Snelle, accurate en nette service! Maar om 1 pakje nu in een te groot doosje te doen wat niet door de brievenbus kan, vind ik niet erg duurzaam. Dat lijkt me een verbeter puntje :)
Hi Marion, Bedankt voor jouw positieve woorden omtrent onze service! Als bedrijf zijn we volop in ontwikkeling en daarin nemen wij het duurzaamheidsaspect ook zeker mee. We danken je voor het meedenken en wensen je veel succes met het behalen van je doelen!
Ik gebruik sinds kort de multi health support gold en visolie omega-3 gold. Alles is snel en netjes geleverd en de communicatie hierover is duidelijk. Ook de nieuwsbrieven zijn informatief. Dit alles geeft veel vertrouwen in het merk. Het is nog te vroeg om iets te zeggen over de supplementen zelf, maar er is geen reden om aan te nemen dat dit niet prima zou zijn.
Hi Kim, Bedankt voor je positieve review! Zowel op onze website als in onze nieuwsbrieven doen wij ons uiterste best iedere sporter van interessante en duidelijke informatie te voorzien, zodat iedereen de producten vindt die aansluit bij zijn/haar behoefte! :) We zijn benieuwd naar jouw ervaring met onze producten na langere tijd!
Alles duidelijk aangegeven. Producten worden snel en goed afgeleverd. Prima service
Hi Paul, Fijn om te horen dat je onze website als duidelijk hebt ervaren. We versturen op werkdagen binnen 24 uur, meestal heb je de bestelling binnen 48 uur op het door jouw gewenste adres.
Super blij met mijn Virtuoos producten. Snelle levering. Top bedrijf en super vriendelijk personeel.
Hi Rose Marie, Bedankt voor deze positieve woorden! We zijn blij dat we jou kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw doelen.
Top producten en snelle levering
Hi Joris, Fijn om te horen dat je de Virtuoos bestelling snel & in goede orde hebt ontvangen.
Netjes en snel afgewerkt en geleverd
Hi Nicole, Bedankt voor jouw positieve review! We wensen je veel succes met het behalen van je doelen.
Correct, snelle levering met een persoonlijk briefje. Heel tevreden.
Hi Bert, We streven ernaar iedereen te voorzien van de juiste producten die aansluiten bij de persoonlijke behoefte, daar hoort ook een persoonlijke benadering bij. Wij zijn blij te horen dat dit gewaardeerd wordt!
Super producten , zeer goede kwaliteit. Korte levertijd! Al jaren bestel ik naar tevredenheid de producten die voor mij van toepassing zijn.
Hi HJ, Wij zijn blij om te horen dat wij jou al jaren kunnen ondersteunen met producten die aansluiten bij jouw persoonlijke behoefte!
Snel bezorging en producten werken erg goed
Hi Mark, Goed te horen dat wij jou naar tevredenheid kunnen ondersteunen bij het behalen van jouw doelen!
Levering zoals je mag verwachten. Overzichtelijke site met duidelijke informatie.
Hi Jeff, Fijn om te horen dat je via onze site duidelijke informatie hebt kunnen vinden. We streven ernaar om iedereen van voldoende en duidelijke informatie te voorzien zodat iedere sporter de juiste producten vindt die aansluiten bij de persoonlijke behoefte en doelen! We zijn benieuwd naar je ervaringen met onze producten na langere tijd.
Snelle bezorging, goede supplementen
Hi Jesper, Fijn om te horen dat de levering spoedig is verlopen en dat je tevreden bent over onze supplementen. We wensen je succes met het behalen van je doelen!
100%100 git
Thank you for the positive review! We wish you good luck with achieving your goals!
Snel geleverd. Product nog niet gebruikt.
Hi Els, Bedankt voor je positieve reactie omtrent de levering! We zijn ook benieuwd naar je ervaring met onze producten na langere tijd.
Ik had enkele vragen bij het product aanbod voor wielrenners. Ik kwam verrassend snel in gesprek met een echte adviseur zonder de rondslomp van met een AI chatbox te moeten praten. Daarnaast snelle levering en ongetwijfeld een kwalitatief product.
