Degelijke producten en snelle levering

Ben al sinds de pionierfase klant bij Virtuoos. Ze maken degelijke producten van topkwaliteit en bieden uitvoerige informatie over de ingrediënten en de werking van de supplementen. Snelle levering. Mooie verpakking (per stuk).

Goede service en goede producten

Producten zijn van kwaliteit, het werkt ook echt allemaal. Service is goed,, bij vragen altijd direct antwoord. Kortom een professioneel bedrijf met een uitstekende klantenservice

Prima snelle levering

Doordat ik wist welke tabletten ik moest hebben kon ik heel snel een bestelling plaatsen die ook snel geleverd werden.

Misverstand

Omdat mijn multivitamines bijna op waren de site van Virtuoos bezocht om nieuwe te bestellen. Bleek dat multi' s gratis meegezonden werden bij een bestelling van 75 euro of meer. Mijn lucky day......nog wat extra artikelen besteld die ik normaliter wel gebruik maar nog niet nodig had. Bij het ontvangen van de bestelling bleek alles aanwezig behalve.........de multivitamine. Navraag bij Virtuoos leerde dat ik deze dat ik deze zelf toe had moeten voegen aan mijn winkelmand waar ik in de veronderstelling was dat deze gewoon meegestuurd zouden worden. Wat mij betreft mag dat dus iets duidelijker. Virtuoos heeft beloofd ze met de volgende bestelling mee te sturen dus voor nu even aan de Davitamon.

Al jaren prima voor mij.

Altijd makkelijk en snel bestellen en leveren.

Heel tevreden over het product en een snelle levering

Heel tevreden van dit product

Zoals altijd goede service en top producten. Blije Virtuoos klant!

Snelle leveringen

Overzichtelijk website

Super product, snel geleverd

Super product, snel geleverd

Snel en duidelijke begeleiding naar de juiste producten.

De kwaliteit dat bij een goed product hoort.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijke en overzichtelijke site. Besteld in een paar tellen. En snel geleverd Prima

Bestelling op tijd ontvangen, top.

Goede ervaring met Virtuoos

Aantal keer Whey Recovery Gold besteld. Fijn product en werkt goed voor mij als herstelshake na het hardlopen. Aan de smaak moest ik even wennen, maar dat is gelukt! ;)

Goede begeleiding maar mis eventuele bijwerkingen

Online kreeg ik hele goede begeleiding in de keuze van de juiste supplementen. Al mijn vragen werden goed beantwoord. Het enige gemis is een overzicht van eventuele bijwerkingen bij de inname van de supplementen. Bijvoorbeeld bij de inname van ijzer wordt wel geadviseerd dit niet in combinatie met koffie, thee of zuivel te gebruiken in verband met de vermindering van de werking ervan. Maar er is niets te vinden over bijvoorbeeld gevolgen voor je spijsvertering, hoe lang dergelijke bijwerkingen meestal aanhouden of wat je eraan zou kunnen doen om ze te verminderen.

Perfect!

Fijne supplementen test , over de producten heb ik nog geen mening , ben pas begonnen.

goede communicatie, prima producten

je wordt op de hoogte gehouden indien een product tijdelijk niet op voorraad is. De verwachte levertijd wordt waargemaakt.

Ik heb multi gold zonder B6 Ik voel mij prima na een gastric baypass

Goed optijd geleverd en suplementen lijken te doen wat ze moeten doen

uitstekende service

na een verkeerde levering, snel contact gehad en uiteindelijk een dag later de juiste levering gekregen. hetgeen verkeerd geleverd was mocht ik houden. verder gebruik ik nu al een tijdje virtuoos producten en deze bevallen mij goed.

Top producten

Snel geleverd en goeie. Resultaten

Vlot maar niet de smakelijkste

De producten werden perfect geleverd. Enkele zaken besteld, de smaak vind ik veel chemischer als bij andere producten. De vanille whey krijg ik enkel binnen in combinatie met wat fruit of chocolade en ik ben niet de moeilijkste als het op supplementen aankomt.

Goeie service, goed product

Snel geleverd.. product geeft goed resultaat!

Alles werd duidelijk via de mail gecommuniceerd, bestelling was keurig op tijd

Alles goed geregeld en de smaak is ook prima van de producten

nog steeds geen artikel ontvangen

ik heb nog steeds geen artikel ontvangen en is ook nog steeds niet ontvangen door post nl

Levering duurt veel te lang

Virtuoos rekent hoge verzendkosten maar de levering duurt veel te lang, lever datum blijft altijd naar achter schuiven, helaas geen pijl op te trekken met als gevolg dat je zonder komt zitten.

Skrynmakker 11

8447 GH Heerenveen