Zeer gedetailleerde uitleg en aanbevelingen bij de afzonderlijke supplementen. Ook de service is top! Goed op de hoogte gebracht van een nalevering. Alles netjes verpakt en zonder al te veel plastic. Ook de kwaliteit van de producten bevalt me erg.
ik zou virtuoos zeker aanbevelen aan mensen, het is veilig, goede producten, en je kan met een gerust moet topsport aanvatten.
De multivitaminen zijn super en neem ze icm met vitamine d voor de winter periode. Het positieve effect is duidelijk merkbaar!
De pillen werken hartstikke goed
Snelle levering, product ook helemaal top. 5 sterren.
Goed opgebouwde site met duidelijke omschrijvingen. Na ontvangst werkt deze ervaring door.
Producten zien er professioneel en verzorgd uit. Alles met zorg en aandacht. Gedeeltelijk in winkel gekocht en gedeeltelijk per website. Website is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Enigste punt...mijn dochter van 'net 15' - kunstschaatster , gebruikt nu op advies van sportarts en sport dietiste jullie producten, krijgt de capsule niet weg. Op geen enkele manier. Dus nu maken we de capsule kapot etc. etc., de inhoud gaat in de vla en zo wordt het ingenomen.
Snelle service. Hoge kwaliteit supplementen tov concurrentie.
Uitstekende service en snelle levering
Snelle levering is top en producten zijnn goede kwaliteit
Zie hierboven
De kwaliteit van de vitamines en supplementen is erg goed, ik heb vooral veel baat bij de Multi Health Support Gold en de Magnesium Gold.
Gaat snel en zoals beloofd.
Perfecte toevoeging op een uitgebalanceerd voeding en training patroon. Na enkele weken gebruik van de potten met daarin BCAA & L-Glutamine - B Alanine al bijzondere prestatie verhoging ondervonden. Bij een inspanning tot 5 minuten 10% meer Watts kunnen leveren.
Pluspunten
snelle levering, goede vitamines! en geen overdaad aan verpakkingsmateriaal bij levering!
Pluspunten
Pursue Personal Training
VerbeterpuntenPursue Personal Training
Pluspunten
Kwaliteit van de producten
VerbeterpuntenHet product BCAA Complex Gold is bijna niet te mengen met vloeistof. product blijft zelfs na gebruik in shake-beker bovenop de vloeistof drijven en vermengt niet. daarom lastig te consumeren en blijft grotendeels achter in glas of beker.
Pluspunten
Pluspunten
Nog maar 1 keertje besteld. Gekocht op aanraden van mijn sportdietiste
VerbeterpuntenMag wel ietsjes goedkoper
Skrynmakker 11