Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en doping geteste suplementen.
Verbeterpunten2x gemaild. 1x hele snelle reactie en meteen een oplossing, de andere keer geen reactie gekregen. Uiteindelijk mijn pakketje gewoon netjes en op tijd gekregen..
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en doping geteste suplementen.
Pluspunten
Goed en veel variatie
VerbeterpuntenReageren op mail of contact zou fijn zijn.
Pluspunten
De supplementen zijn NZVT gekeurd
VerbeterpuntenHet is wel erg duur in vergelijking tot niet-NZVT gekeurde merken/supplementen.
Pluspunten
Duidelijke website, je krijgt wat je bestelt, geen verborgen kosten.
VerbeterpuntenHoge verzendkosten, niet snel geleverd (bijv. volgende dag of binnen 48 uur), ik moest bijna een week wachten. Ik moest veranderen van multivitamine naar een variant zonder vitamine B6. Deze heb ik aangeschaft bij Virtuoos. sinds ik de supplementen gebruik ben ik bijzonder moe. dat is erg jammer. Ik ben daarin niet de enige, kennissen van mij herkennen het probleem. Als daar iets aan te veranderen is zou dat geweldig zijn.
Pluspunten
Reageerde heel snel op mij vraag via fb messenger.
VerbeterpuntenProbeer levertijd te laten zien na bestelling. Bij deze bestelling bleef hij een tijdje in behandeling staan zonder reden.
Pluspunten
snelle levering, wat aan de dure kant vergeleken met andere voedingssupplementen met betrekking tot patiënten met een maagomleiding
Pluspunten
Goed spul goede levering en goede tureg koppeling
VerbeterpuntenMin punt zeer prijzig voor een lichte sporter
Pluspunten
Duidelijke internetsite.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelle levering Fijn product
VerbeterpuntenAan de dure kant
Pluspunten
Duidelijke omschrijving over de inhoud van de pakketten/ supplementen
VerbeterpuntenOverzichtelijkere en uitgebreidere weergave over het gebruik (op het supplement zelf)
Pluspunten
Een goede kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. Snelle levertijd. Een duidelijk en goed advies. Zijn via mail en telefonisch goed bereikbaar en nemen hun klanten serieus.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle service naar België. Woensdagmiddag besteld donderdag om 10 u aan huis.
Pluspunten
Snelle levering en nzvt gekeurde producten
Pluspunten
Snelle levertijd goede producten en goede uitstraling
VerbeterpuntenHoge prijzen
Pluspunten
Weet ik niet ik maak voor de eerste keer gebruik
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Fantastische service! Goed geholpen toen het nie lukte met inloggen etc! Snelle levering! Top
Skrynmakker 11
8447 GH Heerenveen