Heldere communicatie goede producten

Kwaliteit vind ik erg belangrijk en dat biedt Virtuoos.com. Daarnaast is het fijn dat je kan aangeven waar je behoeftes liggen zodat er een aangepast advies voor je kan worden gemaakt. Dat maakt de keuze in voedingssupplementen een stuk makkelijker.

Zeer nette bestel afwerking

Je wordt constant op de hoogte gehouden! Helemaal Top!

Goeie producten

Als topsporter heb je veilige supplementen nodig. Daar ben je bij Vituoos zeker van

Uitstekende service en producten

Uitstekende service en producten

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Leveringen prima, snel

Het product Virtuoos, ik begin steeds meer moeite te krijgen met de vele momenten dat ik de Virtuoos producten moet nemen. Ook de hoeveelheid "pillen" die je moet nemen. Af en toe vraag ik mij af waarom zoveel pillen ....... kan dat niet anders. Ik gebruik de multivitamine (zonder Vit A waarom? - geen Vit B6 waarom?) Magnesium, Krill Omega - 3, VitD3 3000IU, Vit C 1000 Gold, Zink Gold, IJzer Gold. Waarom niet van alle supplementen maar 1 pil i.p.v. 3 of 2 per dag. Groet

Uitzonderlijk goed!

Ik bestelde, in voorbereiding op de race, mijn sportvoeding bij Virtuoos. Nadat ik de bestelling keurig op tijd ontving, bleek er bij het pakken iets mis te zijn gegaan. Daan van de klantenservice hielp me vervolgens via de chat en zorgde dat ik alsnog mijn sportvoeding ontving. De vriendelijkheid, het meedenken en de snelle oplossing zijn oprecht lovenswaardig!

Snelle levering volgens afspraak.

Ruim assortiment en duidelijke toelichting diverse artikelen.

Vertrouwd product met merkbaar verschil

Fijne producten die bij intensieve lifestyle een merkbaar verschil geven

Supplementen zijn echt top en recovery shake , ook fijn qua smaak!

Super producten wat past bij mijn duathlon programma

Top producten en snelle levering!

Very easy to order, informative website and efficient service

First class products with a varied selection.

deze producten zijn een verademing in de wereld van voedingssupllemten

een zeer aangename kennismaking met producten die ook doen wat er op de gebruiksaanwijzing te lezen staat. een zeer goede service naar leveringen toe. heldere uitleg over wat elk product dat ontwikkeld is precies doet.

Uitstekende producten en goede service.

Ben goed geadviseerd en producten netjes ontvangen

Ben goed geadviseerd met wat voor mij het beste is om mijn prestaties te verbeteren. 2 dagen na het bestellen netjes de producten ontvangen met een gratis bidon. Ik heb heel veel zin om komende week aan de slag te gaan met de voeding!

Persoonsgericht, snel en praktisch

Fantastische service, snel contact mee te krijgen als er vragen zijn. Persoonsgericht en snelle service.

Prima, levertijd beetje lang

Levertijd een beetje lang, maar dat was ook vooraf aangekondigd vanwege vakantie. Verder goede service en goede levering

Gemakkelijk en snel

Het kan beter

De communicatie verloopt niet altijd even professioneel. Sneller reageren is erg gewenst. Dat kan echt beter. Producten zijn overigens prima.

Top !

Mijn man heeft al prima ervaringen met de supplementen ter ondersteuning voor het trainen voor de marathon. Ik heb zelf nu long covid en ben bezig mijn spieren te versterken en conditie op te bouwen. Heel fijn en professioneel consult gehad met de voedingsspecialist en ik gebruik de aanbevolen supplementen nu 3 dagen. Ik voel nu al een beter herstel van de spieren na inspanning. Top !

Altijd netjes en goed

Wat ik bestel wordt altijd snel en netjes geleverd.

Goede, zuivere en betrouwbare kwaliteit

De geproduceerde voedingssupplementen van Virtuoos hebben een duidelijke, topsportvriendelijke, ingrediëntendeclaratie. Hieronder staat bij mij hoog in het vaandel: de productie van supplementen, de geborgde lab analyses en de duidelijke communicatie naar de sportwereld en amateur.

Door mijn sportschool in aanraking gekomen met Virtuoos, en Telemachos gaat voor kwaliteit en ik ook…

Zuivere supplementen voor een betere prestatie

De supplementen van Virtuoos zijn zuiver en schoon. Als topsporter gebruik ik ze graag, het is NZVT gekeurd en dus hoef ik niet na te denken of het niet vervuild zou kunnen zijn met verboden stoffen. Een heel team aan wetenschappers en voedingskundigen zorgen ervoor dat de supplementen volgens de laatste inzichten zijn samengesteld. Zo heb je altijd het beste. Fijn!

Kwalitatief hoogwaardige producten voor een prima prijs

Erg tevreden met de supplementen van Virtuoos, gegarandeerd dopingvrij en voelbaar positief effect. Levering liet vanwege de zomervakantie iets langer op zich wachten dan gebruikelijk bij Virtuoos, maar dit werd netjes gecompenseerd met een 20% kortingsvoucher. Dat is nog eens klantenservice!

Skrynmakker 11

8447 GH Heerenveen