GMP) en laten wij al onze batches standaard keuren door de NZVT (Nederlandse dopingautoriteit). Dit betekent automatisch een relatief duur maar wel effectief, zuiver en veilig eindproduct.
Mooie aanvulling om mijn doel dit jaar te bereiken en als je wilt een persoonlijk advies
Hallo Geert, Top dat de bestelde producten snel geleverd zijn. Voedingssupplementen zijn inderdaad een aanvulling; Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Voeding en suppletie advies is pas nuttig als het aansluit bij je persoonlijke situatie. Daarom adviseren wij jou graag op basis van jouw vragen en persoonlijke situatie, waarbij onder andere je voeding, training, levensstijl en persoonlijke doelen belangrijk zijn. Mocht je nog vragen hebben omtrent jouw situatie: https://www.virtuoos.com/persoonlijk-advies/
Very good products and delivery method
Hello Alan, Thank you for this review about our products and our delivery. We do ship to most of the European countries and the United States. Good to hear that everyting works smoothly.
Fijne shop, goede producten. Beste tot nu toe!
Hallo Daniel Bedankt dat je zo lovend bent over de webshop en producten van Virtuoos! Succes met het bereiken van jouw doelen!
aangenaam en makkelijk
Hallo Bruno We zijn blij om te horen dat je het bestelproces aangenaam en makkelijk hebt ervaren.
Hallo Tom, Bedankt voor je korte maar krachtige beoordeling!
Mijn bestelling worden altijd snel en goed afgeleverd. Service altijd top! Mocht je vragen gebeente over producten dan wordt je vriendelijk geholpen via de chat
Hallo Katja Wat fijn dat jij onze service waardeert. Indien er vragen zijn is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Je kunt vragen stellen via de chat op onze website of een adviesgesprek inplannen via https://www.virtuoos.com/persoonlijk-advies/ We wensen je veel succes!
Misschien mogelijk de plastic bussen te hergebruiken?
Hallo Maarten, Goed om te zien dat jij een stuk positiever bent geworden over Virtuoos. We waren het eens met je eerdere review over het verminderen van plastic bij een bestelling.. De week na jouw reactie hebben wij de website aangepast waardoor je nu kunt kiezen om een plastic shakebeker bij eiwitten toe te voegen. De recycling van de potten waarin wij onze poeders leveren zal een lastiger verhaal zijn, maar we nemen dit zeker mee in onze productontwikkeling.
Overzichtlijke en makkelijk te doorlopen website. Alle producten duidelijk omschreven per doelgroep. Vandaag besteld morgen in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hallo Gerrit, Bedankt voor deze positieve feedback! Fijn dat je eenvoudig de producten die jij zocht hebt kunnen bestellen. Indien je voor 13.00 uur besteld verzenden we inderdaad nog dezelfde dag de bestelling. Veel succes met het behalen van je doelen!
Na een telefonisch contact zijn de supplementen snel geleverd. De supplementen zijn fijn in gebruik.
Hallo Merel, Bedankt voor je positieve review over onze service en onze supplementen.
Great vegan protein, taste good, doesn’t stick or clunk in shaker, next day delivery.
Thank you for your positive review, always nice to hear that you like our Vegan Protein Blend Gold!
Perfecte service!
Goed te horen dat je onze service waardeert!
Ik heb veel verschillende merken supplementen gebruikt waar ik soms gekke bijverschijnselen kreeg. Zweten tijdens slaap en vieze nasmaak. Gebruik vitamine D3, magnesium, beta alenine en omega 3. Sinds ik deze producten gebruik heb geen bijverschijnselen. Zeker een aanrader!
Top product. Niet voor niets ook supplier voor toptalent, top atleten waaronder Olympiërs
Goede omschrijving over het product op de site. Gemakkelijk bestellen Snel geleverd
Mijn bestelling is correct en zorgvuldig opgepakt. Snelle service. Goed bereikbaar via mail en chat functie. Daarnaast staat mijn open voor tips wat ten goede van de ontwikkeling en duurzaamheid staat.
Snelle service en goede kwaliteit van producten. Duidelijk adviezen over juist gebruik.
Gemakkelijk in gebruik, met vanille smaak. Je verneemt het snel, en is licht verteerbaar
producten zijn goed. bestelling en afhandeling bij virtuoos gaat makkelijk en snel. Levering van producten is snel. Zeer tevreden!
Zeer gemakkelijk om te bestellen en snelle levering .
Alles heel snel verstuurd en ontvangen, tabletten helpen mij hel goed om gezond te blijven.
Er was even wat vertraging met de levering maar gelukkig blijven ze goed communiceren en wordt alles uiteindelijk opgelost!
Originele beoordeling
Haha grappig, nog steeds niets ontvangen dus kan geen review schrijven.
Duidelijke omschrijving en goede kwaliteit van het product en snelgeleverd
Het zou fijn zijn als je vanuit je oude bestelling direct weer kan bestellen en niet eerst terug hoeft naar het product hoeft te gaan om te bestellen. Dan kan je snel je standaard producten weer bestellen.
Hallo Sander, Allereerst bedankt voor je review! Om een eerdere bestelling opnieuw in je winkelwagen te plaatsen kun je inloggen op jouw account. Vervolgens ga je in het dashboard naar mijn bestellingen. Klik bij de bestelling die jij opnieuw wilt bestellen op "bekijken" . Zodra deze bestelling is geopend kun je klikken op de knop "opnieuw bestellen". Deze knop plaatst alle producten opnieuw in de winkelwagen. Mocht je nog andere vragen/ opmerkingen hebben, laat het ons weten. Wij staan voor je klaar! Met sportieve groet, Team Virtuoos www.virtuoos.com
Skrynmakker 11
8447 GH Heerenveen