Hi Stijn, Fijn om te horen dat jouw gesprek met onze voedingsdeskundige Daan het gewenste resultaat heeft opgeleverd! Wij zijn erg benieuwd naar je ervaring met onze producten over een langere tijd. Succes!
Zeer tevreden over de supplementen en vegan protein. Hoge kwaliteit sportvoeding!
Hi Paula, Bedankt voor jouw positieve review! Wij wensen je heel veel succes met het behalen van je doelen.
Snelle levering. Geen rompslomp en een mooi product.
Hi Ralph, Fijn om te horen dat je de Virtuoos bestelling snel & in goede orde hebt ontvangen. Wij hopen dat de producten net zo goed bevallen als het bestelproces :-)
Makkelijke site goede uitleg over wat de producten doen . Goede test voor welke producten je kan gebruiken. Snelle levering.
Hi Sjef, Bedankt voor jouw positieve woorden. De Virtuoos supplementen test is een handige tool voor elk type sporter. De test geeft je inzicht in welke vitamines jouw gezondheid en fitheid het beste ondersteunen, maar ook welke supplementen jou kunnen helpen om het onderste uit de kan te halen en jouw beste prestatie neer te zetten. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar je ervaring met onze producten over een langere tijd.
Beloofde bezorging binnen 48 uur klopt dus niks van...
Hi Evelien, Na je reactie hebben wij direct actie ondernomen door een extra sample pakket naar je af te sturen. Uiteindelijk is alles op tijd aangekomen en kun jij gebruik maken van onze producten. We werken altijd samen met de klant om een passende oplossing te vinden en zijn blij dat dat ook in jouw geval is gelukt! :) We wensen je veel succes met het behalen van je doelen!
Erg blij met het supplement met plantaardige eiwitten! Na elke racefietsrit en/of fitnesstraining helpt het mij met spierherstel en -groei.
Hi Ivo, Bedankt voor het delen van jouw product ervaring. Fijn om te lezen dat onze producten goed aansluiten op jouw persoonlijke behoefte.
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen ivm de aanbiedingen. Ook al sta ik ingeschreven voor de nieuwsbrief én heb ik daar per mail contact over gehad, ik ontvang geen nieuwsbrief. Gelukkig stond de korting nu op de site zelf. Goed product maar er hangt wel een prijskaartje aan.
Hi Bente, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! Onze excuses voor het ongemak met de nieuwsbrief. We hebben je account inmiddels geüpdatet, dus vanaf nu ontvang jij onze nieuwsbrieven! Wat betreft de prijs: kwaliteit is één van de drie kernwaarden van onze organisatie en bij productontwikkeling is kwaliteit leidend boven prijs. De werkzaamheid van een voedingssupplement is essentieel. Virtuoos voedingssupplementen worden geproduceerd in een high-end productieomgeving (GMP) en al onze batches worden gekeurd door de NZVT (Nederlandse dopingautoriteit). Dit betekent een effectief, zuiver en veilig eindproduct. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!
Volgende dag al binnen, en bestelling plaatsen gaat zeer gemakkelijk. Ben ook zeer tevreden over de supplementen, omdat ik die kan bestellen zonder vit.B, die ik niet extra mag hebben. Dus super
Hi Truus, Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat we jou de supplementen kunnen bieden die aansluiten bij jouw persoonlijke behoefte!
Zeer goed product en zeer snelle levering
Hi Christel, Bedankt voor je beoordeling! Goed te horen dat wij jou naar tevredenheid kunnen ondersteunen op het gebied van prestatie en herstel.
Zeer vlotte bestelling, snelle betaling en levering.
Hi Stijn, We zijn blij te horen dat het bestelproces goed is bevallen! We versturen op werkdagen binnen 24 uur, meestal heb je de bestelling binnen 48 uur op het door jouw gewenste adres.
Top producten en het is gemakkelijk te bestellen.
Hi Benny, Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te horen dat je de Virtuoos bestelling snel & in goede orde hebt ontvangen. Wij wensen je veel succes met het behalen van je doelen!
Ik gebruik dit om het gewichtsverlies te ondersteunen.
Skrynmakker 11
8447 GH Heerenveen