Pluspunten
Snelle levering Goedeckwaliteit producten
VerbeterpuntenIk had aangegeven het pakket niet bij de buren te bezorgen, terwijl dat wel is gebeurd. Afgesproken tijd werd ook niet aangehouden. Daarom pakketdienst gemist. Mogelijkheid om pakket ergens anders op te halen was er niet Aangeven hoe combinatie van producten beste resultaat kan geven
Ik wacht op ondersteuning voor verkoop in onze winkel
Pluspunten
Snelle reactie via mail. Duidelijk dat supplement aanvulling is en niet voldoende
VerbeterpuntenLevertijd.. ik ben geen team.. begretp dat team op hoog niveau perse direct geholpen wilde worden.. waardoor mijn bestelling niet kwam en ook geen mail met uitleg. Dit vind ik heel schadelijk en niet terecht
Pluspunten
Verbeterpuntenmisschien een minder grote verpakking voor het versturen. Ik had maar een klein doosje.
Pluspunten
Ik was op zoek naar vitaminepreparaten zonder B6. Virtuoos was een zeer goede hulp en het heeft voor mij direct geholpen.
Te hoge verzendkosten
Pluspunten
Zeer tevreden over de doseringen en kwaliteit van de producten.
Pluspunten
- Persoonlijke benadering - Sportgedicht - NZVT-compliant
Pluspunten
Veel kennis in huis en geven je goede adviezen over de producten.
Ik heb overal een 10 ingevuld, omdat ik nog geen mening kan vormen na een eerste bestelling.
Pluspunten
Product ziet er bij ontvangst professioneel uit en de resultaten zijn op korte termijn voelbaar zonder de bekende bijeffecten (van whey en creatine).
VerbeterpuntenOverall look & feel mag/moet professioneler. Mij is verteld dat jullie Olympiers helpen bij hen prestaties. Dit gevoel van 'de top' komt niet terug in de online branding. (de producten daarentegen wel. Vriendelijke groet, Art Direct @lefhebbers.nl - Brand Design
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenIk vind de spullen nogal aan dure kant, maar ja de kwaliteit is prima.
Pluspunten
Daar kan ik nog niets over zeggen heb pas een keer besteld. Maar mijn eerste indruk is zeer goed.
Verbeterpuntengeen, weet nog te weinig om te oordelen.
Pluspunten
Snelle levering en heldere in nonsens visie over het product
VerbeterpuntenKleinere capsules. Of rond (net als bij advil)
geen op dit moment, daarvoor heb ik nog te weinig ervaring met het bedrijf.
Pluspunten
Alls is duidelijk, vertrouwbaar
VerbeterpuntenNiks om bij te voegen
Pluspunten
Top spul
Pluspunten
Het moge duidelijk zijn dat er veel verschil zit in de supplementen van Virtuoos en andere merken. Het is prijzig, maar je krijgt wel waarvoor je betaalt. Virtuoos is een goede keuze als je erg serieus bent over je sportprestaties.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd, goede verpakking van de supplementen. In een strip kun je het ook makkelijk meenemen.
VerbeterpuntenZijn er ook actieverpakkingen?
Pluspunten
Natuurlijke ingrediënten van de suplementen, en duidelijke website.
Skrynmakker 11
8447 GH Heerenveen