Erg grote verpakking

Snelle, accurate en nette service! Maar om 1 pakje nu in een te groot doosje te doen wat niet door de brievenbus kan, vind ik niet erg duurzaam. Dat lijkt me een verbeter puntje :)

Snelle levering, goede communicatie

Ik gebruik sinds kort de multi health support gold en visolie omega-3 gold. Alles is snel en netjes geleverd en de communicatie hierover is duidelijk. Ook de nieuwsbrieven zijn informatief. Dit alles geeft veel vertrouwen in het merk. Het is nog te vroeg om iets te zeggen over de supplementen zelf, maar er is geen reden om aan te nemen dat dit niet prima zou zijn.

Uitstekende website

Alles duidelijk aangegeven. Producten worden snel en goed afgeleverd. Prima service

Super blij

Super blij met mijn Virtuoos producten. Snelle levering. Top bedrijf en super vriendelijk personeel.

Altijd goede service

Top producten en snelle levering

Goede en snelle levering

Netjes en snel afgewerkt en geleverd

Correct, snelle levering met een persoonlijk briefje. Heel tevreden.

Super producten

Super producten , zeer goede kwaliteit. Korte levertijd! Al jaren bestel ik naar tevredenheid de producten die voor mij van toepassing zijn.

Erg tevreden

Snel bezorging en producten werken erg goed

Snel en correct geleverd

Levering zoals je mag verwachten. Overzichtelijke site met duidelijke informatie.

Snelle bezorging, goede supplementen

Gut

100%100 git

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd. Product nog niet gebruikt.

Snel en duidelijk online advies over de producten

Ik had enkele vragen bij het product aanbod voor wielrenners. Ik kwam verrassend snel in gesprek met een echte adviseur zonder de rondslomp van met een AI chatbox te moeten praten. Daarnaast snelle levering en ongetwijfeld een kwalitatief product.

Zeer tevreden over de supplementen en vegan protein. Hoge kwaliteit sportvoeding!

Goede en duidelijke omschrijving van de producten.

Snelle levering. Geen rompslomp en een mooi product.

Goede betrouwbare producten

Makkelijke site goede uitleg over wat de producten doen . Goede test voor welke producten je kan gebruiken. Snelle levering.

Wacht al een week op mijn pakket...

Beloofde bezorging binnen 48 uur klopt dus niks van...

Goed product en eenvoudig te bestellen

Erg blij met het supplement met plantaardige eiwitten! Na elke racefietsrit en/of fitnesstraining helpt het mij met spierherstel en -groei.

Goede supplementen waar wel een pittig prijskaartje aan hangt.

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen ivm de aanbiedingen. Ook al sta ik ingeschreven voor de nieuwsbrief én heb ik daar per mail contact over gehad, ik ontvang geen nieuwsbrief. Gelukkig stond de korting nu op de site zelf. Goed product maar er hangt wel een prijskaartje aan.

Volgende dag al binnen, en bestelling plaatsen gaat zeer gemakkelijk. Ben ook zeer tevreden over de supplementen, omdat ik die kan bestellen zonder vit.B, die ik niet extra mag hebben. Dus super

Zeer goed product en zeer snelle levering

Zeer vlot

Zeer vlotte bestelling, snelle betaling en levering.

Gemakkelijk en snel

Top producten en het is gemakkelijk te bestellen.

Metabolism gold

Ik gebruik dit om het gewichtsverlies te ondersteunen.

Skrynmakker 11

8447 GH Heerenveen